DET HÄR DUGER INTE/

tele2 mobilt suger, köp det inte. nu har jag ångest för jag kan inte läsa bloggar, blogga med bilder osv till på torsdag. jag spricker snart... sorry guys, men det är inte mitt fel! faktiskt inte!

övrigt? käkar godis, ser på degeneres och väntar på att sambo skall anlända. ikväll ska majas pappa bjuda ut oss på middag, det är jävligt fint. älskar han mer än min egen pappa. well, thats it, vi hörs av på torsdag istl!

S:T GÖRANS SJUKHUS HERE I COME/ EFTER NUDLARNA OCH OST-SOPPAN OCH LITE THE HILLS/

det dummaste jag nånsin hört.
ringer en växel för att försöka träffa någon ang. mitt magont och får följande idiotiska uttalnde thrown in my face "det är inte mensvärk då?". i swear to god... om det fanns en knapp som man skulle kunna trycka in för att ge personen på andra sidan linjen en käftsmäll skulle den knappen vara ganska intryckt i detta fall.
ska iallfall iväg till s.t görans sjukhus nu, antagligen träffa någon kunnig kirurg. ska bara äta sen är jag iväg. som fick mig att komma på en annan replik från den dumma växelpersonen "du behöver inte boka tid, åk dit nu istället när det är fint väder". oh-my-god.
kanske vore bäst i att ta med en bok och ippen, vårdcentralernas väntetider är jag inte helt obekant med. talk to you later! (i samma sväng insisterar mamma på att jag ska ta taxi och så ringer pappa.. en jävla kaosdag. och juste, pontus om du läser det här, vilket jag är ganska säker på att du gör, jag tror inte att jag hinner med middag ikväll...thanks anyways;) detta kan gå hur som helst. kisses!

I HOPE AT LEAST THIS ONE GETS POSTED/

hejhejhej, mitt internet funkar inte och jag är pissed över detta! vet inte hur länge det kommer ta tills det löst sig. sucksssss. hoppas annars att ni mår bara bra.
(maja är i svall och jag glömmer ofta bort det och vänder mig bort till hennes säng då och då och märker då att hon inte är där när jag hade tänkt säga något. ytterst förvirrande! och nu ser jag på naturprogram (delfiner är allt bra facinerande!) och ska snart ringa en vårdcentral. happy saturday).

ikväll bjuder jag på text igen/

hellu bluggen! eftersom mitt tidigare inlägg inte sparades så kan jag dra en quick one om min dag.
har som sagt sovit skit de senaste 4 dagarnar och inatt var värst. trots det var jag fylld av energi på lektionerna och förvånadsvärt fokuserad. hade modernt och hiphop idag igen och sedan var jag hos naprapaten där jag fick en positiv överraskning.
jag kom dit för att prata om mina överansträngningar i fötterna och när jag ändå var där bad jag henne kolla upp min utåtvridning och hur mycket den kan bli. i genomsnitt ska den ligga på 40-50 och gissa vad jag kan göra om jag tränar musklerna... 55-60! och jag som inte har tränat splitten för jag trodde det var hoplöst.. så jag gjorde en massa hoppsasteg till mitt af-möte (som sög) för jag var så himla glad! (och sen fikade jag med rumskompisen på ett fik som heter sturekatten, inredningen var wacko så jag ska ta med mig kameran nästa gång och visa er) så nu ska jag stretcha stretcha stretcha, ska börja redan ikväll med lite övningar.

OCH SOM NI VET... var jag på body rolling idag! det var skitgutt. gjorde ont och blev vaaaarmt & gosigt efteråt. nästa torsdag ska jag gå på commercial hiphop också, det om något är min dansgenre.
NU kan jag inte hålla uppe ögonen. jag ska värma middag, som sagt göra en massa övningar för fötterna och ytterligare övningar med utåtvridningen och möjligvis prata i telefon. godnatt kära läsare!

idag är det 3 veckor kvar tills jag tar bort silvertänderna! yipppiiie.

BODY ROLLING/ GODDAMMIT!/


detta får bli dagens klipp.

vi hade våran gästkoreograf för första gången idag som vi ska ha några veckor nu framöver. alexander. en fin liten brunhårig hiphopdansare. japp, and who nearly killed us. jag stretchade i 20 min efter klass bara HALSEN, nacken och ryggen och ändå är jag jävligt skör och har ont som fan nu. konstiga rörelser om att "picka upp" huvudet, nacken i 5 minuter och sedan neråt, till sidorna och osv. i en och en halv timme= bara konstiga grejer= nu är jag i smärta, rikligt med smärta också. smidig som ett kylskåp, det är jag det.
så inatt ska jag sova med värmekudden, jag vägrar få nackspärr eller ryggskott också.

IMORGON hurrini! imorgon ska jag ha precis samma lektioner som idag. en modern lektion med camilla och en hiphop med snyggingen alex. efter det ska jag snabbbesöka naprapaten, gå på af- möte, fika på sturekatten, komma hem, förhoppningsvis käka en nice middag ch sedan ska jag tillbaka till balettakademin, då ska jag nämligen på body rolling! alla säger det är huuuur smärtsamt som helst men jag ser faktiskt fram emot att ligga på golvet, pilatesboll osv och sätta punkter man inte visste fanns i rörelse och ha ont. bara för att det är säkert välbehövligt för mig. bra för mina fötter liksom, så jag är halvsåld redan nu. 

LIFESAVERS./

socker brukar hjälpa till att hela brustna hjärtan och det är vad som verkar hålla ihop mig och maja genom hårda och slitna tider. (se det som så enkelt, eller så svårt) kanske inte är så smart att skopa i sig precis innan man ska sova, men så länge jag är nöjd kan jag nog sova vart som helst o när som helst.
länge leve chokladcornflakes! love themmmmmm. (för de som är intreserade.. jag och maja har ätit upp ett nesquick paket på knappt 3 dagar och nu checkar tjockisarna ut. godnatt godnatt!)

tummen ner för en sjuk kameralins och tummen upp för snabba kolhydrater!

you cannot protect yourself from sadness without protecting yourself from happiness/

jag tror inte det är menat för mig att blogga ikväll. internet is all just crap. och jag har gjort av med 670 kr på skosulor, knäskydd och elastiska band, allt för att råda bot på min ansträngning i fötterna. hoho-jaja. alltid kul med variation och inte behöva slösa pengar på fina skor och snitsiga kläder. yepp.
nu släcks det, roligare än såhär är jag inte idag! en jävla kuk- tisdag har det varit. men ni är fina. puss på er!

Draft: Sept. 22, 2009


jag har haft ont i fötterna ett tag nu medan jag har dansat. trodde förut att det var mina nike air skor jag använde på hiphopen eftersom de är nya men idag smärtade det så himla mycket att jag ville bara skrika rakt ut, och jag dansade barfota vid det tillfäller. domen; det är högst troligt att jag har överansträngda fötter och det har tydligen börjat med att jag har överröliga vrister. fan fan fan. och nu måste jag gå till skolans naprapat och kolla upp det mer i detalj. så istället för att lägga mig ner och sova igen några timmar från den hemska natten så måste jag springa ner på stan för att köpa lite grejer som ska underlätta för mina fötter. det blir dyrt. och nu vill jag inte prata mer om det. usch. hoppas iallfall att ni har haft en bättre dag!

