UN PAUS/

min frisör som jag lät göra min balfrisyr tidigare iår har nu tillfrågat mig om hon får låna & lägga ut bilder på min balfrisyr i hennes frisörsalongsfönster. självklart tackade jag ja. jag visste precis hur jag ville ha mitt hår innan och blev övernöjd med resultatet. en glad nyhet... det kan göra mycket. & med hjälpa av lipstick jungle så kanske jag sover gott inatt också! i need that. förra natten var hemsk. men nu är det minsann dags att äta godis och göra armhävning+ situps. puss & godnatt love ones!



det är bara att konstatera...


såhär ser alltså glasnudlar ut!

update från förra inlägget/ "AHHHH-A"/

tydligen visade det sig vara allvarligare. ingen mirakelmedicin i 7 dagar alltså. jag har fått piller som jag ska äta 2-4 gånger om dagen. är jag ensam om att tycka det är sjukt mycket? läkaren kändes nonchalant mot min, vad hon kallade det "nässel utslag" och fann större intresse till andra delar av min kropp. aj. jag blev helt plötsligt sjukare och ett ännu större hopplöst fall när jag stod utanför deras dörr igen på väg hem. mina rodnader som jag har i ansiktet är tydligen inte naturligt, inte heller knottrorna jag har på armarna (som jag dessutom fått ärva av min kära far..) och födelsemärken som hon vill få bort. aaaaah-a.
maja står och värmer upp vårrullar och tillagar glasnudlar (jag är lika nyfiken kära läsare vad detta är för något) och jag är riktigt hungrig. på väg hem från apoteket stannade jag i sturegallerian och köpte "gegg bullar" till mig och maja, det var det billigaste shoppingalternativet till "snabb recovery" som jag så fint kallar det för denna kaotiska dag. om det inte är ett fint klädesplagg på h&m, då kan ni lita på att det är nånting i matväg. talk to you later. maja ropar att maten är klar!


what a day.

VÅRDCENTRALER ÄR ENDAST ETT MINNE BLOTT/ SNYYFT/

EN JÄVLA IDIOTI. det är vad det är!
vaknade på alldeles fel sida efter en ren skit natt. har sovit hur dåligt som helst. kommer in i danssalen och allt vänder och känns så... rätt. om det inte vore för mina utslag som dök upp då för andra gången på en vecka. det BRÄNNER, det KLIAR, det är hemskt. och jag blir lika skärrad varje gång. det som man kan se på bilden är från första gången. denna gång var det värre, och mer utslag. liksom, vad är grejjen med att dyka upp på ryggen, kan jag klia där eller??? den där hettan av obehag var ändå värst. men jag dansade. jag tände till. det gick hur bra som helst. jag fick koncentrera mig på något roligare. och nu, 7 timmar senare är det bara märken kvar. nästintill otydligt. först försvinner de vita "utbukterna" och sedan försvinner det röda och då består endast "paula- prickikorv" kvar, likt nu. och jag fick ringa runt himlars mycket och har fått tid nu. det "roliga" är att östermalm har ingen vårdcentral, utan jag har nu fått tid hos en husläkare. dyrt! så jag är inte så himla glad... jag & maja skulle på stan och köpa lite dansgrejer, men det blir ett husläkarbesök istället hos en dyr liten brat med stetoskop som jag ska försöka förklara för HUR utslagen sett ut. i värsta fall får jag väl visa han bloggen, där jag nu bifogar en bild.. men åhhh... nu får jag väl hoppas på att han/hon inte hakar upp sig på det där jag skrev om BRAT med stetoskop... (kanske, kanske om jag har tur kan jag få bratdoktor lukas från robinsson? då skulle hela situationen kännas liite bättre)en jäkla start på veckan kan väl vi alla hålla med om.

LOVE IS NOT A VICTORYMARCH/



jag ska söka ett jobb imorgon, det låter hur bra som helst med lönen (men också HUR tråkigt.. men jag måste komma ut på arbetsmarknaden igen, lyxen att välja o vraka har jag då icke)
men nu ska jag släcka ner datorn, se på den bästa sagan om ringen filmen (och försöka lära mig alla repliker utantill som jag kan med dom andra..), det blir te & wienerbröd i filmmörkret. jag har jazzen imorgon med maria kim att se fram emot. ska försöka sila bort alla andra distraktioner. sweet goodnight, kisses to ya'all!

PAULAS TUR ATT LAGA MIDDAG, RESULTATET/









nedrans emma som får mig att lyssna på sånhär musik.



förbaskat. men nu ska jag laga mat, räddningen. puss!

JAG VILL HA DIG NÄR NATTEN SER PÅ.

bokade & beställde just bussbiljetter till & hem från härnösand den 10 respektiv 13 september!
gotta love tandställningen... men det känns faktiskt himla great. känner att jag har en hel del kramar att inkassera och nu kan jag äntligen hämta resten av mina 2 ton danskläder som jag dumt nog lämnade hemma i början av augusti.
nu tror jag visst att vi ska lämna sängarna jag & sambo och gå och köpa godis. ja det ska vi! sen ska jag tillaga barbeque kyckling. det ska bli en festmåltid ingen tidigare på jungfrugatan 4 har skådat! om våran knasiga ugn inte har något annat att invända då förstås... puss så länge!

det kan vara enkelt för båda, bara öppna en dörr...

small dreams built up around your face/



i cant breath
when everything that i adore and everything im looking for, well, it's in you.


yeeez, paula. get a grip!

DET FINNS EN SÅNG SOM SÄGER ALLT.

vaken, diskat 2- dagar disk, ätit en brakfrukost och nu tänker jag inte lämna sängen fören efter tre då det är dags att börja med maten. laaater alligator!

MY DAY BEAUTIFULS.


ett av mina halskedjor gick av så då exprimenterade jag fram det till något helt annat!

när maja var i tvättstugan passade jag på att ta ett kort på dagens utstyrsel. det är varmt i stockholm idag. menövriga 08or verkade inte tycka som vi.. jag såg t.o.m en tjej ha päls på sig... helt sjukt om n frågar mig. 
min åker inte på fören tidigast DECEMBER.


såg ingen andledning till att plåga mig överdrivet mycket mer än vad jag borde och satt mig alltså och väntade på maja när hon gick runt på topshop. ack vad mycket fint det finns! men som man inte får köpa... inte förens man har ett jobb paula.






vi gjorde ett stopp på kungshallen för en ûberschön middag, en kycklingfile tallrik á la 75 coronas! billigt för att vara stockholm och det var riktigt rikiiitigt gott. LÄTT VÄRT.

det blev en sen update kära läsare. jag försökte på mig ett inlägg förut idag (runt sju-åtta tiden) men det tog över en halvtimme att ladda upp endast 3 bilder, så jag gav upp.
runt halv nio tiden bytte ialf jag och maja om för att gå ut en sväng och träffa två av hennes dansvänner jag aldrig tidigare hade träffat. jag bytte ut jeansshortsen mot ett par svarta midjehöga chinos och drog på mig ett par skyhöga klackar, alltså var man redo för stureplan! jag drack EN strawberry margarita och njöt av det fina sällskapet och att det faktum att det spelades huuur bra musik som helst! synd bara att det inte fanns något dansgolv.
nu är det minsann dags att avrunda, jag och maja ska se på never back down och vi ska käka vårrullar som maja just nu står och steker. matmissbrukarna hälsar goooood natt!

