igår snodde hon pontus brillor och trodde att hon var tuff.



det blir actually skola för mig imorgon, förmodligen "sista" lektionen jag har och förmodligen kommer det bara vara jag på den. skolkär är man! men skåpet ska rensas och jag ska bli klar med timrå gymnasium, f-i-n-i-t-o! fifan ni har inte en aning om hur skönt .... ska probably blåsa håret nu och sedan blir det bbbums i säng. godnatt med er!!!
kisses and hugs.

MOÍ VÄRSTA KAPARN?



en väldans flyt på en söndagkväll. och nu ska jag duscha.
idag har jag handlat en guns'n'roses tisha och langos på stadens marknaden med joel & jonathan. har nyligen klickat hem skor och fick allt för mindre än 300 kronor. + jag har inge plugg kvar(skönt!). jag är lite småkär. mamma tycker jag har skött mig idag och hon tyckte om presenten. jo, en väldigt bra söndag kväll. STOR PUSS.

morsdags utstyrsel och äckliga balettfötter.



MOTHERS DAY FUCKERS.



grattis mummie på din "stora" dag.

dagen kommer börja med att vi alla åker till lunden och sen firar vi vidare hos morfar. fast jag kommer skippa tårtan, åt upp det jag lämnade av den där kebabpizzan med extra bean som följde med mig hem inatt...till frukost. så nu är jag nöjd inom de närmaste timmarna.
anyway! igår fick jag shaka loss med emma på dansgolvet, det var prima, love that girl! träffade också en otroligt fin man på krogen(igen) men han skulle åka tillbaka hem till falun idag.... ungefär samma tur som förra veckan då jag träffade soldaten som skulle till afganistan.. whats the deal with that?! somebody has jinxed me (?)
ha en förträfflig söndag mina läsare!

with other words my dear.

i just want you close, where you can stay forever.


ska laga middag till oss alla. jag har idétorka, då är inte matlagning ens kul?!
det är på ett vis läskigt dessa fjärilar i magen. jag undrar, jag undrar vad denna lördag har att erbjuda?

studentbalen 2009.


fotograf: sofia häggström

...det var great. min dag började som sagt kl 10 med hår. det tog ungefär hela 3 timmar den kreationen, men kul hade vi... fick ju fika medans så det gick smärtfritt! sen svängde jag förbi med bilen hemma hos soffan som la i stort sett hela mitt ansikte och sen gick vi ut och fotade. det blev gaaanska lyckat som ni kan se här uppe när jag valt att visa 3 bilder av resultatet. det var kul! fotograferingen tog drygt en timme och sen kom släkt hem till oss och de skulle också ha kort... man kände sig real special iallafall, inget snack om saken!
sen tog rolf fram raggarbilen och vi stack till sundsvall för att hämta upp gänget. åter igen knäpptes det kort, click click. eftersom skolans bal skulle hållas på bergeforsparken så brummade vi vidare. när vi kom dit knäpptes det åter en hel del gruppbilder (bland annat ett gruppfoto på hela kalaset som skulle vara i tidningen). vi kom in efter ett bra tag när alla hunnit bli rastlösa och satte oss till bords och fick god mat med ännu godare efterätt.... vit choklads pannacotta med jordgubbar, älskar it! sen dansades typ foxtrott 3 danser innan bandet började med en jävla rock'n'roll... kul att alla började hoppa istället, kändes real meningsfullt med dom där lektionerna innan... jag fick iallafall dansa med lars och han var riktigt fantastisk faktisk på foxtrotten. sen förflyttade sig alla till nederplanet där bandet ersattes av en dj. sen förflyttade sig alla (de som fortfarande hade fötterna med sig och ork) till billmans för efterfest popcornkalas. sen var vi alla nöjda esteter! fick skjuts hem och nådde huvudkudden vid fem- tiden.

hade fått för mig att det var en helgdag på fredagen så jag antog att morsan eller nån skulle väcka mig. men hon jobbade ju... så jag vaknade när hemtelefonen ringde.... fem i 15..... jag var ganska sliten. men sen gick jag ju ut igårkväll också och jag var aspigg! med handen på hjärtat har jag inte varit redig på ett jävla tag (ett halvår? ett år?) så det var skitkul att vara full igår! maha! jag mådde som en prinsessa, det var huvudsaken liksom! fast.... jag somnade halv nio imorse och vaknade still drunk halv elva och gick ut och la mig i solen. och nu sitter jag här! ska duscha och sedan göra mig redo. ja, självklart är det utgång ikväll igen. studentdagarna<3

jag säger det med några bilder.





nu ska jag på fest igen. snart kan vi pratas vid!
JAG HADE THE TIME OF MY LIFE IGÅR
och nu kan jag hardly wait till studenten....

låter som en perfekt plan. dont blow it.

vaken. äter frukost. skinande sol utan något mål i sikte. ska till frissan för hår. salo- sminkar. sen fotograferas på väl utvalda ställen och till sist, brumma ner till sundsvall för skumpa och jordgubbar innan min studentbal!

"VART ÄR MÖSSAN?" mösspåtagningen för avgångselever år 2009.











då var mösspåtagningen slut och snart denna långa dag!
riktigt great har det varit och det kanske lite "unfair" för er läsare att nu ta del av 5 bilder när jag gick lös och knäppte faktiskt 173 st... YEYE. efter ett- slaget och efter mycket skrikandes gick vi och satte oss inne på fiket 1891, vissa fikade och många drack. biskvi och xcide för mig. mhm! sen köpte alla sin egen mat och tog sitt pick och pack till italienarn på södermalm. där käkade vi, spelade spel och vissa drack. jag -till skillnad från resten- åkte hem tidigt och ska nu duscha och därefter lägga mig. jag ska besöka frissan redan klockan 10 imorgon bitti!!!! det nalkas bal.  jag ser fram emot det BIGTIME. alla kommer vara så fina! innan läggdags är det på sin plats att be en bön om vädret imorrn. hoppas hoppas på sol.... vi höres till vi höres.

testing testing.