COME AND GET ME WHAT IM MISSING/

ja, godnatt kära läsare. magen har plötsligt blivit sämre av medicinen jag köpte idag som skulle vara svaren på alla mina problem? nä, men hundra gånger värre magknip vill jag gääärna ha, tack så mycket!! att sitta på msn går inte heller, blir bara ständigt besviken. jag har ett stort begär till att tisdagen ska bli toppen av toppen, bättre än bäst. so come on, blow me away! godnatt kära läsare. sweet dreams alla, puss!

our brains have special neurons that help us find eachothers lips in the dark-


idag lyssnar jag bara på whitney houston ft akon- like i never left och
anouk- lost. (+the last goodnight- now that you're gone)

jag bara småler. så himla len musik för öronen, jo jag tackar. perfekt nerstressande av en jäka dansdag. (revanch imorgon babes!) det här är den bästa tiden på hela kvällen. inväntan av några tvserier så är tvn stängd och lägenheten är nersläckt. bara två laptops som lyser upp i mörkret. fin musik med bra ljud i lurarna. ahhhh. och nyss ringde min världsbästa morfar. morfar leo är en sån person man blir alldeles varm inombords av. jag älskar min morfar! hemlängtan lyser lite med sin frånvaro men nu är det inte långt kvar (försöker intala mig det iallafall) och i helgen åker maja hem och jag blir för första gången ensam med lägenheten hela helgen. vet inte själv hur jag ska reagera som... förhoppningsvis går jag igenom några pocketar jag tagit med som jag inte avlagt någon tid åt till tidigare, hoppar i majas säng, dricker vin och får generöst med kroppsvärme.
 

DEN ROMANTISKA BAKSIDAN/

ALLRIGHT/NU FÖRSÖKER JAG BLOGGA IGEN, TASKIGT INTERNET INDEED I HAVE/

Killar tänker inte. De går inte runt och tänker på små unikt undanvarade ögonblick mellan dig och han. De lagrar inte små kärleksbekräftelser som betyder just allt för dig och inte heller tänker de in i framtiden om hur det önskar att nästa möte mellan er två skulle se ut medan du gör inget hellre än att påbörja en dröm genom att fantisera just detta. De går inte runt och ler fånigt en hel dag efter ett gulligt sms och chansen vore väl minimal att de råkar spontant vara i trakten bara för att få chanen att se ditt ansike, ditt leende, dina ögon, dina linjer.


He-he, idag hatar jag pojkar. Våra små manliga tjuvar som stjäl alla våra detaljrika rosa fluffiga drömmar med ett sömdrucket ”va?vadå?”. pojkar, killar, män, om ni inte kan förstå varför vi värnar så "himla" mycket om detaljer, respektera åtminstonde att vi vill ha vårat sockersöta. det är viktigt. punkt.

när allt faller på plats sådär magiskt/

woho! WHAT A DAY. regnade hela natten i stockholm = vaknade till grå himmel. dessutom sov jag och maja mer eller mindre bara  4 timmar inatt... och det smärtade så att kliva upp ur värmen. väl på skolan gick allt segt och kroppen hade svårt att vakna. usch. men sen, sen.
sen hurrni. svängde in på apoteket på vägen hem och fick hjälp av världens finaste tjej som jobbade där. sen när jag går uppför våra killer-trappor.. vad skådar jag inte då om inte två fruktskålar med en liten välkomstlapp i fönstret. våran fina lilla vaktmästare hade varit i farten. jag tog ingen (svårt med tandställningen) men hujedamej vad jag blev glad. bekräftan att det finns folk som tänker på andra. snäll utan baktanke, fem av fem toasters!
och när jag väl kommer innanför våran dörr ser jag ett handskrivit brev adresserat till MIG. (det händer aldrig, om det inte är en räkning då förstås) och sen kommer då tårarna rullandes.

jag hade fått brev av min fina vän emma jonsson back in härnösand. jag säger bara det, FYFAN VAD FINT!!!!!  jag satt i minst 5 min på köksstolen och kippade efter andan. det var så himla sött.... (demostration: rulla ner)
jag har världens bästa vänner. och bekräftelse är alltid fint. man borde få glada brev varje dag tycker jag! speciellt om man inte längre bor hemma. tack, tack tack hjärtat för det fina halsbandet som bla innehöll två stycken balettskor i guld. jag skulle bära det varje dag om jag fick välja, men risken finns att jag skulle svetta bort det då. men det ska få hänga i min lampa, så jag kan se på det när jag vill.

och det var allt. nu ska jag luncha, hoppa in i duschen och tänka på att det kanske är min turdag idag. tack, tack igen för er som tänker på någon annan idag. rescue a soul, man blir så himla glad! 





THAT'S ALL, MY DIARY/

arg. tårar som bränner bakom ögonlock. hatar att jag börjar lipa varje gång jag blir förbannad.
jag ogillar det fakum att jag är 19 år, nyflyttad till en storstad och lever min dröm varje dag när jag dansar på balettakademin, badar i möjligheter jag inte ens kunnat drömma om och jag känner mig tom. varje dag. varje ledig stund jag inte kan undkomma det med aktiviteter. jag ogillar det faktum att små tjejer dras till min blogg för att få tjejpower levererad och det jag känner som mest är, ensamhet. till den grad att jag känner mig ensam fast jag omgiven av människor. gnistan att alltid ha roligt och att kärleken till att leva satc liv är gone för hålet har växt till sig utan grund i flera år och nu sitter jag med bitarna, förlorade år (skulle egentligen inte kalla dem det) och kippar eftar andan. jag försöker filosofera att det är ok att må dåligt ibland. att låta sig själv ha dåliga dagar. sund balans kanske det heter. men det viktigaste, att känna att det är okej att ha dåliga dagar. att vara känslosam utan att verka vara en desperat brud. för kanske det viktigaste, jag kanske sitter här ensam för jag inte nöjer mig med det nästbästa. för personligen tycker jag inte att det är ett snesteg att vilja ha "hela paketet". sen kan det disskuteras hurvidare kräsen man är. men att inte behöva nöja sig med det nästbästa och ta första bästa som kommer och knackar på önskar jag ingen skulle behöva göra.
det som jag känner nu på senare dar har jag aldrig förut varit med om. när det inte längre går att skaka av sig ensamheten. när man inte kan ersätta hålet längre med härliga skratt med vännerna, paraplydrinkar, ändlöst sex eller småkyssandes ute i natten under ett paraply. småkickarna, det har alltid räckt för mig.
hur man lever med tomheten är jag fortfarande okänd för. rättare sagt, jag vill vara okänd mot det. ensamheten och jag, är den meningen världens mardröm så säg. jag vill inte heller bara undkomma den, jag vill övervinna den. bekämpa den med djup kärlek, varm passion, innerliga kyssar, och med kroppsvärme. mer än så vet jag inte. jag antar att jag besitter hopp trots allt eftersom känslorna bara flyger fram. kanske räcker det med att mumla tyst "nej" åt sig själv. "jag ser inte fram emot att bli mer cousy med det där mörkret, jag säger nej. det tar stopp här".
iallafall, det är skönt att ventilera ibland. jag känner mig ensam. jag är inte stolt över det faktum på något sätt och det är inte heller bekvämt att säga det men jag kan medge det. och bara därför känner jag mig större som person. det kanske inte är allt, men det är nånting. att jobba med sig själv, bekämpa sina egna demoner är ett steg närmare lyckan, that someone. när det kommer till mig... övertalar jag mig själv dagligen att det är småkickarna som får hålla mig till liv innan lågan sätts till liv och hålet krymper. småkickar som att en jummen söndagskväll så falsksjunger & dansar jag och min sambo oss fram på gatan till " we go together like swamala yipie dipie doo". saker som underlättar livet litegranna. det är inte att ljuga för sig själv, utan vad man skulle kunna kalla ...sweet seduction. godnatt alla läsare.
imorgon så väntar förhoppningsvis en solig måndag på oss all, och om inte, glöm inte att dansa i regnet.

