20 minutes to go./


dags att packa det sista nu. hörs inte fören på söndagkväll dåra?
föresten, i got news! jag ska sälja min systemkamera. det är dags.
jag ska flytta till storstan (östermalm) och det finns inga fina skogsmotiv där, let's face it ya'll. jag har faktiskt inga problem med att bli en ordinär ägare till en digitalkamera igen. det var mysigt så länge det varade!

nu slungas jag till en tidszon som inte existerar, som gör det möjligt att fika hela tiden och där kortspel och tp är gudagåvor sänkt från himmelen och att kramas med kusinerna är inga konstigheter at all, miss me!

no subtitel./

åt nyss en finfin frukost framför datorn/facebook nu och har bara apelsinjuicen kvar. vi väntar, jag och mammi, på skjuts av våra kusiner. fick ett fint sms av min moster alldeles nyss, min 16 åriga kusin är nämligen omöjlig att stiga upp. "paula, kan du ringa joel på sin mobil? han är omöjlig, jag får inge liv i han!" .... det märks att han är en gröngörling på det där med tonårsfasoner. lite skojj är det nog, och eftersom han drygar - kan jag blogga till er innan jag åker.
vädret? inte det bästa. grå hotfull himmel. förhoppningsvis blir det som vädertanten förutspått att det blir skinande sol imorgon igen.

bäääh, detta sucked! lova att höra av er till helgen?
kram kram

ROLIGT/ lördagen den 25:e/




den lilla hemmafesten!

en bild/ fredagens utstyrsel/ h&m fynd/ jag är mycket nöjd med den klänningen/emma också, hon har köpt en likadan!/

jag vill inte...

det kniper i mina ögon och jag är fullständigt utmattad av att varit igång de senaste dagarna, men jag vill absolut inte sova... jag vill sitta vid datorn. uppkopplad. underrättad kanske. jag blev himla rastlös i matildas stuga efter knappt ett dygn, hur kommer det bli efter x antal (för många som det känns nu) timmar i våran stugan denna helg? usch, hade man löparsskor kunde man göra någon nytta. men istället kommer man sitta på häcken och spela spel (vankas dåligt väder imorgon fredag) och bara äta. nej, jag är inte redo! jag tänker INTE lägga mig än!

under tiden kan jag... facebooka lite, är du inte vän med mig än- bli det!
tyvärr inte lägga ut fler bilder på bilddagboken. det togs inte så många till helgen ändå som jag trodde:) eller redigera. man är så full på vissa att inga bild-program i världen skulle råda bot. men, jag skulle kunna drömma lite. om två blåa ögon och en mysig plutmun! well, that i can do.

om du tror på det första ögonblicket
om du vågar lita på det,

jävulskap.

nu är jag hemma! min vistelse på huggormarnas ö med matilda & maja gjorde gott, jag har en fin bränna igen. nu är JAG jag igen. mumma. och imorgon åker jag till MIN familjs stuga över helgen.

peace/

nu tar jag mitt pick o pack och drar till lungön! kommer tillbaka imorgon, förhoppningsvis med några gratis soltimmar... talk to you later! nås på mobilen.

pssss.

chapel hill får också vara våran vän ikväll.


jag älskar min mamma!

later babes.

heyey faaaans!
sorry för skitkass uppdatering. jag har varit tokförskyld i två dagar och bara kurerat mig i sängen eller framför tven, jag och mamma har ätit onyttigt och sett på stolthet och fördom. några timmar idag och några timmar ikväll får det bli! (klart vi hör den 5-timmars versionen..den är bäst!)
idag har jag och mammasen varit på ikea/birre. hon har shoppat loss åt mig och jag har snorat! många miljoner gick åt. förutom att köpa en massa independent saker till min & majsans lägenhet (kuddar, tyg, golvlampa åt alla mina fina stunder framför böcker, förvaringslådor, godis och ljus) fick jag en klocka och världens finaste tjocktröja i kall lavender färg från monki. själv köpte jag världens finaste armband och ännu en secondhand kavajj. hur nöjd med dagen?! ojuste, nu ropar mamma att hon vill ha hjälp i köket. räkor doppade i citron och majonäs, mums!

jag har svinmycket bilder föriövrigt. flera hundra från helgen och några från igår när vi var i rolfs stuga på barbeque. håll utkik!

my personal rehab/




fanta exotic..... frukost........ jag är sjuk & klen idag. fanta fanta fanta

and so we danced and got drunk/very drunk/ and/ what a fun dancing time we had/

jag dricker vatten. försöker ta igen mitt eget näringsinnehav. oboy oboy vilken kväll! vilken natt!
det började med maja, camilla, soffan, jossan, julia och lilla maj, sittandes på vardagsrumsgolvet, tända ljus, en massa kuddar runtom, käkandes på flottig mat. kvällen skulle väl bli så också. som max skulle väl robin & stefan komma. and they did. med en bunt andra killar på släptåg, vi dansande, vi skålade, mer trevligt folk (ofta man har en sån tur att bara bra folk knackar på ens dörr?) den största osannoliken var när två grabbgäng skakade hand under mitt tak, va!:O det var askul. vi var ungefär 30 pers och jag vill nästan grina nu när jag ser hur mycket som ska slängas från vad jag radade upp spritflaskor och burkar sen innan vi drog. suck.... och disken! 30 personer och festen flöt ända fram till midnatt. hehe, jag som sa till mina grannar att det skulle bli lugnt röjj....mjaaa! och en mycket bra fylla dessutom tackar vi för!
vi flyttade på oss och partyhumöret höll sig, fast vi gick i ösregn, ännu mer när jag sparade 150 spänn och gick på efterfest istället för in på stadsfest området. great great! efter ett magiskt mötande med någons underbara läppar under ett neon-orange paraply var min lycka gjord. bra kväll helt enkelt.

och ikväll är det också bra människor som ska hem till mig. och det börjar långsamt att spricka upp blå strimmor på himmel. yeah. bådar gott! bilder kommer sen.

not depressing at all.

´paula säger:

hörru....... 5 månader kvar till julafton serru!

