DET ÄR MÅNDAG, JAG HAR HUVUDVÄRK/

hello alla mina älsklingar!
idag har det varit en tuff men jätterolig dag i skolan (vi var 4 st på jazzen och vi fick så himla mycket feedback) och just nu står jag på jobbet på götgatan och gör mest ingenting. är trött. vill gå hem. vill att vi ska stänga snart.. för senare ikväll ska jag gå o ta en klass med dan gill för det är sista gången innan lovet härjar och jag kan verkligen inte missa det känner jag. dock känns det lite jobbigt när jag har en crush i läraren... mjaaou.

maja: jag är hemma innan sju. dont worry, maten firras inom 10 min. smsa mig om det saknas nånting hemma som jag måste köpa på vägen.

puss darlings!

ADVENT PÅ GÅRDEN//

Husets alkoholist har gjort det igen! alltså; inte spytt i trapphuset utan gjort det lite fint på inner- gården (belysning).



VAD TYCKER NI OM TOMTELUVAN GOTT FOLK?

maja lagar bakad potatis till middag och jag poppar spotify. puss.

dagens utstyrsel. mjaoou

det är första advent..

och det är dött på barnbutiken på karlavägen..
jag hör julmusik och är omringad av vackra leksaker och dyra märkeskläder för barn men kan inte vara mer uttråkad av bristen av folk. vill efterlysa en tomteluva och en dingdong- klocka så jag kan stå utanför på trottoaren och ringa in allt trevligt julspirit- folk! kom åååååå haaaaandla i aaaaaadvent hade jag klingat.

jag längtar till att klockan slår att jag får komma hem till middag på bordet, en film som väntar i sängen och glöggmys med min sambo som står högt i kurs för kvällen. mjaou... för i övrigt, happy första advent you guys!!!

IM LOST AND WEIRD WITHOUT YOU//

hello again! how are you guys? jag sitter här i min balettakademien tisha och känner att jag har redan börjat känna söndagsångest inför den kommande repveckan i skolan jag har framför mig... och är stressad över saker som jag inte har något som helst inflytande över what-so-ever och det är faktiskt ganska tidlösa grejer med i bunten där också.
dumt det där, med att jaga upp sig helt i onödan. nu ska jag läsa klart novembers "elle" och fundera över hur vi ska göra advent här i huset imorgon utan att snubbla över någons(majas) tår. imorgon ska jag också jobba! ob- i love you...
sleep tight cupcakes.


You’ll either make the choice yourself or the universe will make it for you.
So there’s really nothing to worry about. *pust*

LOVESTORY-

jag kommer fortsätta tjata om björg så länge "it dazzels me"..



MARKNAD I KUNGSTRÄDGÅRDEN/



















östermalmtorgs julgran fick belysning idag, fint!

detta följde med oss hem från marknaden... smalt för att vara oss.
nu ska jag och sambo se på mamma mia och dricka glögg! (en väldigt fin lördag)


lördagsmys.

i have the simplest taste/ Im always satisfied with the best

jag älskar budskap. små söta ord. citat. osvosv.

bjorn jewellery har fettfina smycken med budskap. och det är himla synd att det inte är svenskt... vad jag skulle bli lycklig över att få en julklapp därifrån.

 

 
några små exempel av vad jag kunde googla fram. de har finare o fler bilder i sin look book på deras egna site:}




I DONT NEED YOU AROUND//

halloj bloggen! visst, det är hur skönt som helst med fredagsmys?
huvudvärken släpper, all börda veckan har burit på, mascaran plockas bort, julmusten korkas upp- ni vet vilken känsla jag menar! förvisso har jag tvättstuga hela kvällen och man tvingas utstå idol istället för att lyssna på en skön spotify-lista... men jag kollar in skor på nelly, har köpt nya elle och är ledig från jobbet imorgon (hade till och med tänkt gå på julmarknad i kungsträdgården, det vore himla mysigt) och jag känner en sådan där inre frid. det stavas: lycka.


mysiga the holiday dvd:n kom med elle!!!

och jullåtarna spelas på högvolym på jungfrugatan. (när katten är borta passar man på..)


min kamera är back. min mobil är back. allting funkar fintfint.
jag är ledig från allt liv runt mig idag (bortsett från 18.00 mötet på BA jag ska gå på med sovelainen) och bara andas. njuter. dricker chai och äter från min pepparkaksdeg. ska snart tända ett ljus och sända någon en tanke, men ville bara titta in på min egna blogg först och säga hej innan jag försvinner in i alla andra fina bloggar jag har på min favoritflik, puss. 