funky for you/

1. Bästa köpet: oj, mina två par quiped skor!
2. Roligaste festen: alla vilda kvällar med soffan.. sista onsdagen i härnösand är ju ett minne!
3. Sommarens låt: basic elements- touch you right now
4. Roligaste resemålet: för jag har jur rest så himlarns mycket!
5. Bästa konserten: nitro express på hamnkrogen, det var fett
6. Skönaste människan: just nu måste jag säga att min danslärare daniel är beyond skön...
7. Sommarens foto: alla fina kort med emma när vi var ute & badade!
8. Sommaren flirt: ahhh... min fina 92a!
9. Bästa dagen: alla varma sommarkvällar när man fick ha bara ben och en festlig drink i handen!
10. Jag har lärt mig: få insikt, njuta av de små tingen
11. Frisyren: utsläppt & burrigt med en i-dont-care touch!
12. Väskan: helt ingen alls, men min ljusbruna mocka väska med fransar har använts flitigt!
13. Solglasögonen: en billig ray ban kopia, en succe
14. Plagget: midjehöga levisshorts och kavajer av alla slag
15. Musiken: dansglad musik. började sommaren med svennebanan, kanske en klassiker av tomas ledin och avslutas med sexy bitch, akon!
16. Beachlektyr: en enorm picknick, ibland en intressant bok, ibland en intressant ELLE- tidning
17. Beautyprodukten: rouge och min trogna vapendragare kajalen från lor'eal.
18. Smycket: armband, många halskedjor, min favorit är pappas studentpresent som är ett guldhalsband med 12 blåa safirer i ett litet guld hjärta, jag tar aldrig av det
19. Glassen: ben & jerrys... love...
20. Skorna: vita converse men också skyhöga pjux och småklackar med pepptå... nu när jag tänker på det har alla skor jag äger gått varma denna sommar, stövlar, ballerinor, everything!


en sommarbild helt enkelt. (plus: mina raybans kopior)

im afraid we/you will forget about that night.

MIDDAG A LA RITZ???/ två av fem toasters, hallonsoDANS förtjänst/


när katten är borta dansar råttorna på bordet/ maja är ute & äter med bekanta... that means... ingen matlagning för paula, utan en tinad lax hollandaise från felix på 8 minuters upptiningstid som får duga! DOCK, så var den riktigt äcklig så jag har några kg majonäs för att få bort smaken... dricks hallonsoda till det! vilken festmåltid va! ikväll blir det att glo film, är numera hur pigg som helst efter en tupplur på en o en halv timme! kan vara att jag poppar HSM3 också... men nu, sagan om ringen marathon sa någon.

and most importantly, don't forget to dance/

hello sunshines! det kliar i ögonen av tröthet, men någon sorts text ska jag nog lyckas skapa. imorse hade jag väldigt låga förväntningar inför våran första teaterlektion på balettakademin, men oj vad jag fick fel! det var jävulst rolig och vi jobbade med olika impulser och känslor. sedan på suprise lektionen fick vi ha lite freestyle tips av daniel. rena rama rytmik kursen och bara dansa till basen, trummorna eller sången eller flera faktorer samtidigt. skitsvårt var det.
det var min dag! borde söka arbete men sitter som en zombie framför skärmen och sparar en himla massa fina bilder jag kommit över. lär ju posta åt er senare, fredagen har ju knappt börjat!

idag bjuder jag på ett youtube klipp som jag fick se idag på dansen. en riktig hiphopare skulle kalla det modern dans men jag ser det som popping/ lyrics hiphop. det är viktigt att kunna vara bred inom dansen, det var hela syftet med att klassen skulle få se den idag. att göra nånting av t.ex en idé eller bara någonting som man tycker om. den är grymmm. (se den gärna i större format) talk to you later!

vi kan få det bra/ om vi bara vill./

idag har jag haft modernt! ingen improvisation! utan riktig dans! åhh det var så jäkla kul! det var bara JAG som lyckades att göra ett riktigt attitydhopp i korren, stolt máma. vi gjorde en kul koreografi och jag häpnas över vad våran "tant" till lärare kan. hon är grym!! åhh, det är så roligt. och svettigt.
sen när vi skulle göra lite teoretiskt (anatomi) så tar hon fram ett skelett och presenterar honom som gabriel. hahaha, och jag kläcker såklart ut "gaaaabrrrielll" melodin (börn gustavsson imitation) från morgonsoffan och INGEN fattade!!!! jag har en rolig klass... sen hade vi new style! och idag var det faktiskt riktigt kul! även fast jag fortfarande är sämst på att poppa... hur ska jag kunna spänna vs slappna av muskler som inte finns??! grrr. som bakläxa fick jag i uppgift att träna upp mina mes-armar. bara för det är ju så himla lätt & kul med armhävningar... men visst, jag kan försöka träna upp dom, but i do claim that dom klena musklerna som hopplösa. 

imorgon ska jag ha en teaterlektion först på morgonen (jag är nervös?) och sedan någon slags hiphop suprise(?). det har varit en händelserik vecka indeed!
and right... idag träffade jag en jobb coach i västermalms området. handen på hjärtat, det gav mig nada. 19 år, dansar (sliten när man kommit hem) och letar jobb, ni kanske förstår varför min blogg har blivit så himlarns dålig? vart är alla utlovade bortamatcher osvosv? istället blir ni serverade ekonomiska beskymmer och lycka. hoppas det går bra för ett litet tag till? ska fixa min header så fort jag kommit hem till alla mina redigeringsprogram (10 sep) som hjälp, för lite skojj måste jag väl kunna fixa till! ja, det verkar vara dags att återgå till det hemförsörjande fattiga studentlivet och gå ner i tvättstugan igen, jag skickar stora kramar i gengäld.

...Well I need you here tonight. lilla jag vill lite hem.

SEXY BITCH/ i dont belive them/


bjuder er på en liten raring från min spotify- lista! någonting att groova till kanske.
jag citerar maja vid våran trevliga frukost imorse "paula, vi är mat- missbrukare!"
...
jag är fortfarande i chock och hon steker just nu pannkakor för att lindra förnekelsen
(min dag har varit toppen fast daniel har klagat på min styrka i armarna. yeey....
100 armhävningar dagligen, den läxan välkomnar jag, varmt)

NEDBRYTANDE VRAK/ BUT I KNOW YOU WANT ME.

är så himla dödens (trött, träningsvärk..) så jag hade tänkt stänga ner datorn nu.
det blir att ändå vänta med sömnen ett slag, det är ju trots allt SYTYCD på femman!
jag vill nästan ha helg imorrn, en liiiiten paus bara från dansandet. jag tror inte att jag har hunnit smälta det här med att jag har kommit in på sveriges bästa dansskola (enligt mig anyway) och att jag kommer få dansa varje vardag. how great? men egentligen ligger jag i sängen med ångest. en paus behöver jag! missförstå mig, detta är det bästa jag nånsin gjort. men att andas och att få njuta av det till fullo... ett sådant tillfälle efterlyser jag!