BITTERSOUR SUNDAY/ OH YOU CAME AND SOON GONE/

sorry guys, idag har jag ärligt försummat er.
jag har virrat runt hela östermalm idag och gjort en jäkla massa ärenden för att vara en latar-söndag. efter femtiden så gick jag och maja till LAVA idag igen för att kolla på en locking slash popping tävling. det var awesome! mer folk idag och det är riktigt roligt att se såpass mycket talang. vi stannade inte för att se när de olika crewna skulle battla, vi var hungriga. handlade mat så hela kylskåpet är nu fullt och vips så är klockan nio och det är dags för charlies änglar. det var inget för mig när jag var 11 år, kanske denna gång. talk to you later.

MIN LÖRDAG I BILDER FRÅN 16.17/















1. fontänen på plattan var urtjusig i solen. 2. jag och maja gick på en breaktävling på LAVA. grrrrymt. imorgon byter vi ut b-boys (och b-girls) mot lockare och poppare! dem tävlingarna ser jag fram emot grymt jävla mycket. 3. jag visade min fina b-girl stämpel. en stämpel för hela helgen! 4. maja åkte på fest och jag satt mig på en bänk nära våran gata och drack yoggi. 5. köpte en liknande ring som jag letat efter lääänge. (skulle klarat mig utan blinget) 6. när jag kom hem efter många och & men så kom jag in på innergården..och vad fanns där? ingen naken militär... två st buketter med rosa rosor. som bara låg där?! jag blev glad bara av att se dem... nu gör det ont i hjärtat när jag springer upp och ner i trappan för att gå till tvättstugan, och ser dem bara ligga där och dö ute i mörkret. tankarna virvlar nu, vems älskade skulle/ska få dem? 6. mitt kvällsfika. jag måååååår

I RUN THESE STREETS AND I/

allright. ett mer seriösare inlägg, coming up.
mitt magont vägrar försvinna, in fact så blir det bara värre. blir till att ringa sjukvårdsupplysning och möjligtvis åka in nånstans. så här kan jag inte ha det! får fnatt! börjar bli mer och mer säker på att det är magkatarr. maja är bortbjuden på fest med hennes skola ikväll. eftersom jag är lite coolare.... ska jag vara hemma, köpa hem en 2,25% cider (UNNA) försöka få ner lite godis i kistan och ränna ner till tvättstugan varenda 30 minut. puuuh. (skulle nog egentligen vara på sin plats att bjuda hem lite besök när jag har the BACHELORETTE lyan för mig själv, men den sundare versionen av paula säger att jag måste bli 100% redo först)

nu verkar det som att vi ska röra på oss. so long!


(våran gata. grävskopan står alldeles utanför våran port!) elonora kyrkan är vi grannar med.


på väg till östermalms bibliotek går man igenom en fruktansvärt fin o lång allé. i slutet av denna finns en liten park med en stor o vacker fontän.


våran innegård som vi aldrig sitter på.... dåligt samvete. hur mysigt som helst ju!


från innegården är kyrktornet synligt.

PAULAS POSARSKOLA DEL 1/

ja, vad gör man annars när ens sambo lockar håret i över en timme...?
(var en sväng förbi bibliteket också, men var där precis innan stängningsdags. så fckk)







nu. helt allvarligt. vilken gillade ni mest??????

IF THIS MAY COME TO AN END/

jag kan inte skriva. jag kallsvettas, har ont i magen och är illamående. mamma sa i telefon att så länge jag inte har feber är det inte svininfluensan iallafall, men det var innan jag började kallsvettas. MAYDAY??!
om jag inte skriver nånting imorrn är jag probably dead. fast, jag vill gärna hinna med tvättstugan och gå och kolla på en breaking tävling imorrn, väldigt gärna. så? nåväl, love you all.

(jag kan bjuda på en fin bild iallafall. den påminner om dig och mig)
(aj. helt plötsligt blev det dubbla magknip) 



ikväll/inatt utlovar jag....

kreativitet. jag kommer vara förjävla offline i en och en halvtimme, minst. men sen då jävlar ska det här uppdateras. häng ut! eller, låt mig vara nånting som ni läser när ni kommer hem fortfarande helt dyng efter krogen. det är också helt okej! pussar.

"ska vi gå hem till dig, eller hem till mig?.."

update: min siesta varade i en och en halvtimme. vaknade till majas "paula, när ska jag få mat?" ajajadå. skitgutt blev det iallafall, så jag vågar lägga upp en bild på det. så himla gott att unna sig läsk på fredagar! förra helgen blev det cola och idag när jag lagade blev det ofc trocadero. varför känns det så norrländskt? nu ska maja krypa upp i min säng och vi ska se en film som hon har önskat "year one", vad säger man? jag gör allt för min sambo.

nu skrev min sambo på msn och frågade när vi ska se på film. asså jag svär, vi ligger 3 meter ifrån varandra... höjden av lathet kan man nog säga att vi toppar!

TODAY IT'S FRIDAY/

folk gifter sig i kyrkan brevid oss hela tiden, det tycker jag är helfestligt. idag när jag kom cyklandes iförda mina stora blåa hiphopshorts cyklade jag nästan på ett helt herrskap i partyblåsor i fint tyg och så kostym.woho, fancy! på min väg ut för att gå till arbetsförmedlingen tog jag ett kort i all hast, det är det ni får se. utanför porten så fixade brudgummen till en av hans marshalkers fluga (hade inte tagit upp kameran än då faktikt, himla synd!) och det var sweet och fast jag inte var inbjuden kunde jag känna spänningen. sedan vek jag av till höger och sprang in på arbetsförmedlingen, som likt annat, ligger det himla nära oss. love to live centralt! och på hemvägen handlade jag. 
nu ska jag göra det här (i den här följden): rosta en macka(+smör, leverpastej o smörgåsgurka), ta en siesta i nån timme och sedan ta itu med monsterhögen med disk... och till sist laga mat till frugan. fläskfilé, potatisgratäng och sallad á la paula. yes, och om jag kommer bli sådär "himla nöjd" då lovar jag att lägga upp bilder... sedan får kvällen gärna ta vid. slå på en film och sedan sussa sådär himla gott, ja tack. denna vecka känns i nacken, armar, lår och fötter.


hade på mina nya uggs idag för första gången! (jag köpte dom med maja för någon månad sen, de var extrapris- 2 för 1) Förra året hade jag svarta och de var snäppet kortare men de är alldeles "söndergådda" så nu blev det ett par mörkbruna & lite längre och de är huuur sköna som helst och alldeles luddiga inuti. de perfekta vinterskorna till mysbyxorna när det blir kallare väder.




jag hade vinterskor och en vindväst och folk stannade för att köpa glass vid det här ståndet på östermalmstorg... helt insane




vårat östermalmstorg.





ill do everything you ask/ as long as you hold me/ even if its just for a moment/ just so i never feel alone again./


be nice or leave/



jag var en sväng på affärn nedanför oss och köpte proviva. både jag & maja har ett sånt himla magont och detta blir väl sweets för maggropen förhoppningsvis! nu ska vi släcka ner här, kurera och dricka jordgubbs proviva! när vi vaknar så är det fredag... woho, sovmorgon snart. ni anar inte hur bra det låter i mina öron. goodnight loveones!

den finaste och klockrenaste text jag kunnat hitta. ta er tiden.

Love is hurting me again,
Love is making me cry again.
It's aching in places that didn't ache before.