1. resultat av sun tanningen
2. mina balskor, egentligen en strl för stor men ehh what the heck!
3. en väggdekoration för att kunna tända ljus.
4. mitt just nu jvligt stökiga rum
5. en väldigt fin tavla!

emma har frågat efter foto exempel (?) och jag ville prova min nya kamera, som funkar fin fint i mina otekniska händer! kan konstatera att nu är det slut på bildlöshet i den här bloggen!!!!  hurra hurra hurra säg.

viktiga papper som kom på lådan idag.

brown and not so fresh.

fasen vad fina vi blev. maja blev alldeles gyllen och vacker och jag vart neger. woho, a win win deal! totally värt vartenda öre. fast nu känner man sig jävligt smutsig och vill duscha... men det får man inte. så jag väntar. väntar på att jonas ska ringa och så att jag kan få min bebis (nikon nikon nikon) ikväll, det bränner att ha så här mycket pengar i kontanter... vill att han ska ringa nununu. ikväll är det the mentalist, jag älskar tisdagar för det. för programmet och för att tisdagar är dansdagar. jag uppskattar dagar med maja där vi delar vårat intresse så hängivet. föresten så köpte vi våran allra första inredningspryl vi köpt tilsammans! det är en röd bunke från lagerhouse som är format som ett hjärta och är världens finaste. som världens finaste maja och världens finaste lägemhet. japp, livet är väldigt njutbart just nu. BARA TELEFONEN RINGER SNART.

SUNDSVALL.

HEY YOU READERS.
idag har det bara varit jag och maja som har dansat på skolan. vi hade hela danssalen för oss själva och tränade. det var hur mysigt (läs: genomsvettigt!) som helst...  föresten så är min location sundsvall atm med just min kommande sambo, majsan. vi ska om några timmar spraytanna oss här på storgatan 33 och vi får hålla tummarna för att det går bra fast vi inte har peelat oss och fast det ser ut som att det ska bli regn....
ARRÅ, det får duga som update! jag mår fina loppan iallafall. att planera sin framtid har aldrig varit tråkigt. när hon har kommit tillbaka efter att ha rastat hennes bebisar ska vi nog återgå till att kärleksfullt disskutera hjärtformade skärbrädor...


nono... inte bara text i det här inlägget inte!

andledningen till varför jag alltid tyckt att ambra var den mest besvärligaste att följa i bounce- gruppen.


haha så jävla svettigt... nivåer, temposkillnader...pang pang. jisses kvinna.
som ni ser så sover jag inte. eh, jävla skit också.
ska ge sängen a shot till, jag måste verkligen fokusera imorgon...
puss och godnatt med er, NATTUGGLOR!

you should know by now i’m not much better without you.

when she's inside you know there is no room for me.

en spontan tripp. hoppade på en buss som tog mig tillbaka till timrå och hoppade på en ytterligare 4 hjuling som tog mooi till birsta. hehe.. OCH som jag virrade runt som en förvirrad höna... promenerade i raskt tempo upp till media markt och 7 andra ställen, men hittade inte alls det jag var ute efter. ibland undrar jag var livet vill med mig. men sen tröstshoppade jag några andra items för att dämpa sorgen. lite gladare vart jag men under ytan är jag nog still heart- broken. hur ska detta gå?!
nu är jag såklart döds trött och vill bara kura ihop mig till en boll. ska förvisso ta en dusch först. so long kära läsare.

dagens klagning: INTE OKEJ att norrlänningarna ska få klarblå himmel och sol efter kl 17!!!!! inget som uppskattas nej.


imorgon har jag dans hela eftermiddagen. det uppskattas! jag hoppas på balett balett balett.

what cheers you up seven a clock on a grey monday morning?


 ROCKABILLYFRISYR!!!!!!!!!

so far so good monday.


total paj limekastning. det var hägg värd! (SPLASH SA DET)

jag är i en kris,nämligen den sista uppgiften i engelska C.
jag bara orkar inte göra den??! vet inte vaaart jag ska få kraft ifrån...
föresten, grattis till mig själv till MVG i samhälle B. sweet paula.
bara engelska ämnet kvar nu... ! bläe.
jävla bokrecension som ska vara fem sidor lång och ge mig ångest om nätterna... screw it. screw it all, om 2 dagar är det mösspåtagning. jag har annat on my mind.

hur ska man kunna sova när solen fortfarande lyser och himlens färg består hela natten ut?



det är sommar.

puss på listan.

Vilken svordom använder du mest?

jääääääävla skiiiit
Om du skulle vinna miljoner på lotto, vad skulle du köpa?
en resa, massa skor och utbildning!

Har någon någonsin kallat dig lat?
hahaa dagligen..

Tittade du på tecknat när du var liten?
ohyes, jag älskar tecknat och speciellt disney än idag

Hur många syskon har du?
ett

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
yes, i do

Vad har du för väder just nu?
världens finaste kvällssol

Vad åt du till middag senast?
kotletter, potatisklyftor toppat med en god sallad

Kan du vissla?
haha, inte längre. tandställning....

Vilken film kan du alla replikerna till?
OJJ. de flesta, sagan om ringen filmerna, harry potter, twilight, stolthet och fördom plus mångamånga fler.

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
fyra stycken.

Läser du för skojs skull?
det är då det är som bäst

Har du en stationär dator eller en laptop?
jag äger en egen laptop

Har du en blogg?
ser så ut va?!

Vilket är ditt favoritämne? 
ojj, dans!!!

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Just nu "det är 4 dagar kvar till balen, 11 till att jag fyller år, 18 till att jag tar studenten och 20/21 dagar till min första audtion

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
kan jag inte påstå.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du viljat hetat?
Liam tycker jag är fint. Stefan kanske!

Har du åkt moped någon gång?
haha, min älskling står justnu vackerti i vårat garage

Vad lyssnar du på nu?
filip & fredriks munhuggningar

ett inlägg med en actual bild utlovas inom snar framtid!

hade ju faktiskt glömt en punkt här nedanför (tack för påminnelsen msnkillen) igår fick jag hela dansgolvet för mig själv. det var först fullt men sen kom "when i grow up" i högtalarna och jag började dansa... och they made room för me. om du läser det här lotta är jag hemskt ledsen för att jag KAN HA skruvat till din koreofgrafi lite.... klackar flög och jag mådde. tror jag iallafall, det lät som nånting jag skulle tycka vara kul.