Johan säger:

hahaha ja det är fan sant asså!

Johan säger:

dvs...

Johan säger:

150 dagar typ ^^

nu ska jag sova något jävulst gott. puss.



nu är bloggdesignen klar. nytt teckensnitt, profilbeskrivning och en diskret header likt min. varsegod anna- panna! ni läsare kan ju kika in för fullständigt resultat och bra läsning på : morpan

remember me?

hej ni. idag har jag och alla mina kusiner (10 pers!) varit i stugan under dagen. myst i våran fina timmerstuga, kramats, spelat gitarr/dragspel och grillat gomat (har jag berättat hur mycket jag älskar grillat? vava?) och just nu hjälper jag anna- panna veterkanna med hennes blogg. det blir fint fint? sen ska jag gå och lägga mig för att ladda till en hejdundran fest. äntligen är helgen här!!!!!! som jag längtat. det blir ett massa dansande med paraplyer. tjing på ett tag!

medan andra festar på lill lördag uppdaterar jag min dag för er.











dagens utstyrsel, grannens katt posade rakt framför mina ögon, jag hittade jordgubbar (visserligen i ett jordgubbsland.. menmen) och kvällens mat! jag åt två;) så jäkla gott!

paula lyssnar justnu BARA på party låtar. sånt att shaka sig svettig till och så att klackarna glöder. exklusiva cambilder med alla slags humörvisningar.












osminkad föresten.

nobody's gonna save me.

hej läsare. eller godkväll. eller en tidig godmorgon! (om du är brevbärare likt emma jonsson..)
jag ska nog gå & lägga mig nu. jag sover mycket bättre sen att mamma & rolf har kommit tillbaka (wonder why!)
imorgon känner jag att jag vill göra nått! (VAD är o-relevant) vet inte om jag kan vänta med att explodera till helgen då det är 2- dagars party utan jag måste nog gå lös lite i förväg... någon som kan komma med något förslag? det spritter i hela min kropp! jag kanske borde ge danslokalen en till chans och dansa ut hela känslo- kaoset inom mig eller kanske dansa ute på hamnkrogen efter någon trevlig drink. det är trots allt lill lördag. alla fina förslag välkomnas. puss på er tills dess! (i mitt fall; good night!)

 
how long, can I go on like this,
wishing to kiss you, before I rightly explode?
this double life I lead isn't healthy for me
in fact it makes me nervous
if I get caught I could be risking it all

all I really wanna do is love you.

yeah.... THAT BUT(T).

some of travis wall's verk, typ.

 

ni har ingen aning vad mycket det finns om travis, speciellt efter sytycd... bland de senaste verken hittar ni i förgående inlägg (scrolla people!) jag dug in lite. så första klippet, vad jag förstod det, elever som gör en koreografi by honom (dålig kvalité= pretty old?) och sista klippet är helt och hållet IMPROVISERAT. wow wow wow, typ.

helt fantastico.



mitt lilla vilda dansarhjärta säger "JA! JA! YES!"

What a night for a dance, you know, i'm a dancing machine

igår spöregnade. mamma och jag levde hela dagen inne i vardagsrummet där jag satt uppkurad i ett hörn, under en filt och läste. mamma satt antingen i andra soffhörnet eller på golvet och la pussel. vi kände lugnet inne i värmen bara.


NU: diggar jag den här låten och gör faktiskt inte så mycket. jag har inte varit förenad med datorn över några dagar och tar igen det genom att ha en ruta med facebook, en annan med bdb, bloggar och en youtube ruta uppe, minsann! mitt uppdrag för dagen är att städa mitt rum och få lite kontroll över mina saker, jag har nämligen tappat bort några viktiga items. dumma mig. now you know! imorgon ska det tydligen vara superväder, gråter över det för att det sen kommer regna småspik hela festivalhelgen.....vart är min sommar? jag MÄRKER då inte av någon klimat uppvärmning... pyttsan.. enjoy and see ya all later babes.

what to do what to do what to do what to do what to do what to do?!

det är helt sjukt mysigt att jag har internet här!
och det är sjukt vad katten verkar spinna ihjäl sig bara han ligger brevid mig...
babyn är lagd sedan halv nio och jag ska sitta här till två- snåret.
ahapp....... what do to now då? tacka internet iallafall....
mera rolig var jag inte ikväll! PUSS, och ses på msn.

thank god for this day!

jag, soffan och sandra pee kunde fullfölja våran plan att ligga ute och stekade. vi storhandlade och la oss sedan på smitingen. åt chips & läste "topphälsa", fast sandra gav tidiningen inte en chans utan slängde iväg den när hon såg att pommes frites är ett big nono. en himlarns massa kul har det varit iallafall! vi gör det nog igen imorgon.
och nu ska jag upp till grannen och leka med melvin! ikväll är jag barnvakt nämligen! ända till sena natten. jag tänkte ta den lilla tre och ett halvt- åringen till en lekplats det första vi gör, det blir a lot of fun=D så där hänger jag ikväll/inatt. mamman ska iväg på 80- tals party så im just glad that i can help. myspys. men då hörs vi va?! fint. puss på det.

sitter i sängen o äter glass. not a care in the world!





harry potter var gret! BÄSTA FILMEN i hela bunten, helt klart.
GREAT FILM GREAT FILM GREAT FILM GREAT FILM GREAT FILM GREAT FILM GREAT FILM
imorgon ska jag, soffan och sandra pee bada och sola på klubbsjön, so dont mess with me moder jord! sol, strålande sol vill jag ha. men just nu ska jag nanna kudden. det var längesen vi sågs såhär "tidigt", puss o godnatt läsare!!!

dagens köp:



nattlinne för heta nätter, charmig klänning, nagellack, ögonskuggor, allt är från h&m.

my favourite thing is wasting my time on a bum like you.




