LOOK WHAT YOU DO, OH RUBY BLUE/

heeey babes. kan ju börja med att yttra mig om att vi inte har haft något internet alls, säkringarna bara går & går.. (man kan ju tro att jag sen bytte på bilen borde jag vara hajj på det, men nej. men nu har ni min andledning till söndagens bloggtorka)
lördagen... är som bilderna. helsuddig! jag förstår inte alls! det jag vet är att jag kom aldrig ner på stan, utan att stefan & soffan bäddade ner mig innan tio tiden och tydligen så föredrog jag att ligga där än att gå ner och se på snook? än att utnyttja mitt vip? skumt jävla tyskt vin som jag aldrig tänker dricka igen, nej aldrig soffan. stefan & robin kom förbi en sväng (det kommer jag ihåg) och mamma kallade det för att ha dubbeldejt, suck.
min gårdag spenderades med jonathan ute i sjöviken och vi badade i havet och gick på klipporna för att leka lilla sjöjungfrun med jonte på klinten! bortsett från det var jag död hela söndagen.. men who can blame me? jag har vilket fall nu kommit tillbaka, eran bloggdrottning! bjuder på några suddiga bilder från en suddig lördag. (jag ska göra en comeback på eriks fest på onsdag iallafall, så här kan det ju inte bara vara, jag måste ju ge härnösand ett riktigt adjö!)











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0