ANYWAYS! har hängt på ängevallen idag och sett på fussboll, very entertaining. sen har jag solat, jag blir fan inte något brunare och känner en lätt frustation just because. om man vrider klockan så att den visar "framtid" har jag just gjort slut på portion 2 rabarberpaj. hur freaking gott?! jag älskar paj...

ledsen för en massa inlägg med bara text, lätt hänt när man är utan kamera. nu ska jag snart ut på en promenad också. vi ses!

efter klockan elva, riktigt lyckad kväll.

  • var på en fest med fight med BIG FFFFFFFF. nästan så man var fjorton år och drack hembränt all over again. obs! inget jag saknar.
  • suttit på en uteservering
  • blivit bjuden på massor av drinkar av 40+++
  • dansat som en gaaalning
  • kramats
  • pussats 
  • klängt
  • dansat lite till!
  • lyckats kära ner mig i en soldat, som ska till afganistan...
  • vittnade när pontus visa kort gick itu
  • snyltat på andras fyllemums (ja anna, det ska stavas så...) på minikrogen
  • fick sällskap vägen hem och blev INTE våldtagen

and now, bed time. vi hörs om några timmar!

dagens tips:

http://www.polyvore.com/

det är hemskt. jag har inte ens en budget, så lite har jag att röra mig i maj/juni....  real depressing att se så här vackra kläder i en sådan här period.
nästan så att jag vill dränka mina sorger i vin på en uteservering ikväll,
oh i belive that is the plan. see ya later alligator!

the härnösand is alive in the sound of.

om anna kunde börja skriva lite egna blogginlägg och uppdatera sin morpan blogg
istället för att kommentera varje jvla stavfel jag gör så skulle jag leva lite mindre hämmande:D oooooki?!

som sagt jag har kommit hem från stugan. jag snusade i soffan mest och fikade medan de äldre städade och vädrade våran kära stuga, men som sagt är jag jävligt sliten. gårdagen bjöd inte på alkohol men jävligt roligt hade jag på en hemmafest med folk som släppte lös och singstar. sen körde jag ner till krogen och vi shakade till pissdålig musik på gennys, det är som vanligt, men hade fettkul! sen skjutsade jag hem bruttorna och slutligen daniel....jisses, vid sånna tillfällen är det kul att vara spiknykter.

ja, hade tänkt duscha ut det hårtsprayade krullet från igår men fastnade framför tvskärmen, de visar sound of music!!!!! åhh, hur många gånger har inte jag sucktat efter att verkligheten ska vara som en musikal, min sötaste.
så nu sitter jag här och gör ingen nytta, blir bara lite gladare. ikväll ska jag och sof mysa e.v nere på skeppet, men först ska jag banne se mitt robinsson! 

NU:

hej bloggen! nu ska jag ut till stugan med mamma & lena över dagen bara, men sen kan ni ju alltid kolla in senare och läsa om min utekväll i härnösand.... jag är lagomt risen idag! sov som max 3 timmar. men gutt hade vi! nu tutar dom, tjingaling!

OH HAPPY DAAAY.

woho, jag har fyndat på 2hand!!! det händer väldigt sällan men nu har jag en vit/beige lång kavaj i min ägo att ha som jacka. 40 kronor kostade skapelsen och jag var på bra humör så jag skänkte också pengar till gott ändamål (i deras lilla burk på rädda korset). därefter köpte jag take away fika till mamma och mig på waynes som vi mumsade i oss i bilen. det var hon värd för vi hade innan dess åkt runt i en timme och letat fina platser att ta bal/studentkort på. yes, vad jag jag nöjd med denna dag. färgat håret några snäpp mörkare har jag också hunnit med!

men nu, nu ska jag laga mat, det ska bli något riktigt smarrigt med kyckling har jag bestämt! och ikväll ska jag antingen på bio eller ut och shaka ass på stadens krogar with my girl lovisa, det har jag också bestämt, inget sitta still ikväll iallafall. men som sagt, tvillingen är velig.


hahahaha, jag är sämst på att posa.....

....och godnatt.



imorrn ska jag färga håret och gå på stan, hade hoppats på att fynda 2hand, men jag brukar ha otur på den fronten. fast om det blir sol skiter jag i allt som har med planer att göra! a very grand good-night to all my 79 readers.

we're gonna live with each other, we're gonna share the good and bad. amen.

MOHA, här kommer min lista till min kommande sambo! på hennes lista fanns det exempel som "inget öppet anonerande" okej... ja föresten, hon använde ett a. very well, detta är mina krav!

  • har jag ont eller tycker bara synd om mig själv, låt mig göra det! 
  • ta hem män på rummet går bra om den andre godkänner det innan(viktigt)
  • sysslor som diska, städa och laga mat ska fördelas 50/50
  • om det står mellan att köpa ett par nya skor eller en finmiddag ska det innan prövas hos en jury
  • får vi el-avbrott måste vi skratta åt det. om du freakar ut, gör jag också det helt enkelt.
  • att sjunga i duschen är alldeles tillåtet (OBS, om jag inte sover)
  • går vi ut tilsammans ska vi komma hem tillsammans (mänbesök är undantaget)
  • har någon ont och är mör är den "friske" sambon skyldig att massera!
  • fråga innan utlåning av kläder, skor osv.
  • vi ska vara glada när det går bra för den andre.
  • har man en flaska rosé (eller annan alkohol går bra) ska man dela med sig!
  • den som äter det sista ur B&J är skyldig att köpa en ny (viktigt)
  • den som äter det sista ur allting är skyldig att köpa nytt

det får räcka for now. jag lyckades till och med vara seriös! GOODIE.
hoppas du läser maja! NU ÄR JAG PEPP att bli sambo med dig, gorgeus.

don’t you ever let a piece of me down.