även fast jag har ett tungt tryck över bröstet så bjuder jag gladeligen på ett sexy- dans klipp.

linda: jag bor på östermalm med min sambo maja!
(och min dansskola ligger i centrum av allt)
GODNATT YA´LL! (hoppas att de inte kör med mig SÅ hårt imorn att jag inte har kvar lusten att leva..) pusspuss.

idag bjuder vi på....

jag och maja har gjort av med cirkus 4000 kr på mat tilsm.
och vi har bott här i 1,5 vecka nu... HUR SKA DETTA GÅ LIKSOM?!!!
bjuder därför på 2 (otippade) matrelaterade bilder!

våran middag som jag lagade idag. faktiskt första gången äggulan inte går sönder!:




...och så har vi DENNA bild som är en SEGERBILD! efter två frukostar i rad så fick jag äntligen upp locket idag till middagen när jag ändå hade flyt med rödbetsburken. VAAAAD jag och maja har klämt, gjort illa oss och blivit andfådda över alla försök att få upp locket på äppelmoset alldeles förgäves. men nu...victory is sweeeeet!

LIVING MY LIFE, OH OOOH OOOH.


världens bästa dag. toppen, för min gårdag var inte någon jäkla höjdare i dansväg. jag var verkligen less då, ingenting gick in i vad jag lärde mig av new stylen och jag lämnade balettakademin frustrerade, i solsken. idag därimot... har det varit en väldigt grå dag ute, det spöregnade imorse när jag åkte och det gör det fortfarande. när jag trampade hem och blev mer o mer tyngre av all vatten som samlades i mina bylsiga kläder log jag bara bredare och bredare. det går inte att beskriva känslan. trygghetskänslan att man är på rätt väg i livet, att man lever sin passion. (för för vad stolt jag är över att jag är så modig och satsar på min dröm ändå, btw) vi hade modernt imorse till att börja med, mycket improvisation både själv och i grupper, det var faktiskt riktigt kul! annars tycker jag att det är bortkastad tid. sen hade vi new style, fasade inför det först för att vi skulle fortsätta med koreografin från gårdagen som hade gått så dåligt, men i början av lektionen provade popping (SJUKT SVÅRT, prova att sträcka ut din arm sidoleds i axelhöjd och spänn den utan att knyta handen... now u know what im talking about?) och sedan gick koreografin jättefint. jag blir alltid så peppad när jag är fokuserad. konstigt nog alltid när jag är lite känslomässigt förstörd, då är jag jättefokuserad. och nu ska jag ta en välförtjänt siesta innan sambo också kommer hem o kräver middagen serverad! smidig som ett kylskåp är mitt ordspråk idag, stora pussar!

STRIKE THAT POSE/


jazz med maria kim- awesome. new school med daniel, mindre awesome för det är så jäkla svårt, men kul ändå! thats my day til now. och nu är jag tröttare än tröttast. vill inte ens tänka på värken som kommer imorgon efter all mag träning bland annat.. imorn har jag modernt och ett till new school pass, ser fram emot det hur mycket som helst!

just nu sitter jag som vanligt med en turban på huvudet, med knästrumpor och iförd ett svart linne. väntar på att livet ska hända. eller försöker pausa det för jag har endast syra i mina ben... lite halvseg sådär! maja, min underbara sambo, fyller ju år idag så vi ska ut och fira! ta ett glas vitt på något cousy uteställe (förmodlingen vid hamnen, jag och maja är kära i det stället). kameran åker med! stora bamsekramar så länge!

idag började jag på min bok ps; i love you efter skolan/ jag satt i solsken, i en park/ och åt på en baugette medan och drack jucie/ jag tänkte att livet är rätt fint ändå/

lipstick jungle. myser med te. maja kom nyss in staplande full från sin födelsedagsmiddag med sin pappa. jag skrattar. högt. hon läser upp en massa sms och vi skrattar ikapp för en stund. vi ska upp supertidigt imorrn. jag ska ÄNTLIIGEN (mark my words) få dansa. jazz med mia kim och new style med daniel, för DET -im glad. nu ska vi sova (läs, JAG, maja lär väl fortsätta konversera md sin gurkbit...) och nu får ni nöjja er med den lilla texten. bilder och mer uppdates imorrn! jag går i skola: 09.00-12.00 kisses.

man kan inte undkomma söndagar vare sig man bor i norrland eller lever city liv/ inget snack om saken/

hellu bloggen! det blev aldrig att jag hörde av mig igår, hade aldrig riktigt tiden.
jag och maja åkte iväg till älvsjö och hämtade upp pontus och sedan bussade vi vidare till kungens kurva, världens största ikea. vi började såklart käka det första vi gjorde i ikea resturangen och sedan fastnade jag och maja i 25 minuter vid en möbelavdelning... vi tyckte inte synd om pontus. typ 5 timmar senare när vi var på "tag.själv lagret" kom victor. han fick bära en möbel som straff! en möbel som nu ägs av maja alvebro och står i våran hall.
när vi återvände till våran lägenhet med killarna och under allt monterades och efter var det en himla massa tjat om att jag skulle laga allas mat, så det blev pizza... på en uteresturang på hötorget, himla mysigt! vi kom tillbaka, pontus blev all obsessived att åka till stockholms stadion och "tjuvlyssna" utanför på coldplay. efter en himla massa vinglas fick han såklart som han ville... vi fick en förstaparkettplats utanför där vi kunde se chris martin på en storbildsskärm och kunde verkligen höra vart enda ord som sjungs. det var lite magiskt fast jag inte kan kalla mig själv att jag gillar coldplay. hela gruppen gungade i takt och jag och maja kramades under fyverkeri. magiskt. vi kom åter till jungrugatan allihopa när allt var slut och krashade framför teven och drack te. man somnade skönt igår vill jag lova efter att ha varit igång hela dagen så som vi hade gjort.

idag ska jag baka så det står härliga ting! min sambo maja fyller år på tisdag så jag ska baka lite som har med choklad att göra. och till middag (som jag också står för btw) blir det köttfärsfyllda paprikor. och maja har tvättdag. en helt vanlig söndag även hos oss i guess. imorgon börjar skolan, och jag har nog för första gången i mitt liv 0 ångest inför att ett lov är slut. denna gång är det en annorlunda skola, drömskola, och jag anar att det kan ha att göra nånting med det. puss!