TISDAG/


jordin sparks- the only one.

denna låt dansar vi till på jazzen, en hur bra koeografi som helst! älskar jazzlektionerna...
jobbet går sketabra och jag ska börja käka järntabletter som doktorn har medicinerat till mig, allt rullar åt det håll det ska! jag kunde inte må så mycket bättre nu.
eller jo...
jag hade en bra dag i butiken och imorgon ska jag vara själv på götgatan
mobillagningen är avslutad så jag kan hämta ut den
samma sak med min systemkamera
jag ska på ett möte på tors som ger mig 2 biobiljetter! yes, love att gå på bio!
NI HÖR JU? mååååår.

i want to be his favourit hello and his hardest goodbye-


jag tror jag drabbats av den rutinmässiga "söndags-ångesten"... jag längtar till att få jobba igen men jag känner att jag vill ha lite mer helg. se en till film. men nåväl, det går inte att göra så mycket åt! nu blir det kvällsfika med sambo, rehab-övningar och sedan sova. imorgon är det barnbutiken straight away efter skolan och sedan ska jag på personalmöte:D (den 14 december har vi personalfest i kaknästornet, gratis julbord! har jag nämnt det?) PUSS ÄLSKLINGAR.

HELT AWESOME!/ JAG SÅG JUST EN GRIS FLYGA UTANFÖR MITT FÖNSTER../

idag köpte jag den första julklappen för iår och det är inte ens den 22 eller 23:e december! jag är helt mållös själv. lite nöjd över det faktum att jag har råd med julklappar iår och att ingen kommer få någon handgjord present av mig.. vilket kanske vore en pinsam repris då jag inte är något vidare händig.. grattis till er som iår kommer att få KÖPTA julklappar av lilla mig.
























TEAM EDWARD BIGTIME/

hej mina vänner!
min gårdag var galet bra. åhh vad vi älskar när sånna dagar. fin dag på jobbet, fick bl.a bygga ihop ett dockskåp (!) sedan käkade jag på kungshallen med min maja (mhmm tacobar in my heart) och sedan sprang jag ner till kungsan i mina klackar för att krama om max och lovan. vi satt mysigt på uteserveringen och skvallrade och därefter begav jag mig till medborgarplatsen för att träffa elin och sara. eftersom sara (otippat nog) var superduper sen hann både jag & elin käka donken och sedan wanyes. yes, vi dansare är tjocka människor. fick en stor chai-latte men betalade för en mellan, det var så värt... sara trillade in nånstans där och vi traskade till söder bion. filmen var ubeliveble bra. alla skådespelare hade höjt ribban och filmen var hur lik boken new moon som helst. finns ingenting att klaga på. kanske värt att nämna att sara, jag och elin må vara världens sämsta kombo att vara publik som hade popcorn krig o allt... jag hade iallafall jätteroligt! och jag vill se filmen om och om igen.
...AND IM STILL IN TEAM- EDWARD.

min morgon har inte bestått av mer utan att sitta o glo på min edward popcornkartong (köpte alltså den inte för popcorna) och smaskar i mig återstående popcornsrester från igår i sängen. vill inte ens tänka på smulorna som jag kommer känna inatt... nu ska jag & majsan på östermalms åhlens och sedan storhandla. later on ska jag se en chick-flick, laga mat och sova mig igenom denna söndag. varsegod för all text! puss.

ITS COLD OUT BUT HOLD OUT/

nu ska jag sova. jag är rädd för att lyckan inte ska hålla så mycket längre. det är sanningen.
imorgon har jag ett jobbpass från 11-16, därefter ska jag och majsan käka på kungshallen och jag ska sedan möta upp 2 härliga klasskompisar vid namn elin o sara på söder, vi ska fika, skvallra och sedan se på bio! klart ni redan vet vilken bio jag ska se..


NEW MOON!! NEW MOON! NEW MOON!

INSPIRATION-






























ITS TIME FOR "FREDAGSMYS"/

jag sitter och mumsar på pepparkaksdeg och bjuder er på en dagens! jag har/haft en fredag i världsklass.