jag kan inte böja fingrarna, de är liksom gjutna till samma form som data-musens. det gör ont och jag har suttit här alldeles för länge utan att ha gjort några skolarbeten, det är nämligen bara 2 arbeten kvar nu och om jag kunde skulle jag nog vilja sparka mig själv för min egen dumhet. men ni förstår, jag har mer än 32 stycken bloggar att surfa in på varje dag, vid minst en eller två tillfällen om dagen för uppdateringar. det är lätt att sväva in space och att bara vara och utesluta nyttan man kan lägga ner på skolan. jag gillar alldeles för mycket att vara helt lost och glömma bort tid & rum, fast uppenbarligen inte mina små korvfingrar. för i övrigt känns det wierd att det är torsdag idag. ingen emma och ingen bra film/teve dag.

kan bjuda på helkassa sony ericsson bilder som inte har någon betydelse för er men bjuder mig på motsatsen, ni får en liten beskrivning under bild trots allt.

 
ge mig ett k.... "k"... vad bliiiir det? "k som i klart, såklart."


 
de senaste uppdateringarna som får mina mungipor att kramas med polisongerna.


1. emma jonsson ska stå brud. 2. mina blondiner + majas nya tatuering. 3. söndags.


en galen kvinna som tyckte att hon stod bra där hon stod. jag som själv alltid oroar mig för mina fickparkeringar "2 cm utanför kanten"...helt sinnes actually.

jag brukar vanligtvis inte lyssna på hård rock.. men texten är bra, väldigt bra.



ni får hela rutan den här gången så ni ser the lovely text goodie well.

promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed.
låt se, vad hände med den där frukosten...

BOOM BOOM POW.



värst vad jag har lyckats åstadkomma mycket på en timme! blir alltid lika
förvånad över vad som kan göras när man verkligen tar tag i något. jag har
bland annat ringt viktiga samtal och skickat en drös med mail. i värsta fall
kommer jag få ta ett sommarjobb utomlands, jag har ju trots allt kvalikationerna.
nu ska jag käka värsta frukosten och få tag i skogs-emma. vi ska hänga.
so long på er!

im no good with numbers but this is what i know.


scared of what you will find.

7 days to mösspåtagning
8 dagar till promnight. (börjar redan fixa mig klockan 10.00! jag älskar att vara tjejig i dessa situationer, att bli uppassad är också ganska oslagbart.)
15 dagar och jag fyller siffran 19. kalas bigtime!
+ 7 dagar på det (22 days) är det kvar till studenten. ahhh

detta kommer gå så fort. hjälp, stanna. jag hatar karuseller. i really do.
jag tror det går emot mina principer som livsnjutare att allting händer same time.
men ändå... 12 års väntan kanske ringer väldigt rimligt.
nu ska jag ta med min godispåse i säng, tända ljus och lyssna på musik.
hur längesen var det inte sen det inträffade?! kanske i nian nån gång...
TIME TIME TIME PEOPLE!

a little friday by my own.

denna dag har innehållit mycket, och jag är så trött.
som plåstren på såren köpte jag en godispåse. (som jag egentligen
inte kan äta på grund av att jag spände gaddarna igår..) och nu
ska jag ha "fredagsmys" till greys! how cousy. imorrn vill vi ha solsol kära läsare.

beautiful day although the suns abcence.



en stor suck på sundsvalls tandreglering, nu måste jag börja med gummiband igen. IRRI! mer trevligt var det när jag träffade upp emma för en skorunda och en studentfika på waynes. efter lite shitchatting kom emma 2 och vi följde med henne till frissan for an make- over! jag och emma 1 flabbades i besökarsoffan bläddrandes gamla bröllopstidningar och planerade henne och patricios bröllop. mycket mysigt! sedan skjutsade johan hem oss med ett snabbt stopp på ikea (emma dumpades i häggdånger) och nu ska jag plugga. ska snart åka hem till johan och chille- dilla till the mentalist ikväll. men först, psykologin! 

HEJHOPP GUMMISNOPP!

ska bara läsa 30 resterande sidor av psykologin
och sen ska jag åka iväg på röntgen! folk skickar "lycka
till" sms och jag det får mig att undrar om det är så allvarligt?!
hm, vi får se om jag återkommer.
ps: the all american rejects nyaste album är hett hett. :ds

you take take something that isnt even yours.

everything has its price, are you willing too sacrifice?

äh, jag har inte kunnat förmå mig själv att plugga ikväll.
anna kom (bebis!) och vi har gullat och hon har sovit på mitt bröst, igen.
how darl. och nu är det typ sent. jag får läsa psykologin i säng men mer
blir det inte av ikväll, tyvärr tyvärr. hm, dämpa ångesten someone...

imorgon har jag tid för en röntgen, det gäller käken.
lite intressant blir det faktiskt att se vad de kommer fram till. very well.
nu är det slut på den här måndagen tycker jag.... ska bara se
fortsättningen på PR on channel 3. ska bara som sagt...


min humor!

5 things which irretats me today.

  • bantning. jag hör hela tiden människor tjata om det men händer det?
  • min plötsliga blyghet, ganska så värdelöst. när ska det släppa?
  • det tråkiga vädret, uppenbarligen
  • min brist på motivation. hejja mig?
  • min tandläkartid imorgon som gör att jag missar danslektion

SAY IT´S TRUE.



yeah I remember when we stole the night
we'd lie awake but dreaming till the sun would wash the sky

just as soon as I see you
i did lie but didn't I tell you
as deep as I need you,
you wanna leave it all


what can I do?
say it's true

oh everything that matters breaks in two
say it's true

i'll never ask for anyone but you


talk to me
i'm throwing myself in front of you.

slutspurt utan energi, not so succefully.



jag satt för oskönt, så nu har jag bytt om till gamla fotbollsstrumpor,
stora svarta mjukisar och en hood utan någonting under. nu ska mirakel inträffa!
fyra skoluppgifter att göra på gymnasiet... GO GO GO!

den nya insydda mocka- jackan.



when it comes to you it´s all a blur of emotions.

you can sit beside me when the world comes down, if it doesn't matter then just turn around.

studentfotograferingen blev inge vidare. kändes obekvämt att ha en annan
klänning, och det märktes nog, tyvärr så bra skådespelarska är jag inte.
känns bättre att ta studentkorten i en fin miljö istället! dessutom är det
svårt att glänsa med den fotogeniska anna på samma bänkrad...