I say quietly to myself, Please.. Please let me be. Please stop hurting me.
The pain will eventually fade, but the next night, it haunts me again.

Sometimes I wish that there were such magical device like from the movie (Eternal Sunshine of The Spotless Mind). Where you can erase the entire memory of one person you wish to delete. Like deleting his picture from your computer. Permanently. Even if that person made a big impact in your life, even for a short period of time, like, 6 months. I want it gone. All gone. Unrequited love is the most cruelest love out there. I'm in love, all alone. It's been a year since we broke up, of course I'm all alone, what am I thinking? Sorry it's the love gas talking. But it's so strange to be in it all by myself. If he was still in love like I am, he'll be back right? He would tell me, wouldn't he? Here's the thing: Why do we question love? Love should be blunt and straight forward. If he loves you, he'll come back. He'll come back.... Or am I bullshitting myself? There goes the question mark again. I need to get myself out of this loop. I'm in love with a man who doesn't even keep in touch with me anymore. I'm in love with a guy who, I'm pretty sure, doesn't think about me on a daily basis like I do with him. Fuck.

Only because I miss the guy who wouldn't let me get off the phone until he fell asleep.
Only because I miss the guy who was willing to drive 2 hours to come see me.
Only because I miss the guy who told me he loved me first and blushed like a little boy.
Only because I miss the guy who told me he wanted to be with me forever.
Only because he assured me that long distance won't stop him from loving me, that, "I can do it. Don't you worry about that."
The list goes on and on..

We broke it off amicably. The long distance was just too difficult. But we still loved eachother. We said "I love you" before we decided that this wasn't going to work.

That's why I'm here still drowning in that love.
It never left me.
So now I'm alone in love.
I tell myself, "It didn't work for a reason. It's been a year. You've got to move on."
But I always lose that arguement with myself.
I'm lost in love.

The past couple months have been the darkest days of my life. The time is only stretching more and more. And I'm still where I started. The walking wounded.

The unrequited love.
Doesn't matter how many drinks you have with your girlfriends. Because you still go to bed going over every detail, the what if's, the why's, that time you told him "Long distance is hard, I've tried it. I'm not willing to go through it again if you don't think you'll be able to handle it." He reponded with, "Don't worry. I love you too much." and like an idiot, I believed him. Sometimes you even convince yourself that he'll see the light and drive 2 hours to show up at your door.
I'm still waiting for little pieces of my soul to fall back into place. But how much longer? Does time really heal all wounds? Seems like time isn't on my side on this one..

It's been so long since I've seen you (heart pounding)
I miss you so much (throat thickening)
But I need the little pieces of my soul back, however long that may be (absolutely can't swallow)

- Anonymous.


text tagen från le love.

slava för att kunna leva livet, så är det ju/

jag har fått vi upprepade tillfällen magvärk i några dagar nu, men det är aldrig innan kl 15, why?? why.. äre så?

idag dansade vi i par ensamma på dansgolvet inför hela klassen, eh. gush i love my teacher daniel som verkligen inte vill göra det lätt för oss. ak och jag klarade oss ganska bra, först ut och spänt. most brilliant.
efter att ha dansat klart för dagen så lunchade jag på söder med sambo maja och emma och soffan från indal. hur sjuukt mysigt som helst. kan vara värt att poängtera att det var ANDRA gången som jag och sambo fikat ute sedan vi flyttade ner tills stockholm... wanyes bjöd på världens godaste cesarsallad, chai och en morotskaka, helt underbart gott med någon som bara äter vad som är innanför matlådor känns det som.. vi fruntimmer satt mest och disskuterade om allt och ingenting i några timmar och sedan följde jag dem till t-centralen så vackert och därefter åkte gick jag till östermalms torg. (lite roligt, någon som har tidigare spelat monopol?) och här sitter jag nu..och ska gå ut på några affärer och lämna cv. wooho, livin the life! nä just det... skolan tar slut halv ett, sen slava det endast. typ. enligt mig. enligt dig. ren slaveri.

GOODNIGHT LOVERS.

jenny- mina skor kommer från nilssons! raringarna är plockade direkt från nyhets- hyllan...

nu ska vi sova. vi är sjukt slitna härborta och jag har ont i magen (NEJ?!)
stora kramar. vi hörs imorgon helt enkelt!

jag älskar greys anatomy.

... handlingarna. personerna. kärlek. sorg. och alla de fina citaten som man hör då och då.jag tycker det är en jävligt klok serie. man blir klok på livet. medans krokodiltårarna rullar och det hugger lite i bröstet förstås. när börjar dom sända den nya säsongen? ska inte det visas DEN HÄR hösten? och gud nåde maja om hon ska insistera på att hon ska se något annat program den dagen och den tiden... ännu en grejj som jag ser fram emot. kanske, kanske att denna höst kommer vara ljusare än de 18 stycken innan dess...  fast jag börjar få ett humm om det där med tjocka koftor, varma ulltröjor, pälsar, boots/stövlar/uggs. den är kanske inte så farlig ändå. bortsett från att jag och maja har lagt märke till att våra element knappt fungerar.... högsta värmen känns inte alls av. vet inte hur vi ska göra alls.... jag hatar att frysa!

föresten, ny header. 3 min max tog det. och stor blev den ju. jag byter till en annan senare när jag känner att jag knäppt något snyggt (mig) och då lovar jag att jag ska föööörsöka få det att se lite proffsigare gjort. nu ska jag göra det innötta hålet i madressen ännu djupare genom att bara spendera hela min kväll framför tvn, plastbanken och olika serier!

ett sprucket men ett vackert/halleluja/


nästan så att jag börjar gilla hösten bara för att jag längtar ihjäl mig efter att jag kan se uppföljare i världens bästa bokserie. jag är lite galet kär i allting som är konstigt. underligt. övernaturligt. och robert pattinson

idag på moderna kändes det som att jag kunde gå hur långt som helst. allt flängande runt på improvisationen fick mig att tänka: det kanske är såhär det är menat. om mina bröst plattades till lite och jag får större lår, då har vi en modern dansares kropp. sen tjuvkikade jag inne i sal 1 där de underbara dans 2orna kickade sina ben långt åt tjotahiti. men jag gillar att gå på balettakademin ändå. folk sjunger alltid i trapporna, stretchar i korridorerna och alla är lika sket-glada som mig. balettakademin är allas favoritplats, drömplats, vi är förenade genom den byggnades väggar. det är fint. jag gillar tanken att vara del av något så fint. lite unreal, men så är det. jag-går-på-balettakademin och jag får nästan lite ont i hjärtat för det känns så rätt.

INGA KONSTIGHETER?

idag när jag gick på stan fick jag en sån där "aha!" ingivelse, jag börjar mer och mer minsann förstå hur stockholm city hänger ihop. nästa steg är att memorera gatunamnen!

jag gick på dans & gymshop. min jazzlärare, världens bästa maria kim, rekommenderade strumpor med glidskydd på. 2 par blev det som fick följa med mig hem, en fin investering.

jag såg bobby! visserligen var han i sin frisörsalong så ingenting var inte som det skulle förvisso.

idag blev jag paparazzifotograferad på gatan av en kinesisk kvinna! hmm frågan är ju nu, var det för att jag såg stockholmsk ut? (erkänn: vore skrattretande, vilket får mig på nästa spår..) såg jag rolig ut? jag undrar vad som susade igenom de kinesiska hjärncellerna medan hon matade sin systemkamera med kort på mig... inte heller är 08an snål, nänä jag kunde åtminstonde bjuda på ett snett leende minsann.

nu ska jag laga middag åt min sambo. vi får se hur det går. jag är ganska dålig på att följa recept och detta är ganska främmande mark för mig... but ill do my best. vore heartbreaking att förstöra middag... maja måste göra det först, sen kanske det skulle vara ok för mig också att bränna vid nånting. men inte fören då...