MIN FINA TILLVARO + en väldigt fin sambo!

hallonsoda, jordgubb, lösvikt och våran vän chapel hill/

hallå där. hoppas ni har det fint.
idag har jag & maja fikat med dennis på stureplan och inte utfört så himla mycket mer för dagen... eller, jag och maja storhandlade! sen lagade maja en festmåltid (fläskfile och rusti) och jag satte mig i sängen/soffan med ett glas vitt och åt MITT godis. hur njut låter inte min tillvaro just nu? vi ska ha fredagsmys, jag har till och med köpt sensommars jordgubbar. film och en massa filtar, det får bli våran fredag ihop. imorrn kommer pontus & victor och förgyller våran dag! ikea (kungens kurva) och sedan middag och kvällsmys med dom också. jag klagar inte alls över tillvaron. puss!

och här bjuder jag på världens sämsta outfit- bild. tanken som räknas!



idag, är inspirationen...


..denna dans blir bara bättre o bättre ju fler gånger jag ser den...

..och denna bara för att vara dagens PEPP... nu ska jag sminka mig, fixa håret, väcka maja och sedan ska det bli en fika på sturekatten. talk to ya´ll later!

vin till lunchen/ isnt it great?!/


rip ena glaset... datorn ramlade på det, smash, and... no more glas.

im stuck living out that night again/

"vill du följa med mig hem?" frågade han blygt fast han vek aldrig av blicken.
...."frågar du varje tjej det?" hon tittade misstänkt upp, han var snäppet längre än hon.
"Nej nej! jag har aldrig frågat någon det" sa han
hon var fortfarande misstänksam. "din mamma då? vad skulle hon säga?"
"inget. och jag bryr mig inte heller" och hans läppar fann hennes
det var den bästa kyssen hon fått på väldigt länge.

jag sitter i hotpants och en gammal babyblå addidas-jacka och ska snart sätta på mig mina knälånga strumpor och traska till tvättstuga. maja trynar så fint i sin säng fortfarande. själv var man klarvaken 10.18.... dont ask why.... det är sol i stockholm idag med!

nu går vi och lägger oss på jungfrugatan 4/


lamporna släckta, träningsvärk, internet krånglar & maja har upptäckt danska paradise hotell på någon random kanal. imorgon ska jag tvätta för första gången i mitt nya hem! puss & godnatt på er. jag ska drömma om en prins och att jag dansar mot han.

MAJA OCH JAG HAR RANKAT(RANDOM ORDNING)/ MAT, SEX, DANSA/

jag "ska vi kanske frysa in dom här? (håller upp en brödförpackning ..eller kommer vi äta upp dom?"
maja: "klart vi kommer äta upp dom"
båda asgarvar.
m: "BEHÖVDE DU ENS FRÅGA??"

jag och maja måste vara dom matgladaste tjejorna F90 (nej izabel, dina klena insatser duger inte) och antagligen dom hungrigaste i stockholm! på "nyttiga" våran promenad köpte vi godisremmar när vi gick längs vattnet och såg fina uteserveringar som vi lovade varandra att sitta på innan det blir allt för kallt. på vägen hem stannade vi på coop (gatan brevid våran) och köpte frysta wienerbröd och tre pack glass..... och som sagt. när vi kom hem kvällsfikade vi för båda var hungriga igen, haha, och därav den klockrena dialogen däruppe. nu ser vi på bachelorette och varvar ner. jag är trött efter audition och kommer sova som en ängel.

förälskad i någon (som inte är dansen) och samtidigt få fortsätta dansa. 19 augusti har satt spår!

THE TREAT/



strålande sol/ kvittrande fåglar/ varför inte försöka sig på världsfred när vi ändå är igång?/

idag har vi firat med glass på stan, jag och och sambo
..FÖR JAG HAR KOMMIT IN PÅ STREETLINJEN, BALETTAKADEMIN, STOCKHOLM

klockan 11 imorse hade jag en audition på balettakademin (lektion+ freestyle) och fick veta direkt efteråt att jag hade kommit in! så nu ska jag alltså fortsätta med skolan då, på måndag är det upprop och på tisdag börjar danslektionerna! jag spritter i hela kroppen, ren & skär lycka härjar endast här. äntligen kan jag skrota alla skenheliga tankar om heltidsjobb på donken osv (fast igår sökte jag ett fintfint jobb som fotostudio- värdinna. -so that sucks if i get that one). dansa dansa dansa. det enda som mitt hjärta innerligt vill. ni kan inte ens förstå hur lycklig jag är o har varit hela denna awesome dag! och så har vi gått tillbaka till 3- butiken på stureplan maja och jag, vi har fått nya, men det är bara skit ändå. och så köpte jag ett par nya dansskor (nike, en modell jag aldrig provat). belöning, någonting jag behöver, en investering, ni får se på det hur ni vill, dom är menade för mig! jag- är -lycklig, som sagt. och kvällen fortsätter med en promenad längs stadens gamla gator i sensolen med min föreviga dansvän(och sambo)- maja alvebro.

min sambo says.../

majas kommentar efter att ha läst mitt senaste blogginlägg (även på min dator!)

"men paula, det berodde på många saker (creme fraichen då alltså) jag ville inte ens ha lätt creme fraiche...."
jag kommenterar tillbaka "men maja, kontra det i din blogg dåra"
maja lägger nåda-stöten "hahahaha, nä det vill jag inte, då kommer vi bli som nils och blondinbella"

GODNATT PEOPLE. PUSS.

VAD VI KAN KALLA DET, VÅRAT STÖRSTA EKONOMISKA MISSTAG ÄN SÅ LÄNGE/

vi köpte köttfärs idag till dagens taco- middag fast vi redan hade i frysen. den mindre förpackningen var den djupfrysta så vi valde den större och ny inköpta att steka. vi steker halva, fryser halva. kommer på efter stekning att vi borde ha tagit hela rubbet på samma gång och sparat till morgondagens lunch. rycker på axlarna. börjar äta. det blir över köttfärs, och istället för att lägga DET undan till lunch så trycker båda ner en 3 respektive 2 portion till för att få den upplöst från denna jord. guds matgladaste barn har nu sagt sitt. sååå, vad blev det nu, 3 tabbar i en? nånting liknande? doh, men grattis till oss!

(upd 00.34. jag berättade inte heller att maja till middag INSISTERADE på att ha en EGEN creme fraiche burk!!! hon klagade över att den 2 dl jag hade köpt (mamma) inte skulle räcka, jo tjena. nu har vi iallafall två halv uppätna creme fraiche i kylskåpet... matvrak i all ära, men jag tror det står 1-0 till mig. puss o godnatt)

imorrn tänker jag sova till minst tio. amen.

NYA BILDER FRÅN LÄGENHETEN/














våran inflyttningspresent från sebastian, sneak peaks på hur det ser ut i våran lilla etta, innergården, min klädsel på stan idag/

NUMERA NOLL-ÅTTA/OR/ HÖHÖ/

tjena babes! (alla norrlänningar som fortfarande läser..)
jag/ vi har det great här nere. så ni som tror att jag dött av svält eller nåt, think again! (åt faktiskt nudlar igår..) mamma & anna stannade hela helgen så jag slapp vara ensam i "förtid" dvs innan majsan kom. det blev LITE handlande (rearea), kinaresturang och bio. (sommaren med göran var great, jag skrattade högst och mest, så ni behöver inte vara besvikna, jag fortsättar att sätta print även härnere!) igår kom maja. och jag lovar, 3 eller 4 gånger mer packning än vad jag hade.. när jag som bäst sprang i trapporna och hjälpte henne att bära alla ton skor, vackert packade i sopsäckar, utan bh, osminkad, utan linserna, upptäckte vi att vi hade snygga manliga grannar i lägenheten ovanför oss. presentation? paula sprang och gömde sig anyway, hööm... anyway, jag och maja öppnade skumpa igår kväll! fint bubbel... med kvällsfika bestående av knäckebrödsmackor och lite krister på ett hörn. riktigt mysigt var det vill jag lova. dock vet jag inte vad majas all packning ska få plats... ojo, det finns en hel del o-packade säckar kvar i lägenheten. all majas, hjälp...