Dagens låt: "det är dags för fredagsmys.."
Dagens frisyr: uppsatt under hiphop repititionen och sedan en prydlig hästsvans när jag arbetade
Dagens klädsel: converse, ljusa jeansleggins och en basic "rost"färgad tröja

Dagens händelse: första arbetsdagen på barnbutiken (!)
Dagens planer: nu ska jag bara dricka julmust, äta pepparkaksdeg, må och sedan sova!
Dagens vill ha: min systemkamera. den är klar men jag vet inte när jag ska ha tiden att hämta den ända ute i nacka..
Dagens saknad: morfar. min fina fina morfar (jävla kärleks-idiol. ni får mig att sakna mina hjärtan)
Dagens drog: julmust!!!
Dagens finaste: personalen på barnbutiken, helt underbara människor
Dagens måste: vila
Dagens dricka: JULMUST<3
Dagens köp: middag. hehe. firade med färdiglagad mat. (förjävla skönt om ni frågar mig)
Dagens mat: ovanstående!
Dagens mående: så himla glad. så himla lycklig. det har varit en fin dag.
sista haltimmen på jobbet fick jag sitta mig ner och bygga på en riddar- fästning:D nånting säger mig att ungen i mig kommer vakna till liv fler gånger på jobbet.. lovelove it.

FILMTIPS- SE SVENSKA FILMEN "UPP"- HELT UNDERBAR./


jag såg denna guldpärla med min rumskamrat maja för några veckor sen. helt adorable.
(älskar hunden och jag älskar just den där repliken)
ses när det är dags för fredagsmys!

On the whole, the happiest people seem to be those who have no particular cause for being happy except that they are so.

jag ligger i sängen och försöker lära mig dumma repliker till imorrn men lägger allt åt sidan för det är härliga mammas pojkar på kanal 4. snart ska jag och sambo glögga och efter svenska mamas boys blir det töntiga glee. jag är trött men förväntansfull inför imorgon då jag ska provjobba (med lön!) direkt efter skolan. pussa på alla bebisar ska jag iallafall (okej, kanske inte om jag vill behålla jobbet men jag ska gulla med dom!)

GODNATT BABES!


tänk om anette skulle få tvillingar, hon är ganska stor nu och är bara i 2:a månaden så maaaybe..

KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG/

det är PINSAMT vad dåliga vissa bilder är. men jag har lämnat in min systemkamera
på lagning nu, så ni ska se sen vad fina kort jag kan bjuda på när den är fixad,
den har varit sönder ett tag. tills vidare.. här kommer min göteborgsresa i miniatyr!

lösa korsord när man åker tåg hör till. samma sak med bullar.


pappa tar till desperata åtgärder och försöker vara ung.


jag körde bil i göteborg!!!!!! nu kan jag göra allt.


jag har bott på nummer 22.


låt mig introducera mina darlings- vinterstövlarna


pappsi spelade korpenfotboll (haha!), detta är resultatet.


detta är en gudfader. jovars.


drog en fika på centralen innan jag skulle åka. love storleken på muggen!


avfärdskäk med en ny festissmak- fettgod


norrut mot sthlmstaden.

BABY- FEVER!/

NU mina vänner .. (trumvirvel) kommer äntligen some good news!




(och ja, jag har styrt upp det där med internet nu! HELGUTT)

ni vet att jag har berättat för er att jag ska lyckligt bli storasyster.. idag fick jag besked efter en väldigt lyckad spontan arbetsintervju att jag har fått jobb! på en bebis- affär! 0-3 åringar närmare bestämt! så nu kommer den stora ångesten inför jobb släppa och jag kommer träffa på en massa söta bebisar de timmar på dygnet jag inte dansar! jag börjar jobba redan imorgonitti efter skolan, så vill ni ha armani- leksaker, kom o besök mig!