mina vänner:') simme och frida anderschon satt på min högra sida och blev inte fotograferade pga konstig vinkel (fast nu ser jag ju att fridas nästipp är typ med) and who can really blame me när man har izabel som har typ 1000 ansikten, jag ledsnar aldrig!!!!
jag åt en morotskaka & en latte. (izabel demonstrerar hur en sådan kaka kan se ut inuti munnen) barista in my heart.
sedan åkte jag till anna mo och hängde med henne och toyboy, vi åt mackor <3 sen rullade jag och anna tummarna i typ 2 timmar och kunde inte bestämma oss vad vi skulle göra, haha... efter lite fotbollslirande (utan fotboll kan vara värt att nämnas) körde jag biten hem och hamnade hos min granne linda. hon bjöd mig på en gammal hederlig "cola grogg" som fick mig att veta att jag levde! hängde med henne & hennes kompis i några timmar. mycket trevligt. sen låg jag med ipoden tills jag somnade och det var den torsdagen.
ikväll ska jag & sandra se på nya harry potter! som jag har längtat! och om nån timme ska jag ner på stan och ta en glass med soffan. fint väder men det verkar blåsa. jag ska testa promenera till stan i korta shorts, ja det ska jag banne mig göra. och köpa en bägare! livet känns lite lättare med sånna här girls i mitt liv.

inget stämmer in bättre än just den här låten.



jag har haft en otrolig dag. mer om det imorgon, med bilder KAN jag garantera!! nighty,

till de vackra tonerna i let it be och det vackra ordspråket "räkna livet med skratt och inte tårar och räkna din ålder med antalet vänner och inte år".

wow. jag trodde inte att vad som verkade vara världens finaste kille skulle vara ännu en nitlott. ingenting borde göra min förvånad, men nu är jag riktigt besviken på manssläktet. ni är bara skit hela högen, vet ni det?

nu ska jag sätta på en film och lägga mig relativt tidigt. imorgon ska det bli reunion med några töser från forna es3! jag är så himla lycklig för det! och vad jag ska krama luften ur dom. jag ska föresten köra ner dit ensam, riktigt trist om ni frågar mig. att bara komma ut lite kommer att göra mirakel för mig.
men nu hörs vi inte fören imorrn va?! sov så himla gott, the greatest kisses!

I DARE YOU TO MOVE. I DARE YOU TO MOVE. I DARE YOU TO MOVE. I DARE YOU TO MOVE. I DARE YOU TO MOVE. I DARE YOU TO MOVE. I DARE YOU TO MOVE. I DARE YOU TO MOVE. I DARE YOU TO MOVE. I DARE YOU TO MOVE.

i like illusions i cant see too much, apperently.


här har mina fossingar helskönt när solen väl tittar fram.

mamma har lämnat efter sig hur många blommor som helst för mig att vattna. man måste gå 6 vatten-rundor.

chokladbegär?! fyy bubblan alltså vad dessa kakor är äckliga. jag rekommenderar dom INTE.

såhär såg jag ut igår när jag jazzade mot skymningen.

glass framför tangenterna för någon dag sedan.

jag tycker om människor som har mycket böcker. in this case, den här hyllan är EN AV mammas samlingar.

här brukar jag sitta om kvällarna. kvällsolen lyser en behagligt i ansiktet och den vita gardinen som följer vinden.


jag har fått nog av att flippa ut- flippa in- och om igen som de senaste dagarna.
nu laddar jag bara. till en explosion på dansgolvet inom kommande dagar. laddar, med varje fiber i kroppen.
på tal om ingenting, nu ska jag röra ihop något med falukorv.

nobody can change the fact that i know who i am.


oredigerad.

YOU KNOW WHAT?! i am beautiful and i just about to start my life, which means many, oh so many, adventures. life can fast be over and im going to live every second just the way i want it and enjoy it. så all other fuckers, screw you!

how can you stay outside ? there is a beautiful mess inside .

det är en ny dag. jag sitter vid matbordet, laptopen framför mig, ipoden inpluggade i mina örer, dricker långsamt te och äter äntligen! mackor med ost och gurka på. det är en ny dag. jag är inte utvilad, inte pigg, men jag fortsätter rulla som på hjul och gör det jag ska. det vill säga, äta för att överleva, lyssna på lite musik för att överleva. idag blir den en mysdag. en ny dag om inte annat.


You don't cry, you don't care
Afraid to have a love affair
Is that your ghost or are you really there?

Now I can't walk, I can't talk anymore
Since you walked out the door
And now I'm stuck living out that night again
I'm not falling apart.

Take what you want
I will be just fine
You will be better off alone at night
Waiting and falling
Constantly calling out your name
Will it ever change?
 
Im not falling apart
ohh, ooh

"det känns som man har omaka pusselbitar man ska försöka sätta på plats." ja, eller som två magneter".


the heart has reason that reasons cannot know.

screw this. nu släcks lampan och timmar av oändligt mörker komma skall.
nästa gång ni får höra av mig kan ni räkna med att jag inte är utvilad.
vem vet vad som kan komma ut från det. en stor PUSS till er iallafall.

So come and take me away
I put him first
I thought he'd stay
But he couldn't weather the storm
So he left me in the rain.

en liten låt jag lyssnar till och tänker på kärlek.



så mycket snurrar runt i huvudet just nu. det är kaos.
det är kaos för det är tomt. ett litet hål till dig.
jag vet, jag avslöjade väl för mycket?
det är bara så att jag vill ha dig ganska mycket. inte lite alltså.
utan hela dig. du frågade "vad vill du?" och jag svarade,
en förälskelse, en kärlek, en passion..var det att säga för mycket?
å andra sidan, om jag har skrämt bort dig vore det väl lika bra.
inte fasen behöver paula mellberg en kille utan stake. mycket ska det va!
ps; ska vi inte ha en tävling om vem som faller hårdast? så kan
förloraren vara den som tar imot. ds;


nu lyssnar jag på elisa- dancing och gråter. sörjer dansen.
jävla ensamhet. (kom hem mamma....)

jag älskar det här nummeret ända ut till fingerspetsarna.

don´t stop the music.