IDAG... har jag varit på arbetsförmedlingen, dumpat av lite cv:n och nu ska jag hem för att väcka maja. lunch för mig, frukost för henne, och sen ska vi gemensamt ner på stan för att köpa skilda bredband. VI ska ha internet ikväll, jag klarar mig inte annars! imorgon verkar det som att vi ska på workshop på balettakademin. men nu ska jag ta mig i örat och stålsätta mig på att skaka liv i majsan. VI LEVER ÄN!!!!!!!!! puss 

mot nya äventyr/ dags att testa vingarna/ vi hörs ju?/

hellu, är ni vakna? klart ni inte är. själv har jag varit vaken sen efter åtta och känner att mina ögon vilken sekund som helst kommer att ploppa ut. jag drar idag, which ya'll know by now. jag är för trött och lite för snuvig för att ta någon större notis. bubblandet i magen kan lika gärna vara att jag är hungrig.
en säng, en bokhylla, lite efterlämnade klädesplagg över en stolsrygg, en teve och ett skrivbord som är uppbundat med en massa fotografier från detta halvår är allt jag lämnar kvar. funny. jag undrar hur ofta mamma kommer sätta sig på min sängkant och vara orolig över sin lilla dotter som är på äventyr, i guess några hundra gånger dagligen. och varje lugn stund kommer jag tänka på henne, och oroa mig för att rolf gjort om mitt rum till sin nya skrot förvaring.. jag kommer sakna henne så himla mycket, min lilla mamma, min allra bästa vän. hon som ser upp till mig och som alltid säger vad hon har på hjärtat. jag älskar henne allra mest i världen vetni. bäst jag slutar skriva i godan tid innan fler bamsetårar börjar rinna. frukost, lite hejdåkramar till korsan & tvärsan och ett stopp på en mack för bullar, sen -off i go. jag hoppas att dom jag känner i hjärtat att jag kommer innerligt sakna, känner detsamma. det blir lite lättsammare då. värst vad jag blev bölig... men det är okej right? jag ska göra mig ett nytt hem, lägenheten på norra strömsborgsgatan 45 kommer att vara mitt "förra hem" eller "där min mamma bor" eller "där jag bodde förut". nu ska jag bo i nästan 1 år på en gatan som heter jungfrugatan och ha en sambo. vem vet vad som händer efteråt, kanske blir jag rentav utan hem - hemlös- men om 8 timmar är jag på väg till mitt hem. lika bra att göra det hemmastatt & mysigt på en gång genom att bekräfta det. tårar rinner, men vi kallar dom lycko-tårar. hasta la vista kära läsare, uppdateringar från internetcafér lär förekomma om inte innan för jag ska nämligen skaffa mobilt bredband, redan va? haha. många kära pussar & kramar. låt oss säga, lycka till på oss!

AU REVOIR CUPCAKES/

allt är inpackat i bilen. eller, dvs utan min neccesär oså än. fast jag är osäker om ens det får plats, det är knöckfullt! IM NO KIDDING. jag är inträng in i min ruta och kommer ha saker i knäna... mysig resa a la minst 5 timmar! (för det är mamma som kör). nu slå det mig. när rummet är tomt och min ångest är bara onödig för jag HAR VERKLIGEN MED MIG ALLT, att det är sista natten jag kommer sova i min underbara säng på ett tag. sista natten till allt känns det som. tja, lite roligt är det att jag har verkligen packat in allt i bilen, alla bh:ar till exempel... det blir att ha "fångarna lösa" imorgon, he-he. ska pussa på lite folk innan vi åker också, och jag ska laga middag osv. detta kanske blir sista uppdateringen på ett tag. kanske är jag rentav noll.åtta nästa gång vi hörs. jag vet inte. antagligen inte ni heller.
jätteweird känns det. och mamma kommer och kramar sönder mig bakifrån där jag sitter, pussar på hjässan och säger "jag kan inte tro det. nej.nej. du får inte!" mamma.. har du ångest? min kommer nog också komma krypandes, det finns inge tvekan om saken, men mest känns det som att det är ett stort äventyr. detta kommer bli ett nytt kapitel, spännande helt enkelt! dags att testa dom där vita fluffiga vingarna tror jag visst.

VI SES TILLS VI SES. un besito y un abraso!

give me a hallelujah/


molly sandén- hallelujah
guuud som jag grinade när jag lyssnade på sandras låt. horrible...
på tal om trollen, vart är sandra? ingenting går som planerna...
får ta och säga hejdå till resten imorrn istl! nu ska vi provpacka in allt i bilen.
undra om man själv får plats... en jääääkla massa saker vill jag lova!

KÖP MIN PÄRLA!/ ..ta mig till havet/

heter du BERRA och just fyllda 15 år, nyss tagit moppe- körkortet och har kompisar som säger att det är ingen idé att köpa en moppe såhär sent på året och du vill inte lyssna och vill köra något som går fort och får dig att flyga fram på gatorna?.. ROLIGT att du tittade in! kanske min lilla pärla till peugot vore någonting för just dig. hör av dig på min mail [email protected] in that case! vi kan säkert komma över om ett bra pris, kompis!






såhär ser jag ut idag.


såhär såg jag ut igår!  transparent svart linne, svart kavaj, mammas gamla avklippta levi's shorts, and yeah right.. SNYGGA KLACKAR VA? + en massa guld/silver smycken som kom på sen.

one day to go....



jag hade en magisk kväll igår. lite prat, lite vin, lite lammkött, en massa hardcore dansade på både festen (som hade ett viprum för bara dom som ville dansa..) och nere på genny's. hannes fick min sista dans. jag kom hem sent, riktigt sent. nu ska jag försökta duscha bort tröttheten och alla spår av.... olycka.
jag har ungefär hundra ärenden för det är min sista dag i Härnösand innan jag flyttar. jag är glad, men trött.

foolish little girl!

dumt av mig att platta håret. det blåser, det stormar. fan vad förbannad jag kommer att bli.
men just nu, är det party! DET SKA DANSAS.