THIS DAY IS NEVER COMING BACK/ LEAR FROM YOUR YESTERDAYS AND MAKE A HAPPIER FUTURE/ AND DONT FORGET TO SMILE/

Dagens låt: PCD- Painted Windows
Dagens frisyr: uppsatt, som alltid efter att ha tränat dag ut och dag in=D
Dagens smink: ögonbryn, annars inget. att ha övrigt smink på sig när man tränar har aldrig gått ihop för mig...
Dagens klädsel: jazzkläder, ombyte till hiphopen och nu: en ljus jeansskjorta från min kära morfar så jag kan gå runt och snusa in hans mysiga doft och svarta velour tights.
Dagens roliga händelse: jazzen är oslagbart veckans roligaste lektion
Dagens planer: ska ner på stureplan med maja och klaga lite på en räkning vi inte gjort oss förtjänta av;(
Dagens vill ha: flanellskjorta, en ny spotifylista, mockastövlar, skinnhandskar (eller mocka..) väskan från ZARA och en grå pälsväst. hm, det får visst duga för idag!
Dagens saknad: kudden. vaknade upp fortfarande grymt trött...
Dagens drog: rulltårtan...
Dagens tråkigaste: jag har ont i nacke/axlar. inget kul att måste klaga på 3 heller
Dagens finaste: ak från klassen får det bli, hon är en riktig pearl.
Dagens måste: utnyttja min värmekudde. eller hejda våran snygga granne och fråga om han ger ut gratis massage. nåväl, kanske inte helt gratis....
Dagens dricka: multi juice? och flera liter vatten like always
Dagens köp:  inget ännu
Dagens mat: ikväll ska jag laga mammas famousa pasta. ni får ju se bilder sen ju!!!
Dagens kärlek: mina pjux, de är så vackra!
Dagens mående: trött men sprider och mår bra av min positiva energi. yeah baby!
Dagens skratt: min hiphoplärares dagliga hån mot balettdansöser... alltid lika festlig actually;)
Dagens tanke: "det här SKAAAAAA gå!!!!!" och till slut satt det. och det kommer vara ännu bättre till imorgon.
Dagens irritationsobjekt: personer som beter sig som att man går på högstadiet....
Dagens smycke: hm, eftersom jag tränar hela tiden har jag bara på mig mitt lilla guldhalsband, några små blåa smaragdstenar som lyckas undkomma svettdropparna liksom
Dagens önskan: jag hoppas de kommande 4 veckorna går superfort
Dagens längtan: jag vill ha det där baristajobbet. real hard, och nu. someone give it to me?

and yeah.
det här klippet är för min sambo, hon hade inte sett kanye west dissning so, here u go hun!

tack för kvällsfikat catrine/hovanta.blogg.se







nu har vi "svenska hollywoodfruar" på, men vi ser inte. allt jag kan tänka på är att vi måste släcka lampan kl 22 (sällskapet ska upp inatt och hinna med ett flyg) och jag förstår inte hur jag ska somna så tidigt som (och utan att kunna se på roast på berns.. jag behöver sova, men är det ovana sängtider så när det oundvikligt. anyway. puss på er. imorgon är det tisdag och förhoppningsvis en bättre dag.
en tanke: kanske har jag haft det för bra i härnösand under min vistelse att det svårt att landa tillbaka in i dansvardagen? missförstå mig inte, jag älskar att få dansa varje dag, jag är en lycklig sate.... det kanske var för bekvämt att åka hem. eller så kanske jag bara längtar efter att ta bort tandställningen! (och träffa mamma... och emma, emma och några till) äh, nu blev jag irriterad på mig själv, dags att slänga mig själv in i väggen!!

DET VAR SOL DEN HÖSTDAGEN DEN 14E/






mina nya babes tog jag på en junggrutur från jungfrugatan! (där var jag fiffig) och jag har nog aldrig varit så kär i ett par dojjor. vanliga svarta tights, pilotbrillor, enkel vit klänning och en grön manchester jacka som jag fyndat. (man ser tyvärr inte de fina fickorna på bilden, kan fortfarande inte ta kort på mig själv..)

så här kan det se ut när man ska till doktorn! lite andra ombyten än mysbyxor uppskattas då och då. nu gäller det bara att vänta på en remiss från en hudspecialist och avvakta gällande vaccinering mot svininfluensan, förtur minsann för att man har astma. vad jag har väntat på det här ögonblicket då jag faktiskt får en fördel av något av mina alla ondon.. sambons mamma är på besök, hon och en vännina ska övernatta för att sedan flyga till mallorca. buhu, been there once and could do it thousand times over again. det är en underbar liten ö! japp, det är bitterhet ni hör. nu ska jag lägga mig ner och dö lite. är jättetrött och vill att måndagen ska ta slut, fiaskot på danslektionen bränner fortfarande, die monday die.

making love out of nothing at all-






sitter och lyssnar på air supply. just druckit upp min lilla mer, ätit upp nudlarna och min creme cheese macka. helt okej lunch! idag har det varit en tuff day. jag vet inte om det beror på trötthet, men jag brukar inte låta det get to me så jag vet inte... jag var efter på dansen. förstod inte stegen. kopplade inte till musiken. armar och ben sammarbetade inte. allt som kunde gå fel, gick i princip fel, och det suger när det går så dåligt. man blir förbannad på sig själv av att man kollar på klockan var tredje minut och ännu mer arg när man försöker ändå, i all meningslöshet. så nu tänker jag söka lite jobb (det blir inget telefonjobb för mig) och sedan vänta in att klockan ska bli tre så att jag kan gå till min husläkare. hade dom där födelsemärkena och utslagen att titta på. hrm. take care mina små muffins.

FIKA/MIDDAG/VI- A FAIRYTAIL BY EMMA JONSSON.








nu drar jag till stockholm! bussen leaves the station in 17 minutes.
PUSS CUPCAKES.

AVRESAN ÄR ETT FAKTUM/

hello bloggen!
igår efter lite vintageshopping var jag med mina goa emmor och vi fikade på wanyes, käkade minikrogens pizza(L), cruisade, myste i soffan med chai- te och ostkrokar. sen när de rullade vidare ut till urskogen så stood my date up (typiskt härnösands män apperently) så jag bestämde mig för att gå en sväng på krogen och umgås with my friend sandra och shaka resten av kvällen, det lät som en plan som fick duga. men när jag kommer ner på stan och vi ska träffas ser jag henne inte och hon svarar inte i telefonen. jag skulle gärna ha sett mitt förvirrande ansikte där jag stod på krysset, all alone... anyway, går in på bittens, ingen sandra. köper mig in på genny´s -ingen sandra. hittar lite folk att umgås med och sedan börjar det droppa in folk som jag känner och jag bokstavligen dansar till gryningen. eller, till den punkt att min lilla kusin ringer om skjuts hem.
åhh. storkusinen fick åskåda första fyllan, (jag förtränger allt annan historik eftersom detta var det första spår av alkohol i hans lilla kropp som jag nånsin sett). och jag kunde inte låta bli att känna en konstig sorts stolthet över detta. min lilla kusin, som jag ser han & hans bror som syskon, aaah. lillgrabben. han frågade om han stank sprit och jag "auw!"- ade. 
anyway, jag kommer till slut hem efter att snällt skjutsat hem några vänner då en killkompis ringer och säger att han har låst ut sig själv, så han fick slagga här inatt. kan ju berätta för maja som var orolig att jag skulle återvända till stockholm lika kramig att jag nästan tvingade han att hålla om mig ända in på småtimmarna... så maja, jag är neutraliserad! och som någolunda normal återvänder jag till det lilla grytet på jungfrugatan.
well, det var dagen den 12 september 2009!