(anette, jag får personalrabatt så japp, jag kommer skämma bort ungen)

NÄR KNOPPAR BRISTER//

(jag har inte kunnat dela med mig av göteborgsresan för det går helt enkelt inte att lägga upp några bilder just nu)

dagen har varit helt ordinär. och kvällen misär.
jag vet inte vad (varför, hur, när) men ibland måste själen renas. efter två "jobbiga" telefonsamtal ikväll började jag storlipa. sådär så man skakar. och detta var på min väg till en sen danskurs, faktum är att jag hade hunnit komma precis utanför balettakademien när samtalet avslutades. efter en snabb fundering om att vända på klacken så ignorerade jag att torka bort tårarna för regnet och så tog jag andetaget, språnget mot allt oresonligt. istället för att bara orklöst lägga sig ner. där. låta kinden känna den våta asfalten. och låta dropparna slå så hårt de bäst vill.
men jag öppnade porten och klev över tröskeln för att bara dansa.
efter en och en halvtimmes tokdansande med dan gill så kände jag inte av någon knut längre. mamma säger att hon avundas mig för jag vet ett knep som fungerar för mig att hitta insikt. alla har väl sitt sätt i guess. köra bil finner jag också avkopplande och renande. likadant med att blogga.
men ingenting är bättre och mer renande för mig än att dansa helt ut. inget slår den sorten terapin. det är då, just vid sånna här tillfällen, jag känner att jag är skapt för att dansa. jag lever i nuet och alla knutar släpps. det känns underbart. men nu kommer det svåra, att fortsätta känna såhär "må bra igen" 
men först måste jag sova. det kommer en morgondag också. tur är väl det...

ingen fin bild till detta inlägg heller. grr. arg!

JUST WORDS BEFORE BILDREGN/

hej bloggen!
det har varit skit uppdatering, men tro mig, det var inte mitt fel (jag vill alltid blogga) min dator har varit helt olik sig och lagt av. det verkar som att jag fått bukt på problemet men nu verkar internet krångla åt helvete istället. det går sådär sketa långsamt...

jag har haft det jättebra hos min pappa och kan dela med mig av glädjen i bloggen att jag kommer bli stora syster! i juni! det här är nånting som jag har önskat mig i över 10 år men better late than ever som de säger! jag ser fram emot bebben och ska skämma bort hon/han som få:D

GÖTEBORG/ ALLT ÄR SIG LIKT MEN ÄNDÅ INTE/

hej gottfolk!
här i göteborg snöade det när vi kom in i på göteborgs centralen! istället nu, som i stockholm, så har det övergått till regn. det är verkligen skitkallt. jag tror inte att jag (trots jag är av de kyligas sort) har frusit så här mycket på ett tag. kylan kryper in under handskarna och mina tygskor är lätta offer. på toppen av allt blir min svank/rygg allt värre. (fast lite bättre efter att jag legat på vetekudden i drygt en timme och slumrade till. nu verkar det som att pappsen vill ta reda på mina förarskills så jag ska ut och köra till långedrag! det är en jävla tur det i göteborg som jag ska klara:D fasen vad nöjd jag skulle vara då...
jag lever. jag mår bra. frusen. trött men är så gott som upptinad av min pappas älskvärda matlagning.

vi hörs va? jag har redan knäppt en drös foton! puss!

WHAT A DAY TO BE ALIVE/

hey blûggen! här förbereder jag mig inför morgondagens resa.
dricker te med mjök i för en gång skull, har packat det mesta, dammsugit, förberett mig mentalt inför ett möte med min pappa.. och ligger på en vetekudde för nu är det bara att konstatera att jag har sträckt mig i en muskel i ryggen/svanken. jag behöver nog inte ens nämna att it sucks bigtime...
jag tar med mig kameran till göteborg och så träffas vi igen där nere, but right now ska jag fortsätta se på GLEE på fyran med maja! puss & godnatt darlings.

RÄCKER LASAGNEN? ELLER??


p: jag tänkte faktiskt ta en till bit! (tar tag i fatet och är på väg upp från stolen) m: men... okej paula, för jag hade tänkt ha lite till helgen också...
?? shit, jag har en tjockis till sambo! right? en guldstjärna till henne trots allt som vågade laga lasagne.

nu är all min tvätt tvättad och det är dags för en dammsugning, städning på min sida av rummet (...) och packning! imorgon bär det av söderut.

where heaven meets earth - i'll find you.

dags för tv-kvällen att ta vid! YEAH BITCHES.
(det rycker fortfarande i vänster ögonlock men whatever, imorgon har jag locking på schemat igen! funfunfun.)
jag är trötttrötttrött-

She'll never know your story like i do.