ingen rubrik/

hej hurrini! idag har jag varit aaaaaktiv! på vårdcentralen var det liten verkstad (som vanligt) och jag fick ta en näs odling (?) dessutom har jag hämtat en massa fotografier (förstorade dessutom, riktigt enorma vissa balkort!) och så har jag knäppt på min lilla moppe. tänkte att det var dags att sälja min lilla pärla nuurå. jag räknar med att rolf fixar det där med blocket när jag är gone!  men nu till den allra viktigaste nyheten, MIN MAMMA har skaffat facebook! i smyg! den lilla rackarn. hon är allt bra slug! jag som har tjatat på henne att skaffa en (varför?) och helt plötsligt blev hon hipp idag. i guess att det är för att ha koll på mig... nu ska jag göra mig klar för ikväll blir det kalas! puss kladdkake bakelser!

together with the sun/ we shine all the way/ together with the rain/ we fall through the air/

sitter och är ledsen för att emma aldrig kom. väntade hela kvällen, men nehepp.
imorgon ska jag uträtta stora ting! jag ska försöka packa så mycket som det går, åka ner på vårdcentralen och sedan bestämma mig om hurvidare jag ska ut på onsdagkväll eller inte. det var ju planerat, men jag är inte så sugen... känns som att jag har alla odds att kvällen kan suga. men jag lär ju vända! det gör jag alltid. jag bara gör mig lite sårbar för min personliga "dagbok"... tror jag har börjar få nackspärr också, på toppen av soptippen liksom.
nu är det bestämt iallafall att mamma och hennes kära kompis anna ska umgås med mig nere i sthlm hela helgen, tills att maja kommer på söndagen. detta är bra nyheter, jag vill inte under några omständigheter vara ensam hela första helgen i nya lägenheten. jag har druckit mitt te, lyssnat på skön musik och tycker nog att denna tisdag är över. summering: onödig och jobbig dag.  i let it rain on my skin i don't let myself down i don't let myself down


it happend to me once before/

jag hör regnet mot det kalla vita fönsterblecket.
jag ser på dans i hopp om jag ska känna den där lyckan som jag brukar,
men nothing.
jag är alldeles tårfylld av no reason at all. eller av för många.

än en gång grubblar jag, how can you make love of nothing at all.

and i dont know how you do it, making love of nothing at all.

work that ass/

jag kollar igenom olika jobb på plastbankens hemsida nere i stockholm.
pirrigt 2000!
någon som har ett killer - till personligt brev som jag skulle kunna få titta på? jag tycker mitt är både lamt och smörigt. och ja, jag har redan provat på google! någon vänlig själ..?:)

en sommar med bara ledighet har gjort susen, jag är förjävla pepp att jobba asset av mig!

ramala/ bang bang/

helluuuuj bloggen!
käkar grillat kött, stekt potatis till en bea dipp som jag och soffan doppade chipsen igår! hoho, jo jag var med min lilla pärla hela kvällen igår. eller, natten kanske vore mer rätt att antyda, hon cyklade nämligen hem halv fem imorse efter fyra filmer. hoho, vi hade det mysigt. jag såg gamla klassiker och hon sov! idag väntas jag besök av emma 2, men vettekatten när hon hade tänkt trilla in.... jag sitter i samma t- shirt jag sovit i iallafall. ska fylla ut min jobb ansökan på arbetsförmedlingen online nu, ville bara titta in! nu är det 3 dagar kvar gott folk! sen är det goodbye till norrland. puuh. puss dååra!

ES3/ one class to rule them all/

mamma fixar videon och ger ifrån sig ett vinnartjut
jag: "MÄÄH! fixxade du det????"
mamma gör peace-märken (jag är tveksam om hon ens vet vad det beyder)
j: "ÄRUU NÖJD MORSSAN?!"
m: "ja, jag tror visst att jag har lite estet i mig!"

jag tyckte detta var askul. nu ska jag fortsätta se på härskarringen. puss!

unzip my body and take my heart out/

herregud vad jag lyckas skrämma mig själv med denna hemska hosta. jag har fått en tid på blåsippan på onsdag anyway och då lär jag få åka på en pencilinkur. lätt värt det. nu blir det att värma pasta med skinksås och skära upp lite fetaost och tomater till det, mmmumma. det blir som sagt sagan om ringen marathon! vad jag har tänkt att jag ska göra det hela sommaren... better late than ever.

föresten, jag är sjukt troende på horoskop, mitt i elle lyder:
"augusti blir den bästa månaden det här året för Tvillingarna. Du träffar nya vänner och utvecklar ett nytt intresse att brinna för. Det behöver inte vara någon hobby, det kan likaväl röra sig om något välgörenhetsprojekt. I mitten av perioden blir ekonomin tajt, Du har inte råd med det du vill göra och det gäller att hitta billiga alternativ, En vän ställer lojalt upp på alla tokiga planer. Den personen gillar din stil."


aldrig mera tyskt vin...

LOOK WHAT YOU DO, OH RUBY BLUE/

heeey babes. kan ju börja med att yttra mig om att vi inte har haft något internet alls, säkringarna bara går & går.. (man kan ju tro att jag sen bytte på bilen borde jag vara hajj på det, men nej. men nu har ni min andledning till söndagens bloggtorka)
lördagen... är som bilderna. helsuddig! jag förstår inte alls! det jag vet är att jag kom aldrig ner på stan, utan att stefan & soffan bäddade ner mig innan tio tiden och tydligen så föredrog jag att ligga där än att gå ner och se på snook? än att utnyttja mitt vip? skumt jävla tyskt vin som jag aldrig tänker dricka igen, nej aldrig soffan. stefan & robin kom förbi en sväng (det kommer jag ihåg) och mamma kallade det för att ha dubbeldejt, suck.
min gårdag spenderades med jonathan ute i sjöviken och vi badade i havet och gick på klipporna för att leka lilla sjöjungfrun med jonte på klinten! bortsett från det var jag död hela söndagen.. men who can blame me? jag har vilket fall nu kommit tillbaka, eran bloggdrottning! bjuder på några suddiga bilder från en suddig lördag. (jag ska göra en comeback på eriks fest på onsdag iallafall, så här kan det ju inte bara vara, jag måste ju ge härnösand ett riktigt adjö!)











vart är alla?














tusen tack till den som glömde sin halmstad crush hemma hos mig sen förra helgen! den har legat på kylning hela veckan och gott var det vill jag lova. att bli lite pirrig av en halv 4.5 bådar bara gott för denna kväll...

ändrade planer, vi skippar grillningen hemma hos mig, istället blir det förfestande i parken med skön...t folk! musik, alkohol, love in the air, detta är mitt adjö till härnösand ikväll! oj vad jag ska utnyttja min vip ikväll. eh, kanske pussa på snook kanske? herrå all my paa- paaar-rrty-people! vi ses väl?