annars är jag skittrött, måste det vara förbaskade vädret som har svikit mig, jag trodde vi var överns om sol?
hoppade av bussen inne i stan och råkae shoppa loss pengar som inte finns. lasten blev så mycket att jag till och med var tvungen att ragga skjuts hem för det blev så tungt... en stor fin ram bland annat till ett dans- kort på mig själv och så lite nya kockböcker till den nya lägenheten (bakverk och efterätter heh...) plus ett par leopard byxor. lite smått och gott
av allting jag köpte. nu  ska jag plugga. motivation: noll.

you’re wasting my time, another heart beats tonight.

självklart så skulle den dramatiska paula börja grina efter mina kids hade dansat! åh.. haha, jag kan inte på miljoner år förstå att det var det allra sista. fick en bamsekram av dem innan jag gick och handlade middagen. det fick bli en kycklingsallad på en nära pizzeria. har in fact just kommit inomhus efter att ha käkat den ute i solen. morfar tittade in och mumlade "livsnjutare..." och ...sant. moha, jag är så lycklig just nu. måste bara få uttrycka mig! allt har fallit på plats, och inte fasen behöver jag ha en pojkvän för det... löjligt. jag lever på mina lyckorus, glömmer till och med att äta ibland. not like me.

imorgon har vi studentfotografering och min klänning har inte hunnit
komma än, vad ska jag ta mig till?! mamma röstade ner mitt förslag
av att köra nude... så, happ. denna kväll kommer gå åt att pyssla om mig
själv, försöka smälta infon att jag inte längre är en danslärare... buhu.
fint, nu börjar jag igen

min klagosång är egentligen en kärlekschargon.

toppen! verkar vara år 2009 varmaste dag och jag har fått vara ute i
solen en timme. grr. brun är jag. men neger hade jag kunnat bli. grrr.
men jag ska inte klaga över tillvaron. en dag på scen bland
hundratals dansare. not too bad. jag har lånat johannas nikon D60
också, click click. nu ska jag cykla tillbaka till teatern... så jävla varmt.

imorrn har jag bara en lektion! då får solen gärna steka.....

älska rihanna- detaljer.






det här med att måla naglarna beroende på vilket humör verkar vara en fin idé!
för iövrigt: sitter här & känner mig fransk. tänker dock inte berätta varför..

indeed scones it was.

å och alla tjejer skakar stjärt, jag menar shit pomm fritt

var hälsad läsare! jag har städat hela morgonen och diskat
så länge att jag har numera skrynkliga fingrar.
idag ska jag inte alls göra så mycket, göra klart jacka, laga ett par
tights och leka ännu mera husmor. jag trivs att vara ensam
märker jag, med vänner som regelbundet tittar in dvs...

robinsson ikväll framför schlagerfestivalen tror jag visst.
nu ska jag göra en brunch till mig själv. scones?


mhm. gott...

ditt liv är ditt eget, du äger din tanke och tid.

vi satt ute på balkongen till halv elva innan vi började frysa om tårna.
annars var det riktigt trevligt! på bild ser ni: jordgubbar (mhm)
rosé (mhm), godis (ajaj, men mhm) och olika ostar & kex (mhm)


nu har hon gått, jag gick med henne en bit och när som helst ska
väl daniel titta in, han skulle ta en öl först, pffft. intressant, nu ska
jag ta fram symaskin trorjag. japp, det tror jag minsann.



och som vi skålade älskade rose!

vi tycker iallafall att det är kul..



hjälp! börjar lika majas youtube blogg... bäst jag slutar.

have anyone seen my friend lovisa?

 
lovisa har än inte dykt upp än och jag dregglar över olika recept
på goda rosédrinkar. hur frestande?! äh, vafan.. let the evening begin.
(och jag har städat! alla rum utom mitt eget)

OSLAGBAR PARODI!

duschen avklarad! och nu har jag till och med smort in mig för lovans skull..
skämt åsido, hur ska jag få bort den oändliga diskhögen innan hon kommer?
suuuuck on me. och hon kommer snart också och jag har inte ens handlat...
framförhållning är något heligt för mig har jag märkt. jag behöver bra musik ikv,
googlade efter 2009 sommarplåga och fann denna:
som får mig att bara tänka på izabel och matilda i klassen.... digga?



seriösa förslag till sommarplågor som jag kommer spela ikväll som
en egen dj på balkongen, coolt.
 
 

majmånad, en bra månad.

trodde jag skulle få vänta på daniel ända till klockan tio ikväll men så messar lovan och nu ska hon 'scrubba in' , wiii! vi ska sitta ute på min mini balkong (om vi rökte skulle det definitvt vara ett sånt tillfälle) ,filosofera och dricka rosé. love love love. det kunde inte bli en bättre kväll! nej, faktiskt inte. jag är väldigt nöjd med tillvaron justnu.


ikväll är drickat rött! nu står en dusch och lite städning av lägenheten högt i kurs!
hej med er! NICE FREAKING FRIDAY.

talang? DANS?



det är föresten 20 dagar kvar till min födelsedag. och det gör det till att det är bara 27 dagar kvar till studenten. (nu ilade det i magen). skratta åt mig för jag håller räkningen. men jag har koll, det har jag! 

its friday and i am very happy.

haft balettträning. det känns att det var ett tag sen. tårna krampar.
var på birsta en sväng, men det gav inget. och ajuste, jag har ff.
mamma & rolf är i sthlm hela helgen. någon som vill hjälpa mig att göra slut på min roseflaska? slå en pling in that case.
nu är det slutklämmen. projektarbete projektarbete.


tjooo. jag och maja om 40 år nånstans i sthlm city! still dancing!

en pizzakväll med tjejerna i klassen medan solen långsamt går ner.

denna kväll har varit sagolik! bilade som sagt ner til svall all by myself
och vi tjejer i klassen har suttit ute i morvetos trädgård, brevid stenugnen
där annas pappa gjorde RIKTIGA pizzor, wow. det var något av det
godaste jag nånsin ätit. superb! sällskapet var inte heller fel...
här kommer några bilder, moha morran kan man lita på, click click*



veckans skönaste.



nu ska jag fixa iordning mig och sedan ha danslektion. allra sista
innan dansuppvisning nu på söndag, kl 16 för intresserade.

efter den ska jag bila ner till sundsvall och ha pizzaparty med min klass.
åhh, det ska bli så gott. riktig italiensk pizza.... än en gång gör tomheten
efter en kamera ont! italienarn får fota.... big kiss to you all.

rihanna -naken

bilder som cirkulerar på nätet just nu. it's not pretty.
http://www.imagehaven.net/gallery/J2BDTYQ3X6R8PF6GZGB597K6QXN05T

nu ska jag påta på mitt projektarbete några timmar framöver.
i can already taste you

jordgubbar och en flaska vitt passar väldigt fint ihop.