True love waits.
- Anonymous

DET BLEV INTE SOM JAG HADE TÄNKT MIG/ MEN DET VAR ÖVER OK/




pesto,penne, kycklingfile, fetaost, lite andra grönsaker, plockoliver...

till det hade vi tända ljus, ciabata och drack fanta till! PUSS
fina bordsunderlägg va?

A DIFFERENT CONVERSATION/


ikväll ska jag lyxa till middagen (jag tänker inte skriva vad mer än att de utvalda oliverna på bilden är en del av supermåltiden, för maja läser min blogg) och har just varit och handlat bigtime!
ikväll är det mina latinska smaklökar som styr!
jag ska åka och besöka min papito i göteborg över helgen så detta blir mitt tidiga farväl till maja då jag inte är hemma nästa gång (fredag) det är min tur att laga mat.

för i övrigt? dagen har varit bra. fick fina ord på utvecklingssamtalet av min modernalärare och jag fick svettas. och repningen på hiphopen till julshowen sitter allt mer o mer. utöver det har det ryckt i mitt ögonlock hela dagen. ytterst irriterande. dock kan jag inte ge rum till att sova på mitt fullspäckade schema; styrketräning, dusch, rehab-övningar, matlagning samt disk, greys anatomy och SYTYCD är alla punkter på min "to do- list" innan tisdagen är slut.. annars mår jag bra.

MEN HAN SA, GRÅT DU, TY ALLA TÅRAR ÄR INTE AV ONDO//


himla fint.

jag grinade ialf, självdå?

TOMTEN, JAG VILL HA EN RIKTIG JUL-



klart som fan att det fortfarande poppas julmusik! ska försöka skapa ett album på album med julfavoriterna nu.

I HAVE NEVER SEEN NOBODY GET SO HIGH/

jag började sjunga på en julsång och maja (sambo) gav mig bestämt ett "NEJ" och en dödande blick (jag hade just tittat i H&Ms nya HOMEkatalog, som har en himla massa mysiga julsaker att erbjuda tycker jag, and i were definitly feeling IT) men i tyst revenge lyssnar jag nu på ett julalbum on spotify och nynnar till när hon inte hör (hon anv sitt headset at the moment..he-he) jag antar att föreslå någon röd duk inne i köket och en adventstake när december rullar in är lika med lönlöst... det är verkligen synd då jag älskar allting som har att göra med julen. mycket bättre än att fylla år.

idag fortsätter jag sitta/ligga skönt, lyssna på musik, feelin it och återhämta mig. det har varit en riktig skitdag rent dansmässigt och jag har dåligt samvete för att jag sköt upp min jobb-jakt för att jag inte var på det humöret (inte för att jag var trött ialf, det är jag himla nöjd över) så det blir återuppståndelse på onsdag för nu ska jag bara försöka ta mig tid till må bättre... vem är stolt över mig?

DÄR FICK JAG FÖR ATT MÅNDAGEN VAR SÅ HIMLA BRA//

ett ord för att sammafatta min tisdag by far: död

vilken hemsk dag för att lära sig koreograf till julshowen.baah. och hungrig är jag också.

IN MY CHEST//


jag älskar dansen. jag älskar låten. det här är måndagens favoritklipp.

idag har varit en härlig start på veckan! jazz med maria kim älskar jag och in fact så ska jag ta en lektion med henne ikväll (klockan 17) och sedan en commersial jazz med dan klockan åtta och det ska bli så otroligt skönt! jag är jätteförväntansfull. det blir himla sent men det gör inget alls. ska börja med middagen nu så jag har det klart, maja äter fancy ute ikväll så jag har fria händer att göra akademien osäker. jazzjazz in my heart.
andra lektionen var locking med världsbästa manne, där vi gjorde ett stycke i par, vilket var skitkul! jag är fortfarande överväldigad över vilken perfekt måndag det har varit än så länge. (kanske det är ödets kompensation för den urdåliga sömnen jag fick inatt) jag börjar verkligen tycka om lockingen, det börjar faktiskt lossna

ps; det är skitkallt i våran etta på östermalm. jag skulle ha lust att klaga om jag inte var så förbannat nöjd med 99% av allting annat just nu. (visserligen är det en ny dag imorrn, men pusspusspusspuss!!)