WHAT HAPPEND?/ natten då jag förstörde mina converse/




me and mummy ute i solen för några dagar sen.

jag tar mig en välförtjänt sovmorgon, vaknar och vad ser jag? HALVGRÅ HIMMEL!!!!! totally not okay. vi ska ju sitta ute och grilla hos mig om några timmar... suck. och föresten, emmas tips att tvätta conversen blev min sko- död. det lilla exprimementet kostade mig.. vadå, 600 spänn? eller vad nya converse kostar numera. inte heller är det okej. men jag är glad ändå för ikväll ska jag använda mina högsta klackar (tur att jag inte hade planerat att bära conversen..), dansa och njuta i vip- avdelningen! vi syns kanske ikväll! kisses cupcakes.

det artar sig/

jag måste säga att jag blir bara nöjdare och nöjdare ju närmare flyttningsdatumet vi kommer. min svarta golvlampa samt en svart förvaringsmöbel med mina velour kuddar i sängsoffan kommer matcha något så förträffligt. jag hatar när saker inte passar ihop. speciellt när man ska tvingas leva på det sättet en bra tid. nu hade jag tänkt samla alla mina kläder och märka ut vad som ska följa med, jag är faktiskt hoppfull. jag vet ännu inte riktigt hur mycket kläder min nya inköpta möbel tar in men jag ska nog hinna exprimentera mig fram över vad jag ska ta med mig ner. jag ska hem (inräknat norrland) åtminstonde 2 gånger detta halvår så jag får smidigt byta ut skinnjackan mot pälsen så småning om. (säsongsgarderob kallas det visst) så egentligen, det är i regel bara kläderna kvar nu! puuh. man kan inte bli så mycket nöjdare än mig just nu över tillvaron.

eller... jag är extremt förskyld igen. på bara några timmar? jag skriver extremt för jag har i regel varit förskyld 3-4 veckor nu. jag kommer att boka en tid på vår lokala vårdcentral efter helgen, in case att jag måste åka på en pencilinkur, för det ska banne mig förtäras alkohol imorgon vad jag har hört. hihi. ung & dum var det visst.

nu tog rolf mig på orden och hämtade in min möbel för jag ska testa hur mycket jag kan få in i den, hjääälp!

im falling for the stupidness again/

godmorgon mina bakelser!

jag är så dålig på att äta frukost när jag har sommarlov utan går gärna direkt upp från sängen och lägger mig ute på gräsmattan. sen är jag alldeles för lat för att fylla min tomma mage. en ond cirkel, suck... jag ska ANYWAY möta upp hannes snart och han ska köpa min broöppnings biljett, ingen nitlott det inte, det ska bli så roligt! fast.. om jag ska möta upp honom om fem minuter kanske jag ska skippa turbanen och sätta på lite kläder..? efteråt blir det bara en massa pappersarbeten som involverar flytten till sthlm, som är.. om 6 dagar! dagarna bara susar förbi minst sagt.

later bitches.

keeedjor. hemmasydd rosett.

NY HEADER!!!!!/ WHAT DO YOU THINK??/

jag skulle egentligen vänta. men äh, tålamod är verkligen inte min starka sida! INDEED NO.
jag har förberett olika headers men den här var av enkla modeller.
jag är riktigt nöjd. jag tyckte väl att igloos och texten "gå direkt till östermalm" var lite för klassiska. ordinära. fööörvääääntade. sånt som heter det tycker vi inte alls om här. ah, iallfall.
detta, folks, är början på slutet, slutet på början! det är (jag räknar att det är fredag nu) 8 dagar kvar tills jag blir en noll-åtta. tills jag flyttar och börjar på en ny kula. en uppiffning på bloggen fick bli ett steg i rätt riktinig. nu ska jag sova gott, imorgon blir det tråkigt men nödvändigt pappersjobb. tack för mig på ett tag!!



mitt första och väldigt "seriösa" header förslag:

i have to find/ a way to fill this hole inside/


nej, det här går inte gott folk. nu ska jag ta & ringa hampus för att få lite vägledning här i livet och den där "rätta" livsgnistan, jag blev jävligt low där ett tag. det godtas inte. det är snart helg, jag ska dricka vin & festa med snook i vipbaren. för i hellskotta, jag måste ju taaaaagga så jag är på toppen!!!!

i am not a whore (but i like to do it)

oboy och leverpastejmackor. rihanna, janet leon, mando diao, basic elements. humöret på topp. suverän dag med bara utomhusaktiviteter (utom när jag uppdaterat bloggen) som bl.a volleyboll. det var lite fint. tänka sig att nästa helg flyttar jag och börjar mitt nya liv. wiiho. det är sommar och ***** har lovat att strippa för mig imorgon! kanske även att man visar sitt söta nylle på drakfestivalen i sundsvall imorgon. där tog oboyen slut och LMFAO kom i lurarna, kanske bäst att jag slutar innan inlägget tar helt skruv? puss och goodnight babes!

a wednesday with lovely friends/ real sweet/ frida andersson stod för läckerheterna/

























första bilden: jag kunde inte låta bli att handla lite... böcker: alkemisten och ps; i love you. + den där möbeln jag tjatat om som jag ska ha i nya lägenheten (inte med på bild). resten av bilderna jag bjuder på ikväll föreställer kvällen hos frida som bjöd som vanligt på god mat samt efterrätt! matkoma 2000 efteråt i can tell you... och föresten, i ett äldre inlägg finns det en bild där jag solar lättklätt och jag har märkt att den väckt uppmärksamhet. svaret är ja, jag vet att jag visar en stor del av rumpan! men vet ni, i denna blogg censueras ingenting. vill ni ha en blogg med kläder på, föreslår jag en modeblogg. over and out

middag ute i solen/ lovely/





glassiiiiiiiiiigt/


  • en förjävla härlig onsdag må jag säga att jag hade med mina danstjajor. god mat och trevligt sällskap, det bästa jag vet ju? just nu sitter jag och väntar på soffan, vi ska göra röra ihop en lätt middag. i mitt fall blir det både frukost, lunch och middag i ett, om man räknar bort glassen förstås...
    denna torsdag ser ut att bli ganska skön den också! jag älskar att solen är framme.

    jag kan ju kanske passa på att berätta om en incident som inträffade på vägen hem igår. när jag skulle skjutsa några av tjejer in till stan började nämligen min toyota att krångla. jag fick inte till helljuset, alla försökte men utan resultat. på väg mot stan la även instrumentlampan. efter att köpt näcken- kondomer åt "miss x" och sedan kramats och dumpat av allihop körde jag in på närmaste statoil. mycket riktigt, det var som jag hade befarat, en säkring hade gått. vid det här laget hade jag inga baklysen heller, vilket är oerhört farligt att köra utan på natten. utan en manual över bilen och tyvärr utan hjälp från en kunnig man i kassan som kunde hjälpa, utan en tjej som när jag som bäst stod på alla fyra på asfalten och försökte hitta vilken av säkringarna som gått utbrister "määäh, ska det vara så svårt?! jag har alltid trott att de ploppade ut när de var klara, hihi", need i tell att hon fick en mördar blick(?), tog det sin tid. efter två ömmade knän och mycket pillandes i mörkret fick jag till det till slut och kunde köra hem till härnösand. jag hade en himla tur att jag kom hem okej för på vissa ställen var dimman så tjock att jag tvungen att köra 60 km/h på e4an för att jag inte kunde se motorhuven. jag var helt slut när jag kom hem vill jag lova! pappa, jag hoppas att du är stolt över att din enda dotter ensam kan byta säkringar mitt i natten på en bil.