det var längesen jag lyssnade på ippen (iPoden) nu och idag hittade jag äntligen ett par hörlurar som faktiskt fungerade. så jag stack till affären för en snabb visit med kompisen i öronen. vad händer? jo 3 saker händer:
1. några killar (turkar) står och tittar på mig medan jag drar några jacksson steg. följande händer, de frågar om jag vill dansa på en svensexa. alltså strippa. ARE U KIDDING ME?!
2. när jag står i kön lite irreterat för tempo har sämst godis-sortiment numera. så står de två smååååå killar längst ner (ni vet dit varorna skeppas vidare med det rullande bandet. de kommenterar varorna alla handlar. min tur kommer, följande fras får jag slängd i ansiktet "lösvikts godis och kakor. hmm. det verkar som att det är chokladkakor också. wow, denna person har seriösa problem och är säkert ensam" ... hahahaha... hörde jag någon skratta?! om det var mitt barn skulle jag nypa han i örat.. hårt!
3. jag skulle spotta ut mitt tuggummi men halva fastnade i tandställning på utvägen. det är nog bara jag som fattar och ser det roliga i det där. skrattade högt och gott åt det iallafall!

nu ska jag iallafall hugga in på det värdelösa godiset till SYTYCD, hahaha och vara "ensam",  jävla snorungar.

nånting vet jag iallafall och det är att det är ett väldigt fint sätt att se solen sänka sig mellan de stora granarna när man dansar mot den till en trevlig melodi. puss på er, nighty- night!

mellanpausen i my new bff.

sommarvärmen börjar smyga tillbaka... men jag är inte riktigt nöjd än.
kanske 15 grader till skulle duga! indeed att det skulle! jag är riktigt sugen på att bli svart igen då min fina bränna är long gone. suck. få bläddra igenom sköna sommarbilder medans!



purpose.

gormorgon folket!
jag sitter med en handduk på huvudet och ser allmänt rolig ut. men jag ser inte bara rolig ut utan jag ska också fixa iordning mig för att hämta upp sandra pee, vi ska göra stan! och donken mat såklart. nu var det mer än en vecka sen jag käkade det... så nu måste bubblan spräckas. hon väntar, och jag ska sminka mig också. jeeeez!
ha en bra dag allesammans! i know i will.

det pirrar.

Anouk- Lost
Rihann- Te Amo
Nicole Scherzinger - Save Me From Myself
Pitbull- I Know You Want Me
LMFAO- I A'm Not A Whore
LMFAO- Yes
Janet Leon- Heartache On The Dancefloor

mina senaste tillskott. puss på det och hoppas tipsen kommit till användning!

en oskyldig liten lista.

Nämn något som gjorde dig glad igår: ett sms.
Vad gjorde du kl 08 i morse? sov väldans tungt skulle jag tro.
Vad gjorde du för 15 min sedan? smuttade på mitt vin och sände iväg några love-texts.
Det sista du sa högt? hahahaha.. just "love texts"
Det senaste någon sa till dig: pappa sa in the phone "ciao", tror jag bestämt.
Vad har du druckit idag? vin
Vad var det senaste du åt? riskakor med sourcreme smak...
Vad var det senaste du köpte? en klänning som jag klickade hem för drygt en timma sen.
Vad är det för färg på din ytterdörr?  den är vit (som himlen justnu=
Vad är det för väder hos dig nu? som sagt, deprimerade grå/vit. not how we want it!
Godaste glassmaken? melon smak
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej, men jag tror på en viss dragning.
Sover du tungt?  det varierar väldigt ofta.
Drömmer du mardrömmar? senast ikväll
Trivs du med ditt jobb? arbetslös börjar bli lite för bekvämt för mig. men det är bra, för nu börjar lusten att "ta i" komma tillbaka.
Favoritklädsel? klä upp sig. men jag gillar även att ta fram en outfit som inte är så dyr och mixa!
Favoritlåt just nu?  allt med LMFAO
Vad ser du om du tittar till höger? en väldans massa kablar.
Vad gör dig glad just nu? en puss skulle jag bli lycklig av!
Vad ska du göra härnäst? dricka lite mer vin, lyssna på musik, läsa lite och messa ännu mera.
Höger el vänsterhänt? right one.
Humör just nu? party?
Favoritgodis? lösvikts!
Kläder just nu? mohaha,svarta knästrumpor, hallonrosa hotpants och en blå/lila magtröjja
Sommarplaner? fortsätta leva.
Hur många kuddar sover du med? 2 i sängen, men jag kan sova utan kuddar.
Morgon eller nattmänniska? jag är ganska fantastisk på natten jag.
Vad är viktigast för dig? umgänge och må gott. spontana saker är viktiga för mig!
Är du kittlig? jag kan väl spela med...
Snarkar du? folk påstår faktiskt det.
Stjärntecken? tvilling, märks inte det?
Äckligaste insekten? allt som kryper, hate ya´ll!
Stökigt el välstädat? välorganiserat thaank you.
Vad längtar du mest efter just nu? en manlig famn, raowr!

sicka fasoner. love them.

fan, riskakor och ett glas vitt till middagen är fint det!
och till lipstick jungle (som börjar bli min bästa serie)
och med en gratis cosmopolita uppslagen brevid.

JAG KÄNNER MIG SÅ VUXEN, puss på det.

JAG HADE INTE KLAGAT OM JAG BODDE I STHLM REDAN DÅ. DETTA HADE JAG ALDRIG VELAT MISSA!


FÖRSTÅ VAD COOLT... om inte roligt. en hyllning utan dess like.
visst har ni saknat mina dans- inslag?

asshole.

usch vilken natt, var tvungen att mitt i natten gå upp och se på tv. så idag sov jag ut läääänge för att ta igen sömnen. haha, jag är faktiskt just ätit (äter) frukost! jag har drömt om både det ena och andra inatt... ringar, dansaudition, krokodiler under en gympasal? och att jag var en sagofigur som åkte runt i luften ovanför en gigantisk herrgård i skogen. fast egentligen borde jag ha drömt om dessa dojjor (de nedanför från alexander wang) - resultatet hade varit mycket trevligare och jag hade nog vaknat upp utvilad istället för att se ut som ett gigantiskt frågetecken. jag lyssnar också på colby o donis nu, jag älskar hans röst. vi hörs senare va? catch-iiing!