håret ska sättas upp, jag måste packa om igen, mamma o jag ska handla och sen ska jag sätta mig på en buss kl 16 och kommer fram till t-centralen, sthlm klockan runt halv elva. skola imorrn, yey! talk to you later. (jag vet att det bara har blivit en massa text på sistonde, suck it up!!! jag gjorde heller ingen styckeindelning och thats for emma2 och hennes klagande)

GOODMORNING BUTTERFLIES!

rollerna är ombytta. mitt ansikte sitter på plats, håret sitter där det ska, kläderna är på!
mamma springer runt som ett yrt höns och försöker sätta på sig sockar samtidigt som hon blåser håret.
vi ska iväg på lite vintage shopping. det är viktigt att komma i tid för det brukar vara långa köer. och denna gång är jag faktiskt klar i tid men inte mamma, typiskt.
lite senare kommer emma & emma hit. vi ska ut och fika! och sedan vara här, laga mat? och jag ska minsann se på min lill kusins nollning, första fyllan... got to be there. iallafall, jag kommer må sååå bra med dem här. mina bästa!

shit, morsan blev klar? see ya later alligators, vintage shopping brrrrrb!

jag klarar mig.

En klok sa "det handlar inte om att få vem som helst,
det handlar om att få den man vill ha",
jag ska upp kl 9 imorgon och kommer inte få en blund!
men, lika bra att datorn släcks, nu ska jag krypa ner under täcket. duntäcke. förskräckligt fult överkast med katter, filt, 4 kuddar. jag tror att jag bara skulle vara ledsen att sova i en tom säng inatt.

dont. break. down.
jag.behöver. girlsnight.
imorrn så. mat + världens bästa tjejor.
IMORGON- NY ENERGI. cant wait. puss på er läsare.

fast...kanske... ehum, har jag skrämt bort er nu kanske? 

BECAUSE IT'S A COLD WORLD.

stryk förra inlägget. gud vad jag hatar att bli besviken, finns det något värre än höga förväntningar? nepp!

det var längesen jag drog igång ett storlip (en orsak är att maja skulle totalflippa, typ asgarva) men jag vill inte göra mamma tokorolig genom att bryta ihop framför datorn. hon kanske inte låter mig åka tillbaka till sthlm då... nu vill jag ha emma & emma här! nu vill jag gråta. nu - heartbreak låtar på ipoden (batteriet nästan slut..) - bara för att jag kan, vill, känner för det. livet suger. det lekte. och kommer leka. men det är bittersurt most of the times. jag hatar, att jag vågat göra mig sårbar, för att det sen inte var värt det.

ooh, great. vår låt spelades just nu. HELT FUCKING GREAT!
den personen som vill mest, det lyckas alltid vara jag. jag. jag. jag. prioriteten är ju jag. men det är inte vad jag vill ha, mig i centrum. men det är jag. avskalad. naken. vågar. sårad. glad igen.
nä. nu blev jag riktigt ledsen. nu är det dags, det ska ut.

jag får sånna här explosioner ibland. det är bara att ignorera. det händer den bästa,
försöker jag iallafall intala mig själv. eller, det vet jag ju. men det är inte så det känns.

(jag är glad över att jag vågar. men det kommer du aldrig att förstå, din lilla omogna barnrumpa.
JAG ÄR MODIG! nu ska jag gråta.)

the trouble with love is-


dont you never let a piece of me down-
nu ska jag gå o pussa på lite kärlek!

problemo. texter här. bilder där.
varför, varför två datorkonton, blähe.

your new beginning was a perfect end/

hemma! HUUUUR SKÖNT?
jo, det ska jag berätta för er. kylskåpet är fullt, skafferiet likaså, sängen är dubbelt så stor som min 85cm i sthlm, jag har bilen för mig själv idag, vänner att besöka o inkassera kramkalas från, datorn med all sparad text som jag saknat så i sthlm. och så är det fint väder. kallt, men sol så det skiner om det. jag trivs. men bara för helgen. och som jag ska njuta. bokstavligen.
men nu blir det ett klädombyte, EN DUNDER FRUKOST vill jag lova och sedan ska jag åka o överrasknings hälsa på min förra chef. och kanske en spontanväckning av lovan.
men jag har typ tusen saker att göra, eh typ leva livet! och föresten, min tandställning åker av den 15 oktober. nu vet ni. puss!

PRECIS- DEN DÄR MADICKEN LOOKEN- JAG VARIT UTE EFTER

hellu bloggen! jag och maja ser just nu på idol och skrattar åt ett killpar som spelade nervösa. shit, vad de skitungarna kommer att bli kända på youtube! skitungar! till och med jag gick på det! och skrattade som ett as när ena killen sprang in i dörren... och guitarrhero gitarren ska vi inte ens tala om...

imorgon åker jag norrut! jag kan inte ens beskriva hur skön känslan är. timingen kunde inte ha varit bättre. vi håller på att ta död på varandra i lägenheten på junfrugatan 4. det känns piss att missa 4 undervisningar men oj jag kommer längta till måndagen desto mer då jag får dansa igen. jag tror att jag behöver sakna sönder dansen lite. bara så jag vet vart jag har mig själv. kommer tillbaka till stockholm på söndagkväll. har jag tur åker jag ner med lotta, om hon skulle åka hem hon också denna helg. det vore fun!

föresten... jag har ju berättat att jag har poppat i skolan. idag fick vi prova på locking. sjuuuuuuuk dansstil det med! svårt att få ett humm om det. jag hoppas jag inte ser ut som en flåsande idiot som är efter på allt efter våra lektioner med locking- manne- senare i terminen..

idag har jag shoppat! lämnade tillbaka ett par lårhöga stövlar och köpte ett par coola höstskor som skriker paula. jag älskar dom! precis vad jag har letat efter hela hösten. fast med kil då. never mind, i do love them!


den som spar han har. gårdagens paj (6 portioner= 2 riktigt "goa" portioner var till Paula & Maja) lämnade jag kvar en bit till senare medans maja mumsade i sig både hennes portioner igår. den som spar han har!




paula mellberg is kär. och det känns så rätträtträtt! (jag har lämnat tillbaka 2 par skor bara den här veckan.. men these babies are here to stay!)
nu ska jag vara bråkig med maja som vill ha det släckt o sova med att springa runt och packa! framförsikt... sitter på buss från halv nio till halv tre imorn, helt sick, släng gärna iväg ett sms eller två!

WEIRDO- PAULA- ITS- ONE-OF-THOSE-DAYS

hejhejhej,
just lagat klart spaghetti med köttfärssås. 4 portioner, lunch, middag till både mig och maja att ta med imorgon! känns hur skumt som helst att laga mat och sedan inte äta den... dagen har varit up & down. jag är tacksam för det lilla och otacksam mot det stora. eller nåt. jag kanske inte har något jobb att gå till imorn, blandade känslor. mest bara skit. jag vill inte. men det är ändå min mammas pengarsinsats som står på spel. blähe. självklart hänger ni inte med i svängarna! jag bara svamlar. mina ögon är föresten röda. känns som fyrkanter som försöker passa in i en oval- form. JAG VILL HEM. jag vill ha kramar! jag vill ha ett anständigt jobb att komma hem till. trolla för mig, snälla.
puss & godnatt, nu ska jag få fjnatt.

ps: anna mo hennes jocke fick lägenheten, congratulations u guys! jätteglad för eran skull:D
PUSSPUSS.