I HAVE TOO GO/









bilderna talar för sig själv/ som sista bilden säger, klockan tickar- i have to go! eller köra bil. idag blandar jag silver med guld. jag hoppas det inte bli allt för krångligt att köra först ner till sundsvall och sedan hem tillbaka hem ikväll. jag finns på mobilen, vädret sucksss. puss mina små kakor!

tandbitande läsning (he-he)

mhmmm. tänker jag. vad fan jag är hungrig. ÅHH (glödlampa), vi har ju pizza i kylen! tassar på tårna för att behålla lugnet på strömsborgsgatan och tar två tuggor. sen känner jag något i tugga. EN TANDBIT! .... EN JÄVLA TANDBIT I MIN TUGGA! I MIN PIZZATUGGA! smyger in på toa för att kika och börjar skrika när jag kan konstatera att det är en avbiten tandbit. mamma vaknar för att jag som sagt skriker (WHY OH WHY och ja minsann jag hötte en näve mot himmelen också) och konstaterar hon också att det är en tand. doh. och nu skrämmer pontus mig att det kanske är han som gjorde pizzans tand. ouuuw, that really groose me out! ...för faktum är att jag också inte kan hitta i munnen vart den är avbiten. kunde inte se det i toarums spegeln och kan inte känna det heller med tungan. groose. riktigt jävla äckligt. och jag som inte har tid att stämma någon när jag flyttar hellre... RIKTIGT JÄVLA BEDRÖVLIGT. imorn ska jag iallafall till tandis (och jag vet att annika kommer att himla med ögonen för SHE KNOWS ME) men då får hon iallfall konstatera vad den stora tandbiten kom ifrån. gurpl. tänk att här sitter jag i godan ro för att leverera lite fina texter till er och så råkar jag bara vara hungrig och så råkar en olycka inträffa? kan bara hända på den här bloggen! ...och tja, text utlovades och text gavs! en jävla skräckhistoria om ni frågar mig. bläääähe.
imorgon ska först klippa mig och sen ska jag (som sagt) till sundsvalls tandreglering, därefter ikea och sist men inte minst på middag hos en gammal klasskamrat till mig, frida andersson ute i njurrunda. jag och kurre (namnet på våran bil:D) är det som gäller imorrn dååra. bruuum brumm. puss puss.

save me from myself nicole sings/


det här är en av de vackraste bilderna jag vet, och sparat. gud vad jag älskar den.
nu väntar jag på so you think you can dance och det är allt jag bjuder på för idag!
(kanske, kanske att det kommer text om jag inte blir på mer glatt humör)

nog är nog.

they say that i am the easiest effected person by the weather/ i might think they are right/

fikat wanyes, ätit kulglass och snackat my ass off med emma. vi sa sadly adjö vi ses. har köpt ett medmera kort för 100 kronor, lipat för det. skjutsade jullan och satt med henne, tette och maja sala på hennes jobb och utbytte information. kramade även rappen hejdå på ett tag. jag är upprörd över vad jag hört, skakade ett tag. jag har aldrig velat åka bort från den här stan så mycket som nu. sthlm, jag kommer snart!
mamma lyssnar på sitt mixed tape och jag påverkas ytterligare. marie fredriksson, celine dion osv?
dumma, väldigt dumma grå himmel, ibland bör jag hålla mig inomhus, ibland bör jag undvika sanningen.


always live by.

and so we stare/

jag har en blå bh på mig. jag fick se lipstick jungle. gästerna har gått. fan vad jag vill klösa i ögonen, det kliar något så förbaskat. jag har för iövrigt världens finaste tröja på mig. denna kommer jag bo i hela hösten och kommer lipa när den sett sina sista dagar. nu ska jag sova, vilken fin måndag jag fick trots allt. imorgon är det tisdag, serious big day, pappersarbete.jag hoppas solen tittat fram ändå, peace out ey town!

and so we lay/

welcome to my sunny day!






















mamma har varit igång hela dagen och städat, jag var tvungen att abdikera för att inte själv bli sönderstressad (vi får besök av rolfs släkt ikväll). plockade några gubbar i granngården. fick sällskap på gräsmattan. försökte få lte färg och försökte verkligen ta mig igenom den här boken. aldrig tidigare har jag haft problem med sommarläsning. måttligt irreterad över faktumet. är så less på mina ärr på låren, så jag solade fläsket idag. efter en dusch kände jag för blommigt. och fin lackade naglar. nu ska vi beställa hem pizza, mums! oj vad jag ska dricka vin till det.

DENNA MÅNDAG ÄR VERKLIGEN UNDERBAR.

time for bedtime with a request/


you'll know when the time is right, baby.

REST IN PEACE/ Pablo Douskos Alarcon/

dom har hittat pablo. på en strand, dränkt uppe vid nyland.
usch & fy. jag har lust att gråta.
det kommer nog för alltid att vara ett mysterium hur det gick till,
fast man får väl se vad som står i morgondagens blad innan man ropat hej.
hoppas verkligen att du får vila i frid pablo!

ett tillfälle att ta vara på, avnjutas och genomföra/

hellu bloggen!
fan vad jag har varit rastlös i helgen hörreni! det hade varit riktigt svårt att leva om man inte blev bjuden på fikabröd var tredje timme och påfyllning av godisskålen. G-L-A-D  T-O-O  B-E  H-O-M-E, att konstatera.
folk undrar var jag gör hemma hela dagarna när anständigt folk jobbar häcken av sig. ni tror visst att eftersom det är långa dagar dessa sommardagar att jag har svårt att fylla ut mina timmat. ni kunde inte ha mer fel! det är MINDRE än 2 veckor kvar nu tills jag flyttar ner till stockholm (med antydan att stanna där till första juni år 2010 anyway) och min hjärna går på högvarv. ni kanske tror att jag sover, men jag drömmer det. när ni ser mig göra till exempel.. titta ut i trådgården, så tänker jag på högvarv. när jag ser på tv, så tänker jag på högvarv. när jag äter, samma sak som gäller -osv. när det är dags för bedtime känner jag "åh nej, jag har inte tänkt färdigt än!". every time. men förhoppningsvis så är jag den 14 augusti startklar mentalt inför den kommande resan dagen därpå. flytten är nära, framtiden är nära. sambo livet är definitivt nära. jag njuter av varje tänkbar sekund (ha-ha, där fick jag till det) men som sagt, jag svävar i det blå. out of the distance. om luna från hp såg mig skulle hon med stor sannolikhet antyga att en smygprutt hade åkt in i mitt öra och därav den avslagna blicken. vanliga och enkla planeringar som att fika med folk, ringa samtal, boka en tid hos tandläkaren, städa är väldigt svåra att planera och genomföra. men jag är lycklig åtminstonde, lite smått oduglig i detta drömstadium, men jag är a very happy person med mina egna problem. det är allt som betyder nånting, huh?

nu vankas en dusch och en middag numero 2. vad ska jag röra ihop för smarrigt tro?!

denna helg tillbringades i mellbergs/strandbergs stugan.















RSS 2.0