Midnight emergency.


nersläckt i hela lägenheten, bara en engslig spotlight riktad mot det lilla soffhörnet och enstaka ljus.
med en ben & jerrys half baked i en hand och en uppslagen harry potter bok i sitt knä kunde hon inte må bättre. nästan iallfall ler hon medan hon får ett sånt där kittlande sms samtigt. nästan.
ett perfekt avslut på denna söndagkväll är panelen övertygad om.

varför har det helt plötsligt blivit en kärleksblogg? cause im in the mood.

tjooho. har just sett here on earth på kanal3. wow. vilken pärla.
jag blev helt överraskad! och tårkalaset som kom sen då... filmen som är ganska gammal
påminner mig lite om a walk to remember. men jag gillar filmen också för citaten och alla
kloka ord. det fanns tyvärr inte mycket att hitta på youtube, speciellt inte min favoritscen när de myser på en gräsmatta och det är väldigt kärlekkärlek.  ahhhh, jag älskar att bli förvånad!

I think people spend all their lives collecting the people and places they love, and when they die, it becomes their own personal heaven.

J: Do you know how much it kills me everytime I see her look at you. Everytime I hear her say your name for christ's sake? No matter how much it tears me up inside to see you with her the one thing I want right now is for you to get over your shit so that you can be with her. Becasue she needs you right now. Bit weather you want to admit it or not you need her too.
Kelly: You do not know what I need. You don't know anything about me.
J: I know a lot more now don't I?

Some people live their whole lives and never fall in love. I lived my life... I fell in love.
 
 
(och den bästa) Kelley: So you're just gonna give up? You're just gonna die?
Sam: No! I'm going to live.... just not as long as you

när ska jag få sola igen? :|

jag sitter i köket med laptopen framför mig, doar till name of the game. amandas röst är så klockren! på sidan av "brunchar" jag; te, tekakor med färdigskivade ostbitar (det bästa för någon så lat som mig!) och citron- youghurt. dagen består så enkelt av filmer (bland annat en stor favorit) och roligare sysslor som diska.... det spelar ingen roll hur mycket jag står med diskborsten, disken slutar aldrig att upphöra! nu ska jag lyssna på medina (youtube- fönstret nedan) ha en bra latar söndag everyone! 


would you laugh at me if i told you i care for you?

äntligen har jag hittat den.


hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig

jag älskar det som stavas äkthet. jag älskar denna video/låt.

du får inte, puss


du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro


..och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart.

when my tears hit the floor timo sings.


jag är alldeles torn. detta är mer än vad jag klarar av! vill bara åka nånstans. (och ungefär här kom jag på att jag faktiskt har en bil alldeles tillgänglig bara för mig). ursäkta att jag är konstig (är kort på sms och loggar ut från msn hela tiden, men jag försöker hålla alla bitar på plats och det är så svårt att vara hel). 

Until you're mine
I have to find
A way to fill this hole inside.

one day i'll fly away





?

början av gårdagen in pictures.


a lot of milk. nämligen 6,5 liter!












and the very fun dishes......

blame it on me.

det sista jag tänkte igår (fredags) innan jag gick och la mig att antingen kommer jag må väldigt illa av all mjölk eller så kommer jag bli laktosintolerant...
laktosintolerant vågar jag säga att jag inte har blivit! men nå jävulst svulstig- mage har man fått! not-so-sexy. jag & soffan låg i matkoma några timmar efter middagen/efterrätt (vi gjorde gino). sedan kickade vi igång kvällen med sing- a- long mamma mia! efter en del drinkar (jag fick väl i mig 2?3? rosa pantrar fler än soffan) så övertalade soffan mig att dra ner på till estadá och skaka rompa. vilket fick bli. jag tog mina vassa klackar. mycket fina berömmningar fick dom. därinne var det TJOCKAT med folk! jag som trodde vi typ skulle bli ensamma... jez.... kvällen slutade i ren irritation då skorna fastnade bara i en massa glasbitar (VILKA IDIOTER GÖR SÖNDER SINA GLAS PÅ DANSGOLVET? VEM SLÄNGER SIN FLASKA PÅ GOLVET? iddiiddi.) och det blev nå jävulst svettigt på grund av att det var alldeles för mycket folk. och jag tror aldrig jag har varit så frustrerade över folk som inte "äger någon danstalang" .... de förstörde min spontankväll totally. jag var inte på humör när jag stegade hem som sagt. och all mjölk? jag mår som jag förtjänar idag!

ikväll blir det en lugn kväll (ursprungligen var det tänkt fest) bestående av poetisk musik (jag känner inspirationen ikväll) och underbart lyriska texter. kanske lite the notebook också. ikväll känner jag mig känslosam, rent ut sagt -vulnerable. så jag ska skära ner på all social kontakt. just me and me me ikväll! (och gårdagens disk...har jag något val, det är ett BERG) ..PUSS PÅ ER.

i was waiting for the longest time, she said
i thought you forgot"

it is hard to forget, he said.
..when there is such an empty space when you´re gone

GOT PINK?





......vårat motto för kvällen är: fler rosa drinkar åt folket!
likör43, jag tycker om dig,

bara för er...... luggen!








....någonting jag ska fortsätta med?

another heart calls...

hej! jag ville bara säga att jag älskar värmen som sprids i min kropp efter varje gång jag hör pipet av ett sms, som jag vet är ifrån dig. och idag har jag lugg minsann! ja, dra mig baklängelse. det får mig att känna mig som "brittany" i my new bff... nu är det bäst att jag äter klart min tomtegröt (Y) och sen ska jag faktiskt se till att göra lite hussysslor. det skulle bli ett himla liv om morsan kom hem och hennes älsklingar har vissnat..
ikväll ska det serveras tacos och rosa pantern drinkar på rullande band med min vän soffan! vill inte solen komma till oss får vi bilda våra egna små ljusstrålar i vardagen helt enkelt. PUSS CHOCLATE CHIP BROWNIES!

i know its alot to ask from you...