åh, jag önskar jag hade en kamera. jag är redigt mätt efter en prima 3- rätters (jag kommer ändå vara hungrig om 10 min) och avslutade kvällen med en efterätt med jordgubbar och så drack jag vin till. att det kan kräva så lite. jag kände många som serverade och var där också, det gjorde upplevelsen ännu trevligare. mamma kände igen två killar från när de gick på högstadiet (hon är högstadielärare) och kunde inte sluta viska i mitt öra "wow  vad snygga dom är! paula, lägg in en stöt! åhh de har blivit skitläckra..."

och nu gråter jag till extreme home make over. inget är inte som det ska vara.
imorgon är jag ledig. how nice. ska plugga hela dagen, men det känns bra
att göra det hemifrån. well well, that's it then. en stor kyss till er alla!

till gamla cher låtar i en röd volvo som kör alldeles för fort tjänade vi in tio minuter.



jävlar vilken sliten dag jag varit med om! när det var som värst och jag höll på att somna vid skärmen på skolan ringer stefan och säger att jag ska få skjuts hem, iiih. och sen fäller robin kommentaren "vad fin du är idag". åhh. min dag blev plötsligt lite bättre. vi sjöng till gamla tape- band hela vägen hem till härnösand och nu sitter jag här och kollar på oprah... ska snart börja plugga igen!

klockan sex ska jag på resturang med mamma & rolf! andreas (rolfs son) är top chef ikväll så vi ska äta på skolresturangen... jag ska baske mig ha rosé! puss på det.

i want you to make me say 'oh what a night'.

typiskt mig att vara så hyper- effektiv mot natten.
springer runt och städar, har bäddat om i min säng och nu ska
jag sy till 5 knappar på en jacka. japp, jag är stunned själv.

imorgon har jag en dubbeltimme engelska, hål på 3 timmar då jag kommer jobba med mitt projektarbete och sedan en timma psykologi. sedan ska jag plugga hela kvällen till att greys börjar. interesting day. ciao ciao babes.

ps: jag har gratis sms nu! ching-ching, vad väntar ni på? ds.

im waiting for you and im falling.



ohh. vad jag är nöjd med dagen! helt utebliven sarkasm med den meningen.
idag har det känt som jag har levt. jag har haft kramkalas med maja, jag har
blivit underhållen, jag har fikat på barista med frippus (frappista med vaniljMUMS)
åkte buss med världens snyggaste man och sedan har jag shoppat hela
h&m i härnösand trorjag(inte så svårt) iallafall från underklädesavdelningen.
alltid lika kul att komma fram till kassan med varorna och hela set och vad man får
för blickar... jag får en kick av det haha! sen skulle jag ju ha ett läppglans också.. haha even more supersticious, men nöjd är jag!  
jag egoboostade hela vägen hem till when i grow up och unstoppable...
jag kunde ha varit en trafikfara men vad vet jag! nu väntar jag bara på att the mentalist ska börja. love love love. jag känner lugnet. (och ett pirr som inte har att göra med programmet)

jag hoppas jag kan sova inatt. 

såhär ser jag ut idag:



nu ska jag till sundsvall och se en pjäs som klassens teatrisar har satt upp.(vi är
inte bara dansare i ES3 youknow) den heter "när allt faller samman" och ska
tydligen vara otäck. det jag skräms har dock att göra med att den tydligen
ska vara två timmar long... gulp. för i övrigt: ha a very nice day läsare.

paulsson is looking for a song to an important solo..



anouk- lost. någon som har och skulle kunna skicka, via mail/msn? :)

how cool?!


FEEL MY MOOD.

 

and nobody's gonna bring me down
aint nobody who can touch me now 
cause nobody else has got what I've got
nobody else gonna make it this hot
my words, my rythm, have you heard what I'm giving

uh uh you on the dancefloor
can you ride on my tempo ?

jag vet inte varför, men jag älskar det här klippet.

kollar samtidigt in en ikea katalog och drömmer om en lägenhet att inreda.



idag har jag varit "ledig"och sovit ut. när min väckarklocka ringde imorse
hade jag nämligen inte sovit mer än någon timme. har sjukt stora
problem med sömnen nu för tiden och fattar liksom inte vad som är fel.
miss nummer två var att sätta sig ute i solen med laptopen i tron om att
få något skolarbete gjort. miss miss miss. kunde man se vad som pågick
på skärmen särskilt bra eller? noooope! så nu ska jag plugga.
och sen ska jag hålla i ett genomdrag med mina kids, snart uppvisningsdags!

later. ching-ching!

det sista ifrån mig.

åhh jag är klar med ett arbete till. jag är så stolt över mig själv.
men artikeln gick förvånandslärt lätt!
jag skrev förvisso om mig själv, men... "a happy person!".
så nu checkar jag ut.
jag har gjort min raggarrunda bland alla bloggar och jag har
efterlängtat fått kryssa av en uppgift till. bara några punkter to go...