FINNS DET PLATS I HANS VÄRLD FÖR TVÅ?



nu ska vi sova här. det är dags att ladda för en ny vecka på balettakademien.

jag tog inte jobbet pga för mycket ansvar och en tokig förståndarinna. hela situationen är tragisk, men jag ser det som en nyttig upplevelse bakom disk och framför kaffemaskinen istället! på tisdag ger jag mig ut igen med cv-högen. bittersour. puss och godnatt så länge läsare. vi är redo för en bra måndag va?

SWEET SUNDAY/


jag och sambo har glöggmys. och det är förjävla mysigt om jag får säga det själv!

det blev en sen middag för vi tog en sen födelsedagsfika vid hötorget och firade hannas 19-års dag idag. det blev en himla mysig tjejstund med alicia, hanna, johanna, sambo och jag! vi bland annat disskuterade pensionsfonder.. 19 år blev helt plötsligt väldigt gammalt.. men nu ska vi fortsätta se på ensam mamma söker (välj OSKAR helena!) och suga på helg- karamellen så länge det bara går. puss

I am lonely and I need somebody to love me-

idag har jag slavat så att jag har skakat. jag är arg men söker revanch imorgonbitti.
hur det än blir vet jag vem jag är. hur det än blir vet jag vem jag är


ballerinas nya smak är den här fredagens räddning. dom är så goda!!!
nu ska jag snart lägga mig tror jag. jag är gråtfärdig och vill bara att det ska bli lördagkväll och då vill jag veta. (jag delar av mig mer imorgonbitti, be patient with me, jag vill berätta men är rädd för att explodera för ingenting. IMORGON... imorgon) puss på er. you're amazing!

NERVER UNDER CONTROL/ I THINK://


hög toffs när jag jobbar



ohh. jag får inte i mig någon lunch. glurp. dags att traska över torget och provjobba sista dagen!
wish me goodluck, i need all the help i can get!

INTERESTING/TRUE//GOODNIGHT/

(telephone call)
BIANCA: Are you up?
KAT: Yeah.
BIANCA: I had the worst first date ever. Boys are vicious, cruel creatures.
KAT: Remember that, the next time you watch She’s All That.
BIANCA: Why aren’t you with Patrick?
KAT: Who knows. You’d have to ask him.
BIANCA: I saw you guys dancing with my own two eyes. Unless I need glasses. Ohh, I could get sexy smart ones like Tina Fey.
KAT: Are we seriously talking about eye wear?
BIANCA: Sorry. Not important. Let’s talk about Patrick. What happened?
KAT: I don’t wanna talk about it.
BIANCA: Got it. I could tell you about my disaster of an evening.
KAT: I don’t want you to talk either.
BIANCA: Fine.
KAT: You know, dad warns us every day about getting pregnant.
BIANCA: You’re lucky. He warns me twice a day.
KAT: Yeah, well… He never mentions all the other ways a guy can screw you.
BIANCA: Amen, sister.

i just want to be, i just want to be successful/


min största satsning just nu, från provanställning- till anställning.
ladda, ladda, ladda! FREDAG
arbetsdag från 11-19, ojoj... detta ska gå bra. detta ska jag SÄTTA.
det ska gå bra. (maja ska laga fläskfilé till middag, klart det ska gå..)
dags att värma vetekudden för min sträckning och sussa kudden. godnatt alla! :-*:-*

BANAN MED KAKAO I FRYSEN EN TIMME//




prova inte det här hemma. det var skitäckligt.. jag hade hoppats på någon slags "glass" likhet. men det var bara kallt och smaklöst. diss!!!! vilket slöseri på banan...

SÅHÄR SER EN VINNARSKALLE UT/OBS! INTE KINES/


det hade varit en bra dag än så länge. började förbereda mig redan på vägen hem från skolan att idag skulle jag ut o söka jobb. japp, helvetesjakten skulle ta sin början än en gång idag. jag skulle köpa gem på åhlens och sätta mig på närmaste café och bunta ihop mina ansökningar med en kopp varmt. och så fick det bli, amen

istället för en chai- latte fick jag chai-te. doh. dock var det den godaste chai- te jag nånsin druckit! tar ett djupt andetag och börjar jakten med att ge ut ett cv där jag suttit och fikat och går tvärs över gaten till ett annat fik (alltså, samma gata fortfarande) där jag ger ut ännu ett av cvn från min bunt. på vägen ut springer en tjej efter mig och frågar om jag kan provjobba på en gång. klart som fan svarar jag! och efter 2 timmar där och någon timma här hemma där jag lagat middag åt min kära sambo har jag bara smålett dumt. imorgon ska jag provjobba lunch och stängningsdags och efter imorgon får vi veta om jag får jobbet.