... but i would like it so bad. your mornings as well. imagen YOU (me in your case) the first thing my eyes will see, how wonderful that would be (!)

ett filmtips till mig själv.

jag måste se 2 days in Paris. jag bara måste.
jag älskar kärleksfilmer, och jag har sett allt för få. (så kommer jag nog alltid att tycka)

utdrag ur en monolog från filmen:

It always fascinated me how people go from loving you madly to nothing at all, nothing.
It hurts so much.

-

Always the same for me. Break up, break down. Drunk up, fool around. Meet one guy, then another, fuck around. Forget the one and only. Then after a few months of total emptiness start again to look for true love, desperately look everywhere and after two years of loneliness meet a new love and swear it is the one, until that one is gone as well.

There's a moment in life where you can't recover any more from another break-up. And even if this person bugs you sixty percent of the time, well you still can't live without him. And even if he wakes you up every day by sneezing right in your face, well you love his sneezes more than anyone else's kisses.

jag älskar den här filmen redan, kärlekskranka jag! vi hörs readers.

nu kan jag dö lyckligt. (3)








visst fan känns det som att jag är lik kat von d på dessa bilder? det känns som att jag stulit hennes fripp....

jag är så lycklig. det finns flera sätt att dö, mina favoriter (jag tar mig friheten) är antingen dö medans man uppträder med ett jvulst laddat dans-solo. 2. festandes med sitt tjej gäng i ett par riktigt höga klackar. 3...... he-he det jag just gjorde.
ANNARS? nu sitter jag och äter godis & lyssnar på musik (laddar om) och det slog mig just "jag har ju inte ätit någon middag!" ...fast det har jag ju. så det var ju tokigt. en väldigt berusad paula på en hel del annat än just alkohol- checkar ut. PEACE AND LOVE BABES:

Laugh My Fucking Ass Off.


aint no stoppin. detta är min & sandra pees låt.

everyday i see my dream!!!!

feels like a sunday, funny funny thursday.

(kollar klockan)... som sagt. väldigt mycket god morgon eller var hälsat på er!
nu har jag nyktrat till (duschen gjorde det) och nu sitter jag och surplar a-fil med socker. riktigt mumsigt. idag ska jag få middag hos grannen! how great... det är riktigt uppskattat och jag har inte ens varit ensam i 24 timmar. det är sjukt! jag är lite grann som emma idag, lite kärlekskrank och lite kelsjuk. jisses. jag måste nog ragga sällskap ikväll igen. får locka lite på sandra så kanske hon kommer trots att både vin & martini är slut;) GE MIG FILMSTIPS PEOPLE!. man kan ju faktiskt se på film online numera, att ladda hem olagligt behöver inte vara ett alternativ,. surfthechannel brukar vara bra uppdaterad. nu hörs vi inte igen fören om några timmar, sad! håll tummarna för mig att jag vinner en tävling om en fin siden tunika från marlene birger. mumsmumsmums. och varför drömmar jag så konstigt när jag har alkohol i blodet? (wait. dont say anything)


idag tänker jag på att nu är det inte långt kvar tills tandställningen ska bort...myys! 

ooops...

posten kom nyss! och jag känner mig som 15 år gammal all over again,

LOVE MY LIFE!

numera rödvins drickare! vuxen- poäng para mi.





klart lill-lördagen ska firas. (and what a celebrating)

hey you guys! kom just from serious wild partying!
jag och sandra pee var först bara väldigt grown ups och surplade vin (jag drack rödvin. woho!) och nånstans tog det... skruv. i love it! nu luktar mitt hår - som är fullt av rök (de rökte som skorstenar)- urban men jag mår så jävla hårt istället! rappen var sugen på lite tandställnings- hångel och en finne uppraggad på lideln blev bortpratad av en viss patrik..
snacka om VAD vi ska sova nu. hörs igen som tidigast vid två- tiden imorgonbitti,  kisses!

with other words readers,

jag ger inte upp, utan jag räddar mig själv.
eller något....

dags att kiss the fit och all träning goodbye- "heeey ben& jerrys"



over and out!

det värker i mitt lilla dansar hjärta.