BELÖNING TASTES GOOOOOOOD/


här bakar vi med kärlek!



i do love treats/ BELÖNINGAR, YES!

hemma! slitna från en dag full med dans och flera timmar framför skärmen på jobbet. idag fick både jag & maja möten bokade! yeah, we rocked! bara därför köpte jag med mig hem smulpaj. jag älskar paj! och maja hänger med.. felix - 25 min i ungen. som handsken. nu blir det pajätning och att stänga av allt utom tvn. björn gustafsson och pirates of the carribean. denna måndag har varit bra o lönsam. tack o hej!

i like you a lot lot, all we want is hot hot/



i never ask for help, i take care of myself,
i don't know why you think you've got a hold on me.

sometimes good things fall apart so better things can fall together/

jävla skit blogg.se. har ju inte funkat alls idag för mig!
idag klev maja upp halvfyra. min söndag började redan kl halv tolv då jag hade tvättstuga(impressive hah? hela 4 timmar innan sambo!) och så det har varit kasst väder i sthlm idag och jag har känt ett starkt sug efter att gå ut och fota men hade så himla många hemärenden idag (tvättstuga, diska, laga mat osv) att det blev till att ignorera det. sen har jag haft en stark hemlängtan idag också. jag vet inte, men det känns som den rätta tiden för att åka hem den här veckan, även fast det bara är över helgen så behöver jag ett miljöombyte!
imorgon börjar både jag & maja att jobba. det kommer bli riktigt sent innan jag kommer hem. ska antagligen skriva kontrakt för svea imorn när jag ändå är igång. känns helt bedrövligt men jag behöver pengarna! nu håller jag som bäst tummarna att blogg.se är villig att posta detta inlägg som är endast en prick i hela universum. puss!

(och vips helt plötsligt kunde jag lägga upp bilder!
maja & jag har lagat middag för imorgon (lunch & middag, så därför åt vi något ur frysen till dagens middag. no complains hovanta)



TONIGHT WAS THE NIGHT/

"vem av oss ser kåtast ut?"
"hmm. hon har pojkvän (han pekar på johanna och funderar)
du ser lite desperat ut. inte fått något på ett tag"
".....du ser fan kåt ut"

fina komplimanger! verkligen!  
vi har dansat på mango hela kvällen. var på jakt på nattkäk där ett tag, blev en riktigt god varm korv på ett hak, toalettbesök på max och sedan vandringen hem i ömma fötter i skyskrapor. fnittrandes. smsandes. nu är vi hemma - hungriga igen.
maja: fan vad dåliga vi har blivit på att dricka paula!
jag: ja, vi har hur mycket vin som helst. detta måste vi ju dricka upp, det blir ju dåligt annars!
m: det har du fan rätt i.... men när ska vi dricka det, det måste ju bli till veckan det?
j: ja, vi får dricka det varje dag typ till maten. och då sparar vi in på att slippa köpa juice ju!
ekonomiskt tänkande, applåder någon.
dags att dra sig, tvättstuga om några timmar! puss!

DEN OFFICIELLA UTGÅNGEN I STOCKHOLM/ STUREPLAN, SÅKLART/ FULL LIKE A KASTRULL, SÅKLART/

heeeej bloggen! jag är glad! kan vara för dom där mysiga klunkarna vin jag har fått i mig. men denna dag har varit så solig. jag, maja och hanna har gjort stan, handlat alldeles för mycket grejer, men jag är så jävla nöjd! köpte donken, till majas stora fasa och nu har vi börjat med det fina drickat, inväntar en till danstjej från norrland och ska ner och sätta oss på innergården och fortsätta förfestandet! det blir fort så jävla mörkt i stockholm så vi måste nog ha ljus med oss... desto större mysfaktor! ha en great lördagkväll, ikväll ska vi göra stockholm för första gången. HELGUTT, om ni frågar mig! puss!





inte ens tuppen är uppe/

min musik som spelas högt i lurarna. filskål. godis på sidan. mår ganska bra faktiskt! denna lördag börjar minsann på topp. maja sover än och jag sneglar med jämna mellanrum på henne där hon ligger i sitt hörn och inspekterar om hon fortfarande andas. hon klagade som senast igår till mig att hon tycker att det är så kallt i våran lägenhet på morgonarna. jag sneglar än en gång. de enda kroppsdelarna som är täckt under täckten är armarna... och rumpan i vädret. jag småfnissar. maja, när du surfar in på min blogg senare (som du alltid brukar) så vet du vid det här laget vad andledningen nu är! ska ner och titta tvättstugan, lär ju hinna tvätta en maskin innan "rumpan i vädret" har nyktrat till. puss på er! have a great saturday.

keep dancing on me/



kanske dags att sova, det väntas en dag på stan och sedan utekväll (gratis inträde på berns hanna?;) i stora vida stockholm, och allt kan faktiskt inträffa! men nu ska jag sova gott, försöka ialf! det känns lite vemodigt, känns lite tomt. det kan faktiskt bli riktigt tokigt. och ni har förstås ingen aning om vad jag antyder. vissa grejer never change! natti loveones.

you could be empty and i could be empty right here with you/



I WANT TO SEE HOW YOU LOOSE CONTROL/

When it comes to relationships, some people settle. others are settling down but some people refuse to settle for anything less than butterflies.

varför känner jag mig som den sämsta bloggerskan när jag inte uppdaterar på ett dygn? det är ju helt crazy!
idag har jag haft en helt LOCO latinare som gästlärare på hiphopen idag, som heter jaoquin. han gick runt i rummet innan medans han pratade, försökte skrämma oss med att han är dansaren som gud glömde.... att han skulle ha så rätt hade jag ingen aning om :| UPPVÄRMINGEN var killer. och då menar jag det, alla badade i svett. jag kunde vrida ur min sporttopp och många hade ludd på kroppen efter sina t-shirtar. det gick något jävulst svettigt till.... jag som redan hade ont i benen trodde jag skulle gå av! de sjukaste grejjerna... fast jag började tycka om han när vi började på koreografin. åhh älskar hans hiphop stil. så det var en fin dansavslutning för den här veckan

efter världens hype/hiphop pass så åkte jag & maja till ropsten på arbetsintervju. så nu ska vi börja jobba på måndag som mötesbokare. skitgutt. jag kommer aldrig vara hemma (aldrig blogga) aldrig hinna laga mat, knappt sova, men dansa & tjäna pengar. but heey, jag ska jobba må/ti/ons och sen åker jag ju faktiskt till härnösand på torsdag morgon! åker hem till helgen och förväntas våldgästas av alla! jag ska ut, jag ska kramas, jag ska blogga som bara sjutton och... träffa män! idag satt jag, maja och hanna på tunnelbanan och diskuterade att vi skulle "ta" några ingenjörer på en fest vi pratade om vi skulle gå på (vi börjar bli desperata på närhet här nere, snart 3 veckor since, yez) och efter att jag sagt "åh en man. åh en arkitekt kanske" då utbrister tanten som sitter brevid maja "ja, det rekommenderar jag!" ...då har hon suttit och lyssnat på vårat tjejsnack... älskar stockholm. vi skulle ha skrämt iväg nån i norrland, garanterat

nu sitter maja i en säng och ser på film (hon påstås inte vilja sitta & kramas med mig i 2 timmar, vad hon nu menar med det) och jag poppar hög festmusik och har det jävligt varmt på min sida. ska väl snart duscha. för ovanlighetens skull... duschar ju bara varje dag. puss läsare, idag bjöd jag minsann på text!