jag försöker att inte ha några förväntningar alls, men damn vad det är svårt! jag älskade att göra lattar och jag älskade att bemöta världens alla människor. och jag kommer förmodlingen älska det imorgon också. jag hoppas att det slutar lyckligt. nu ska jag och sambo fira med banan och kakao!

the rest of this day if i may/


te

säsong 2 knaaprar jag på!


greys anatomy kl 21.00

och under allting annat ska jag göra lite rehab- övningar med fossingarna. sound quite good to me? good night!

VÄDRET HÄR ÄR HELT OLOGISKT/ OBVIOUSLY/

när jag kom till skolan idag tjatade jag om "visst var det kallare nu imorse? det har alltid blåst osådär men det har jag tyckt är skönt och nu är det bara... iskallt" ingen höll med mitt resonemang. vissa ansåg att det hade varit ännu kallare för bara några dagar sedan.
när skoldagen var över så var en norrlänning väldans lång i ansiktet för då snöade det i stockolm. och ju mer jag närmade mig stureplan börjar det allt mer hagla. hagel-snö. just great, haha.
just nu är det uppehåll och kanske, kanske att jag skulle gå ut och ta en fin bild när flingorna (eller kulorna) haglar ner på torget om det börjar igen, om jag skulle kunna ge upp den uppvärmda vetekudden, alla bloggar att läsa istl, raggsockar och ben/lår-värmare dvs...


i skrivande stund längtar jag till julen. (och till greys anatomy ikväll)

To me, the glass is half-empty some days and half-full on others. Sometimes it’s bone-dry. Or overflowing./


"Seems like every time you think you’ve figured out what something is, it just becomes something else.“
— Felicity 

vad hände?!

jag vet inte varför vi eller hela huset blir straffad för att både min mamma & catrine har "obviously" glömt bort att ge våran vaktmästare den rutinmässiga frukt-veckopengen, byebye apples & bananas.......


mmums eller nåt.

DAY 2 IN PARADISE/

hoho!! varje lyckad dansdag är en bra dag.
vi fortsatte på jazzen i samma takt som igår och det är bara så himla skönt för själen (kropp&sinne) att ägna en halvtimme åt att bara köra igenom koreografi. och dansa ut. vissa pucklar på andra i en ring, vissa kör för fort, vissa hoppar fallskärm, och vissa likt JAG kör pikesnurrar med attityd och flänger med håret och lever som aldrig förr! på new stylen (andra lektion) började vi med att repa inför julshowen! jag älskar ju att repa... för jag älskar att uppträda, så den lektionen var en riktig 10 poängare minst sagt! resultatat kommer att bli sjukt och jag önskar att jag kunde poppa (och locka för den delen) så jag kunde känna mig mera hemma. men man kan inte få allt här i världen och vad är det för stil om man ändå inte fortsätter med att försöka.

locking med manne imorrn igen, jiipie.

BACK TO LIFE/

det är slut på att kliva ur sängen efter 10.00 och öppna ett kylskåp som innehåller minst 2 pålägg till exempel, någon handlar åt en, man får middan serverad och kan kolla på de allra sena programmen.
idag klev jag upp 07.20 som jag brukade och så har jag äntligen fått jazza ut en väldans mycket dans som jag bärt på! efter den lektionen började jag att gäspa oförskämt mycket på våran första locking lektion. (det är svårt) och fortsatte gäspa mig igenom dagen. slut som artist. fast jag koreograferade lite trots det när jag kom hem och just i skrivande stund känner jag hur träningsvärken sprids, mage, vader och lår. det är hel gutt! (imorgon ska vi på hiphopen börja arbeta med det matrial vi ska uppträda med på showen andra veckan i december)

en större update än så får ni inte. jag är tillbaka i stockholm, träningen, matlådor, jobbsökande och tvättdagar är tillbaka in i vardagen. 5 veckor till julov people!
RSS 2.0