se kommande text som ett utdrag ur min alldeles personliga dagbok.
2009-07-07

förändringar. dont we all just love them? speciellt känslo- förändringar. som om det inte är svårt att leva ändå. duvet, när man kan vara stört- förälskad ena dagen och andra dagen har man hittat en miljoner småfel som gör att man gnisslar tänder av irritation. jag vill tala om en förälskelse of mine. nämligen dansen.
när skolan slutade, när vi tog emot tack- applåderna efter våran sista dansproduktion, efter att mina danselever uppträtt för sista gången med nånting jag har skapat, efter all hård träning och belöningen efteråt - var min enda tanke "wow, detta vill jag syssla med". jag har alltid sett min dans som ett beroende. och jag var rädd för att sluta för hur skulle jag annars orka andas något mer. ett liv efter studenten utan dansen, existerade inte på denna karta. om passionen är slut, hur ska man orka ta det där andetaget, hur fortsätter man? man har hört talats om dem, man har sett dom bakom luckan på kundservice, bakom kassorna på ica - de som inte stååår ut med vad dom håller på med. att hålla sig borta från sin sanna passion, sin förälskelse, sitt andetag skulle sluta med en katastrof, en deprimerad själ som väntar på att få studielånen betalda, barnen utflugna och pension, "bara 20 år kvar...." . nej. och åter nej. jag har alltid trott att utan dansen skulle jag bli en såndär person som inte tycker om sig själv. som inte står ut med sig själv. och nu vet jag inte längre. det jag vet är att mycket kan hända under sommaren. mycket kan hända på en månad, tro det eller ej. jag känner fortfarande en viss separationsångest när jag fantiserar utöver ramarna, en framtid utan ett ständigt dansande, men nu tror jag att jag skulle överleva den. man är tvingad till att tänka i nya banor, att alltid ha en back up plan (fast man inte har en tanke på att egentligen följa dem) och jag börjar trivas allt mer med tillvaron. jag går sönder lite då och då när jag fantiserar ett lyckligt slut åt mig själv, utan att få dansa. men jag måste vara realistisk.
jag hoppas att ingen antyder nu efter denna text att jag är rädd för att misslyckas, att söka till självaste balettakademin med endast 2 års baletterfarenheter är ett bevis på det. att jag vågar misslyckas. men bara för det betyder det inte att det inte tär på en. att det inte gör ont. att ännu en bit av drömmen är bortbiten. det var ren dårskap och spontanitiet jag hamnade på den där audition. och jag tror att det var min sista. iallafall på ett tag. egot är allt bra märkligt och jag skulle våga påstå att just i detta fall är det min fiende, mitt fall eller min räddning. vad vet jag inte än. det jag vet är iallafall att inget av de alternativen som jag har att välja nu på, duger inte. att jag kommit fram till att jag kanske kan leva utan dansen, vad lämnar det mig? det är svårt att försöka ta sig framåt utan att veta på vilken ruta som jag egentligen är utlämnad på. det gör ont i mitt lilla dansar hjärta att jag är förväntad att göra spagat- hopp, piruetter, omöjliga hopp and so on, andra idiotiska teknik nummer på ett solo. det gör ont att dansglädje väger lika med noll. jag har självförtroendet nog att säga att jag är en bra dansare, en uttrycksfull sådan. klart ni vill se en hel del teknik i mitt solo. någon som har sett so you think you can dance? man är förväntad teknik, det förstår jag till viss del. men det värker, för spelar det ingen roll om hjärtat är på rätt ställe? jag önskar bara lite magi, det är allt. inte precis world peace.
just nu känns det som att min (dans)partner har lämnat mig. jag sörjer för det.innerst inne kokar det t.o.m lite. men jag vet bättre, fast bara därför betyder det inte att jag inte förväntar mig en omöjlighet, vad det verkar som. 

jag tror, att jag måste ändra min livssyn redan nu. att ge alla dom där back- up planerna en chans att gro och formas. jag måste veta om mitt hjärta kommer att ryka beroende på hur jag kommer att vilja styra upp mitt liv som och om jag kommer behöva krossa det för att nån gång då och då och verkligen använda huvudet. det sunda förnuftet har jag inte sett på ett tag heller. hm kanske blir det något spontant utav det hela. något positivt vågar jag inte hoppas på än. men det jag vet är iallafall att jag måste ha lite tillit i mig själv och föreslå någon slags kompensation med hjärtat och huvudet. det jag vet är att jag iallafall ska till stockholm och bosätta mig där i slutet på augusti och sen får ödet faktiskt gripa in. jag förväntar mig det. för i övrigt älskar jag att jag är en känslosam person, men ibland kan det faktiskt vara för mycket. speciellt när det krossas lite här och var i mig hela tiden. dumma verklighet.

dagens lärdom: det är okej att världen faller ihop lite då och då (ganska ofta hos mig på senaste tiden) och det är okej att ta sig tid att läka. att tänka. det är faktiskt helt okej och skitcoolt att göra det.

i like movies with a great story and great endings.

haha, johan har du aldrig varit in här? jag har haft denna look på bloggen i över ett halvår nu! (har ännu inte ledsnat på den allt för klichiga men ack så charmigt enkla design)
nu kommer här ett filmtips, obs.
jag har just sett klart pojken i den randiga pyjamasen (the boy in the striped pyjamas) och wow. wow vad starkt! jag älskar filmer som ger mig ett uyttryck, en känsla efter att den är slut. jag rekommenderade mor min att visa den för sina högstadieelever för ett test. om de inte blir berörda efter en film som handlar om den nazistiska rörelsern från en 8- årig pojkes vinkel så... är dom redan screwed. då kan hon lika gärna rekommendera dom att ett gymnasieval vore absolut onödigt i deras fall! love the film. se den, ha med the big eyes och kanske en och en annan näsduk. skitbra film, skitbra slut. en av mina nya favoriter actually, och det borde säga mycket? se trailern åtminstonde.

imorgon... ja vad säger man, mina vänner? its a big day. its a day.
åh, jag hoppas. jag hoppas att jag har bra nyheter. annars funderar jag allvarligt att ta alla mina savings -pick o pack- på en spontanresa jorden runt! gash, jag vet inte längre hur jag ska reagera. men om några timmar vet vi.

herregud, vem orkar läsa all denna test? godnatt med er!
(imorgon är det den sista dagen på 10 som jag kommer få ett ordentligt meal i mig, sen är jag ensam hemma och en hungersnöd utan like kommer härja på norra strömsborgsgatan)

bridget jones .. fast bakvägen??

jag tror jag börjar bli som bridget jones fast tvärtom, högst medvetet. det är som att min kropp har bestämt sig för att jag ska få tillbaka mitt fylliga ass and so on. alla kakor, småätande i överhuvudtaget. mycket möjligt dock att jag bestämmer mig för att få tillbaka en fit form till imorgonbitti och tränar som en tok. men just nu är det kak-tävling hos fam mellberg med endast mig som deltgare... mjölk och några mandelkubb till till lipstick jungle, tack!



träna imorgon?

wiiii.


den här dansade jag på den senaste audition, jazz. efter de fyra första åttorna.

what is YOUR biggest fear?

det är så att maja alvebro - min kommande sambo i en etta på östermalm, stockholm, är livrädd för duschdraperier. god knows why... hon är rädd vad som kommer vara där bakom när hon ska "ut därifrån". detta tycker jag är väldigt roande men har gått med på att köpa ett genomskinligt duschdraperi för att vara en bra vän. bläddrade runt lite på internet och hittade denna... jag tycker det är en fullträff. med risk för att maja kommer drömma mardrömmar inatt!
....nu ska jag göra nytta. exempelvis städa undan på rummet. alltid lika kul. hi-hi.