MEN JAG MÅR! om jag var rökare skulle ett helt paket skadligöras
till sängs med fransk (spansk i mitt fall) musik i bakgrunden.
jag mår. berättade jag även att jag ska på pizzafest på torsdag?
livet leker. och imorgon är det måndag. (en tuuung suck för effektens skull).
godnatt kära läsare, en stor jävla blöt "nighty night " puss till er alla.

all the bad things can turn into good ones.

 jag ser just på the most cutest film. definitivt en av de ärligast iallafall. jag blir alldeles förbluffad av all gråt och kärlek jag blir bjuden på. jag börjar tro att jag levt i en grotta i några hundra år som bara pluggat som en galning, och dansar såklart. hm, det får en att börja tänka om. iallafall är huset nersläckt, det enda som lyser och är vaket är dataskärmen, teveskärmen, en lampa så jag ser vad jag skriver och jag. lite mysigt är det endå. jag myser fast jag vet att det kommer straffa sig imorgon, kliva upp klockan sex... 

filmen heter Galen i kärlek på svenska. orginal titeln lyder: Something's Gotta Give

just chitchating.

sitter med en kopp te, kakor och ser på a double shot of love.
missade the city...grrr. idag har jag verkligen gjort all dans klar.
solona är utlärda och jag är dddddone. vi har kanske två xtra
träningar kvar. åhh jag kommer sakna dem allihopa...

jag ska börja och avsluta en artikel om happiness nu.
woho. men med kakor till går det nog! eller, det måste jag.

kära simone lauritzen:


..du som inte tror på att jag kan laga mat. här, varsegod! fredagens lyxmåltid.
"schnitzel" på paula vis med pom duchess och dragonsås och en fin sallad till det.
VAD SÄGER DU VAD SÄGER DU VAVA
det går föresten inge bra på pluggfronten, nej det går inge alls.

its a hard hard time

godmorgon sockerkakor. jag sitter just och syndar i vad jag skulle våga
påstå är den godaste och enklaste frukostarna i historien: kall mjölk,
jordgubbssylt och kellogs. mmmums! jag är inne i en träningsperiod
(ibland) och darför är egentligen inte den en idyllisk frukost för att hålla
igång en hel dag. för att komma till saken, jag har två uppsatser + rapporten
och mina kids solon att göra klart IDAG! lilla paniken?
så nu går jag in i mig själv, vi hörs om ett tag, när jag är klar med jävulskapet.

EN RIKTIG FULING.


en av bilderna jag fått idag, sen i lördags.

det är vid sånna här tillfällen man kan tycka att man inte borde tillåtas vara
med på bild... thank god för svartvitt iallafall:D nu ska jag nog knyta mig.
har en fettjobbig söndag framför mig.i tell you more about it later.

föresten, angela åkte ut???? visst, rösta ut all kompetens som finns att
få ut av tävlingen... varför inte låta ellenor "tjötmaja"
vinna robinsson 2009 när vi ändå är igång? bullshit bullshit.
nej, nu ska jag gå till sängs med min ipod. mina gamla hörlurar har
börjat fungera när mina nya la av. ett konstigt dagsmirakel som jag
tacksamt bockar och bugar för! goodnight darlings.

that megan fox girl.



g-g-g-g-ggggggorgeus!
nu ska jag och mamma ut på en raggartur. fråga mig inte.
hon ville ha glass och jag vill köra bil. laaaater.

always appreciated.


alla de 600 bilderna från lördagen börjar rulla in nu! woho, go emma. go mitt tålamod. detta is very bra skit. föresten, min kamera kommer antingen denna eller nästa vecka. PUSS PÅ DESSA GOOD NEWS.

when you touch me like that.




hello there. har ingen vidare uppdatering, mitt pluggande tåg fortsätter bara att tuffa vidare.. ändstationen far faraway.
har dock hunnit få träffa & krama my girl emma som var i härnösand en snabbis.
nu: skriva klart de sista raderna i min ansökan. vad, får ni veta sen.
ska hinna lägga det på lådan innan fem. thank god for körkort och bil. puss på er!

how can you sleep, no i dont sleep.

godmorning cupcakes!
hade tandl. besök imorse vilket fick mig att missa dansen på skolan,
feels not good. nu hade jag tänkt att jag ska sno ihop en god lunch
och sedan springa iväg till bussen,har en timmas samhälle,
yeah tell me about it.... sedan har jag xtra dans med mina kis.
LATER DÅ!

something you should think about.

nothing special. nothing new.

idag har jag mått som jag förtjänat.
har egentligen inte gjort så mycket dugligt på pluggfronten.
tror att det var det jag behövde, en paus ifrån den oändliga högen..

morsan & jag har shoppat (eller, hon har..) grejjer till balfrisyren,
gissa hur mycket? 408 spänn? hårsnålar, ett armband och örhängen.
ajj i plånkan. jag lämnade tillbaka mina drömskor också, kände att
jag inte riktigt hade råd... fasen vad det sved! funderar på fler nerskär-
ningar, till exempel att avboka min sminkning på making beauty, det är
trots allt 450 coronas... ska fråga maja om hon kanske kunde tänka sig
att göra det istället. jag är sämst på att sminka mig så det skulle sitta.

moha. verkligen ingenting går när man har zero energi, inte ens blogga..
ska göra en kopp te för halsen och sen försöka ta sönder min mocka-
kavaj lite för att göra den iordning for some changes... flipp eller flopp
den kavajen ska göras till en jacka med fräna knappar! puss på er darlings.

im gonna blame it on you when i blackout your heart tonight.


hon är förjävla snygg gathania...

all i know is, im gonna play it like a allstar.

mycket kretsar kring audition just nu i mina tankar.
ska jag dra en kjell när jag ändå är så velig?


maybe not. just nu lutar det mot en en lyrics hiphop till danscenter
och en lyrics jazz till balettakademin. iiiiiiiiiiih.

running against a cliff and just notincing that you are without any breaks. goodluck mate.



deaddeaddead.

idag har varit något av det värsta varit med om... en ständig trött zombie
hade prov de två första morgontimmarna, how fun?! jag tror jag typ dog.
sen satt jag på lyset i skolans mörkerrum (?) och krossade ett glas
i skolmatsalen. klumpig tjej när hon blir trött tror jag visst..bajsdag helt enkelt.
menmen, imorgon kommer det avslöjas en hemlighet på skolan made by
några av oss i klassen, dock får man inte chansen att skåda verket när
man är nere på estraden hela torsdagen, menmen kul är det:D

nu ska jag plugga till sena natten igen! YES. (dock paus för greys. mitt bästa!)