POSTED/ min & majas version av den ökända klassikern kötbulle- rödbets mackan!

JAI HO/

ida corrs nya album, tummen ner. kanske att låten " bring the beat back" får godkänt. hellre lyssnar jag på anouk. helt fantastiska låtar och texter den kvinnan levererar. the used gillar jag också. kanske en dålig dag skulle jag skruva upp deras senaste album.

idag är jag glad! många roliga grejer inträffar. och sånt är ju alltid roligt? ikväll ska jag och maja på ett topshop event på drottninggatan. min idol michaela forni är där! de bjuder på gratis bärs (?) och 40% på höstsortimentet. sedan flyttas festen vidare till spy bar! självklart är vi även vip där också... och jag vet att jag har skola imorgon, men man lever bara en gång! och föresten kan jag inte vara med död imorn än vad jag var idag (yepp, sov skit inatt också!)

nu måste jag springa till apoteket, mina tabletter mot utslagen gjorde mina allergibesvär värre. (har jag ens någon gom kvar?) och sedan blir det att laga middag till mig och sambo och slutligen.. piffa upp sig. när man går dagligen i stora mysbyxor är det ren lyx att ens få sminka sig. riktigt  kul ska vi ha! äntligen har norrlänningarna entrat stockholm säg. puss!

DEAR READERS, I MUST CONFESS/ DO YOU KNOW ME?

vem är jag?
jag är otroligt självmedveten, ingen känner mig så bra som jag gör. min mamma är min bästa vän och känner mig bäst efter det. jag vet inte om det är så det ska vara. bästis med sig själv liksom. men jag jobbar på att lita på människor, just nu är sambo livet riktigt härligt och vi går igenom mycket, jag och maja tillsammans. hennes älskar jag föresten! jag och min sambo delar en dröm. när man säger/skriver "delar" låter det lite. för ni förstås, för både henne och mig är dansen livet, och vi har svårt att andas utan den. vi ligger på samma nivå, delar samma börda & kärlek. jag är en ganska lycklig person. speciellt när jag dansar. jag gillar att fördela min positiva energi som flödar runt mig för jag gillar effekten hur lätt det är att sprida den till en annan. och när jag dansar får jag ännu mer energi utav det, mer att dela ut alltså! ibland dömer jag folk för lätt. jag har som sagt svårt för andra chanser. speciellt gällande killar, jag är överbeskyddande för mig själv. ibland förvånar jag mig själv och släppar alla hämningar också. jag vill inte kunna placeras i ett fack och vara förutseende. det är väl nästan som att vara tråkig? jag tänker alltid "om jag var den personen, skulle jag vilja bli behandlad såhär?" när jag sköter en situation. självklart glömmer jag det också ibland och snäser till då och då av irritation. folk klagar på att jag blir odräglig när jag är hungrig, och det är nog mycket sant. jag vill resa mer och jag vill läsa så mycket som jag gjorde förut. men tiden kommer till det också. tiden är jag nog rädd för. att jag inte ska hinna med allt jag vill göra. lära mig nya språk och bemöta olika kulturer till exempel. min morfar ligger mig varmt om hjärtat och therefor älskar jag alla pensionärer. jag vill bara pussa på dom allihopa. och sätta mig brevid de som sitter ensamma. jag skulle aldrig återhämta mig riktigt om någonting skulle hända mamma och/eller morfar. det är mina favoritmönniskor på jorden. morfar ringer mig nästan varje dag och frågar hur läget är. och jag har hemlängtan. mest efter kramar. maja är inte så kelsjuk, men hon lär sig. jag älskar kakor. föredrar det framför godis faktiskt. är riktigt allergisk mot allt. jätteirreterande faktisk. men någonting jag får lära mig att leva med. och juste, jag kan inte simma! simma och simma.. jag plaskar mest, och sen sjunker jag. jag är mer en dykare!


o helt ärligt, det här med "confess" har jag fått av min underbara vän, emma

DAGENS ROLIGASTE PÅ FAMILY GUY/ SEVÄRT!/





oj, vad både jag & sambo tjöt av skratt... precis humor i min smak!

SÅ JÄVLA NÖJD F19/


okej... det kanske inte blev så himla noggrant. men jag lyfte hammarn, svingade den över axeln och gång på gång träffade jag spiken (okej, inte helt sanning. 4 st blev ju helt fucked up innan alla var ditsatta). känslan? ja vad är känslan... jag kände mig som en SEXY, SJÄLVSTÄNDIG kvinna som klarar allt! nu har jag bevisat på bara en vecka att jag kan få upp riktigt kluriga burklock OCH... spika när det behövs. grrr, så jävla fint att man inte längre behöver män utan kan klara sig med bara en paula därhemma) jag tror ganska starkt på att jag nog är mannen i mitt och majas förhållande. hon får dammsuga medan jag hamrar! (har faktiskt inget val för hon blir så himla ilsk när jag inte gör som hon vill... undergivenhet likt en hund, japp, definitivt en man, check!)

håller du på att hända mig? /i vilket fall, så vill jag ge dig varje fint ord som jag kan./



"I’m no where near perfect. I eat when I’m bored;
I fall for boys too easily; I’m vulnerable to believing lies.
I’m hoping that one day I don’t need a fake smile.
I live by quotes that explain exactly what I’m going through;
I make up excuses for everything;
I have best friends and enemies; I have drama and memories;
and sometimes, I forget why I’m even here."

i know i need to be able too breath without you if i must/

klockan är fan halv tolv. skulle aldrig i hela mitt liv vara vaken om det inte vore för sytycd finalen... hur wonderful som helst. och jag är slut som artist. trött. lite halvdåligt humör och jag har småångest över jobbarbetslösheten. jag är faktiskt arg också. arg över att jag låter det påverka mig. det suger verkligen att ut leva sin dröm och så har man blandad ångest - lyckokänslor inför varje morgondagen. japp, suger är verkligen ordet.
bra. behövde avlasta mig i bloggen. börjar få dåligt samvete över att låta maja höra min klagosång varje dag.
slipper jag sitta och leta jobb timme efter timme efter att jag har slutat skolan hade jag mått betydligt bättre och tyngden över bröstet hade varit bortaa! till den stunden längtar jag. och, jag vill ha kramar. så nu ska jag hoppa över till majas säng och kräva lite kärlek! (och nej, vi är inte ett kärlekspar utan väldigt bra kompisar) natti youu guys. andas för mig!

I miss kissing.

YOU'VE BEEN GOOD/


matbloggen rappoterar! min tur att laga middagen. (andra gången bara vi käkar pasta sedan vi flyttade hit! vem ger mig tummen?)

idag har jag gjort mycket men ändå alldeles för lite. sökt lite jobb, men det känns tunt. tydligen verkade mitt anade guldläge på en stor firma vara en illusion. jag är ledsen över det. skit! men ändå, det har varit en fin dag idag ändå. jag och maja har delat en hemlighet. jag har blivit raggad på cirka 4 gånger när jag var inne i endast en affär. blev lite shopping med pengar som inte existerar. tror det blir att lämna tillbaka ett par dojjor nån dag i veckan! och så har jag fyndat ett par chinos för 20 coronas, och det sved inte!
imorgon är det modernt med en finfin lärare och sedan lite hiphop. jag fasar lite över hiphopen... mer avslöjar jag inte. snart är det the mentalist och so you think you can dance final, fin tvkväll att avsluta denna dag med. sedan hoppas jag på sömn inatt då jag bara blev besviken sist... varför sover jag sämst?! oh yeah, always forgot..härnösand om 9 dagar!
RSS 2.0