...själv är jag nöjd om maja hjälper till att upprätthålla ordningen med städningen även på hennes del av rummet och sammarbetar med ett fungerande systenm i kylskåpet. eftersom att det är så litet. och föresten, på bluebox finns det en badrumsmatta där det står "be happy".. how cute att äga en sån!

för att jag inte har något bättre för mig.

jag har märkt att ljusgråa tights får ens lår att se extremt "fluffiga" ut. lite anja pärsson varning. bra, då visste ni det. jag sitter för i övrigt och äter knäckebröd med mjölk. riktigt smarrigt är vad det är. men nu tror jag att jag ska följa fornis ord och slå på kanal 2.

idag suktar jag efter



...detta handsmycke by fannie schiavoni.

call me crazy, but i think maybe, we had our last call.



I bet you're in a bar
Listening to a cheatin' song
Glass of Johnny Walker Red
With no one to take you home
They're probably closing down
Saying, "No more alcohol"
I bet you're in bar,
'Cause I'm always your last call.

it's calling for me. DO YOU HEAR IT?


10 % rea och fri frakt.... oh god. oh god. OH BEHAVE PAULA!
detta gör jag för oss maja. jag tänker släcka skärmen och låtsats att jag inte sett vad jag har sett. fast, istället för att gå till en middag i framtiden med maja gissar jag på att jag kommer köpa en bok istället. självrespekt var bara förnamnet. men nu ska jag nog gå & lägga mig iallafall. detta blev för mycket. jag har inga planer alls för morgondagen, and it bugging me a little.

jag tror jag vill börja träna igen. jag menar, heeey jag har tiden! och vädret verkar inte bli bättre. så vi säger så här, jag ger er ett offentligt löfte. om jag kommer in på förberedande på akkis så... köper jag rebooks nya jogging- dojjor. jag saknar att springa och då får jag verkligen det gjort. skulle nog vilja springa i vilket fall... men då skulle det inte vara investerade pengar. godnatt to ya´ll!

jag som trodde det var måndag när jag vaknade...

det kanske inte blev två veckors sömn men en tupplur till klockan halv tre idag rockade ganska bra. och jag har som sagt träningsvärk som jag utlovade! inte konstigt av all sick things man fick göra på audition igår... nu skulle jag våga påstå att jag går ganska kobent (emma j, jag har en särskild person in mind. du vet vem?!;) och jag mår. jag tillbringade min frukost bestående av kakor och lite rest av resgodiset framför lipstick jungle och nu är det repris för my new bff. en härlig söndag helt enkelt.

det känns som att jag har varit borta i en evighet. en sweet evighet.

hej bloggen!!!!!!
lyssnar just på touch you right now och har lyckats sno internet av någon lars inom datorns räckhåll på bussen, jag är inte lite fräck! och inte lite sleten. nå jävulst i tell you, skulle kunna sova i 2 dygn i sträck (som många därhemma efter gf). det var sjukt kul att dansa på akkis (balettakademin), men det kanske bara är träningsmänniskan i mig som talar, vi dansade 4 timmar i sträck and i just loved it! och ja, jag kommer älska träningsverken som kommer därefter också.. hur det än går nu är out of my hands och jag är ändå nöjd över min insats. vi får hålla tummarna för mig (man får veta senare i veckan). nu ska bussen åka igen efter ett litet stopp i söderhamn! ...japp, en riktig långresa är vad jag har bäddat upp för, bussen landar hemma drygt halv tolv i natt (gonatt).
HOPPAS NI MÅR BRA!!!!



aldrig att jag skulle svika er och inte glassa...

vi hörs vid när jag kommit hem vaaa.

jag har inte packat det jag ska ha med mig
jag har inte ens tänkt ut vad det skulle vara.
jag är alldeles oplanerad, helt olikt en list- tjej.
jag har ont i ryggen, det blev inte bättre efter massagen som skulle göra mig hel igen
denna gång känner jag mer pirr och att det är mer "for real" än för min första audition. det här känns for real. det ska jag försöka njuta av. men nu måste jag nog packa den där väska, ladda musikspelare och mobil och pussa på mitt underbara rum. hmm, undra vad för inflyttningsgrejer jag ska ta med till lägenheten dennaa gång?!

lördag kväll eller tidig söndag.. har egentligt ingen aning när jag kommer hem! hemresan från storstan är ännu inte bokad nämligen, det är meningen att det ska vara en sista minuten. hoppas jag slipper en till natt på trägolvet i den otroligt fina lägenheten på junfrugatan 4. lova att hålla tummarna för mig.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
balettakademin here i come. (hoppas i can say that again!)

puss.

HOW BAD....


denna gobit ska jag drömma om så jävla hårt inatt, 299 kr på H&M herravdelning, jo jag tackar!

take me to the sea, embrace me the way you do.

woho nu är jag sådär svinigt trött som jag är varje morgon jag vaknar men som jag önskade att jag vore på kvällarna så jag kunnat få nån fucking sömn! så nu ska jag fatta mig kort, paula wants that sleep very bad.
jag, mamma, rolf, päran, soffan och elle har suttit ute på en minst sagt fullbelastad hamnkrogen och har ätit gott och mått bra. blev lite alkohol mellan raderna också. och en massa fläder- sorbet. kan låta äckligt men var supergott, i assure you. bandet började spela... och det var sisådär. för osvängit för att jag hade kunnat rocka på dansgolvet och för mycket rythm för att dra i en snygg kille och gosa till det. my bad. imorgon ska det fikas med miss jonsson och sen dra till danslokalen! ska föresten göra 20 situps innan jag lägger mig. sovgott på er loveones.

Addeboy Vs Cliff- Beep My Beep


denna dunkas sönder här hemma nu.
blev inget av med danslokalen utan jag ska träna mig svettig här hemma ist. no probs!
(har bland annat packat, städat mitt rum i flera timmar och rensat ut två kassar kläder)
det var inte salsa ikväll utan jazz.... äh jag ska ändå klä upp mig och se drop dead gorgeus ut!
summering: svettas sönder, duscha, fixa mig och få sånna där gosiga ego-kickar.
PUSS PÅ DET!
RSS 2.0