ANSWER MY QUESTION(S). ANSWER IT.

kommer jag bli klar med skiten?
kommer jag bli klar med skiten ikväll?
kommer malin på dansen imorrn? ska jag skolka?
ska jag ta bilen? ska jag till birsta imorrn?
vad ska bli av mig?

VART SKA JAG TA VÄGEN.
puss.

so serious.

i want.. i need...oh baby ohh baby.


hur snygg?!

ska vi utbyta saliv?



pluggerierna går inge vidare. åh och åh. och detta ska vara klart till imorgon!

ångest.

verkligheten duger verkligen inte just nu.

hon sitter & grubblar medans hon rör ner en och en halv sockerbit i kaffet. det är så mycket som cirkulerar kring henne nu och det är mycket tungt arbete kvar att göra, hon känner att hennes krafter börjar sina. hennes esse- skriverier känns långt borta nu. det riktigt enda hon förmår sig att tänka, drömma och lägga ner energi på är det där fina på östermalm. studenten har farit förbi, när auditionen är gjord efter att hon gjort sitt allra allra bästa. dit längtar hon till, dit läntar hon. lugnet efter stormen.

allt annat är distraktioner.

en oförtjänad paus.


kaffekaffekaffepaus!


för jag har så jävla kul...

för jag har så jävla kul... (personen som gissat rätt antal hakor vinner ett pris!)

jag kunde inte sagt det vackrare michaela.

http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/michaela/

..och det är ungefär allt ni kommer höra från mig. hjälp, jag tror jag har nackspärr också. nedrans. hejhop gummisnopp!

YOU can keep me posted.

hej! nu kommer jag gå in i en sån där period igen.
ja ni vet, en med mycket hårt pluggandes och inga blogginlägg.
förhoppningsvis har jag mättat er med dagens uppdaterande.
annars -im sorry- jag är inte vidare förtjusad över tanken heller.

time to sönder-stress my self and bleed for and ON the paper.
någonting jag inte kommer sakna iallafall.


en massa kärlek till er alla under tiden!

vi har någonting gemensamt...


..både rob och jag passar i ray bans brills. made to be lovers.

he's nothing oh he's everything.

everything comes back to you, beautiful soul.
so beautiful and he doesn't even know it.

nostalgisk söndagkväll.
vid sånna tillfällen behöver man en bra kamera och/eller musik
med två fungerande hörlurar. jag har inget.
jag har inget. och ja, du är värd det, every piece m.

hmm. åh samhälle b opponering var det visst.....

your goodie, one picture.


 

av 600 bilder var det allt jag fick. En bild! jag känner mig freaking hjälplös.
och ingen människa på denna jord förstår inte varför jag har ett sånt behov
att ha med mig en EGEN kamera vart jag än går. going nuts. nej nu beställer
jag mumsbiten jag har tittat och dregglat över ett tag. paula with her freaking
camera kan ni kalla mig sen. oj vad jag ska glänsa.

btw, någon som är intresserad av tårta? blev en hel del över. scrolla ner
för ett förhandskik, den ser dock inte lika tjusig ut nu utan dess helhet.

whaaah, i didnt except this.


ni får bara se en glimt.

ett mästerverk made by...p.mellberg
min klocka visar: dags för knytis! later alligator!

"kräftkalas, kräftkalas..."

godmorgon people...även fast jag bara drack ett glas vin känner
jag mig som dagen-efter a box on my own eller en liter sprit...
jag måste dock vakna, ska köra hela vägen till härnösand in a
minute (efter att vi åternjutit himmelriket igen, gårdagens middag)
jag ska baka tårta (uääääck, 4 marängtårtbitar igår!!) till knyt-
kalaset jag ska ha ikväll med mina kids. och jag och mamma ska
handla till det. 
för i övrigt satt vi ute på söderströms veranda till klockan ett igår (!)
vi hade bara jackor och så tände vi ljus, vi mådde fint.
en kanonkväll åt emma söderström som var balens prinsessa tills
ett glas vin spilldes ut och hon blev igen hophop.. love her!
när jag får de drygt 200 korten (i confess guilty till en hel del..) så
p-r-o-m-i-s-e att jag delar med mig av någon godbit iallafall!
PUSS

himla trevlig lördagsförströelse.

brun on mage och taggad till tusen för denna lördag!!
jag ska först på barnkalas (barn och barn.. 13 år!)
sedan ta bilen till birre och leka lite
sedan irra runt med bilen lite i skogen, vara lite lost
sedan landa i indal och gå på barty hos emma!

...och jag är så laddad. ( made for succes )
mitt horoskop: en kväll för musik, dans och sång.

kan inte bli så mycket bättre. kisses

humorgalan 2009.

....har fortfarande inte fått mig att skratta.
vart fasen är björn gustavsson?!

sitting in my livingroom with the sun in my eyes. just heavenly.





gick på en mataffär här i krogarna, var bara klädd i en tee och ett par avklippta
jeans och trodde jag skulle få igen för min optimistiska anda, men attans!
det var skitvarmt! och jag köpte (min efterlängtade) glass by ben & jerrys och
tårtbottnar. ajaj paula ska skämma bort sina kids med tårtkalas på söndag!
nu ska jag se på en jävla massa serier och må gott. sun shines down on me.

last april.

för att beskriva gårdagen så kommer här bara några rader, för att undvika
blir svammel, fast vad jag än skriver kommer det inte ge gårdagen rättvisa...

jag, frida och anna shoppade presenter
vi(frida) lagade en fantastisk middag
vi skrattade så tårar kom
vi skålade, dansade och sjöng gott väl inne i stan
jag visade mina bröst åtskilda gånger..
vi stod i en total kaotisk kö i nära 40 min (påminde mig om titanic)
vi klämdes, hade panik men mitt i allt fanns det små glädjesken
en främmande kille(men söt) gav mig en ros
jag blev friad till..med min egen ring.. (pontus)
och sen vände kvällen och det var slut. en skitbra kväll för iövrigt!

RSS 2.0