the greatest time is now.


det sista för ikväll, jag lovar.
ps: kom på att jag ska ut & dansa salsa imorrn kväll. jaaa-ha! fettskoj, dancy wednesday fåre bli! :ds
SO LONG LOVELY READERS. THROW IN A COMMENT OR TWO!

äh, klart ni ska få se en glimt ni också.


Something's burning strong between us
Makes it clear to me

never leave, cause together we fly

sitter och ser på ihopklistrade the notebook trailers och snyftar glatt. var sjukt längesen jag såg den! och jag har den dessutom! något att ändra på.... fast nu är jag dock alldeles för trött. har velat lägga mig sen åtta (sovit dåligt senaste dagarna) men jag kniiiiiper ska ni veta för att hålla mig vaken till so you think you can dance. har läst alla mina favoritbloggar... haha och det har tagit en timme. tidskrävande intresse indeed. men sen ska jag sova. och imorgon ska jag dansa. mamma klagar så på min träning... så för att vara lite egagerad! (få upp flåset till audition och få tyst på morsans tjat) ska jag hålla till i byns danslokal imorgon. tänkte bara pumpa och go wild. i love the idea already!
...men vänta, sa någon vattenmelon? godnatt vänner.


if you make a bigger lovestory than allie and noah its by garantie a great love.

DV mode

what a day!
gick upp olagligt tidigt för att fixa och gå till arbetsförmedlingen. det tog otroligt lång tid att bara registrera sig... men det känns faktiskt ganska toppen. jag sökte inga jobb (det blir kvällsgörat) utan fixade mest till det så att det inte blir alldeles rörigt när jag flyttar till stockholm. det blev kulglass firande på torget efter det, mhmm mums säger jag. 
efter en hel del huxflux med småköp (bland annat till lägenheten!) så har jag tillbringat stora delar av eftermiddagen med andreas. nästa vecka åker han båt över atlanten.. så jag ska klippa honom ikväll (hjälp) och för att make up for it så gör han världens godaste dessert med den nyinköpta litern jordgubbar (efter paj)... love it.

jag har köpt en förbaskad bra tidning om mode till tågresan. behövde bara säga det...

what to wear on a day to arbetsförmedlingen?



Linne HM, osynligt skärp Monki, skor Nellyshop, kjol Gina, armband JC och västen är 2 hand

nu är det dags för jordgubbar hos morfar efter att ha hållit igång med en massa ärenden!





...beundrar mitt fina halsband jag fått av pappa. inte alla som fick safirer när de tog studenten!
stora kramar & pussar.

detta är en bra dag!



nu ska lillan sova..




jag har som sagt så mycket att vara tacksam & lycklig över justnu. jag har redan rabblat upp några andledningar här nedanför men en orsak är att jag ska till arbetsförmedlingen imorn, för första gången! jag känner mig så vuxen och jag trivs så bra med denna tillvaro. kan det inte bara vara en oskyldig men samtidigt flörtande sommar hela året om? man lyser själv som en solstråle, hur skulle man kunna låta bli?

jag vill att ni håller tummarna för mig på lördag. jag behöver erat stöd!

LET IT RAIN, LET IT RAIN!

alla kommande bilder är oredigerade (till emmas stora skräck?)


med den här bilden ville jag bara visa hur brun jag har blivit....













underwear, en kjol, ett par korta jeansshort är alltid bra att ha, en transparent svart topp och en underbart lila klänning ( om är skitnsnygg på mig) plus två assesoarer.

PUSS AND FORGIVE ME.

vet ni vad? jag har varit utan bloggen hela helgen, och jag njöt. no harsh feelings va?
men jag kan berätta whats new: det här måste ha varit den bästa helgen på länge. den involverade emma (massa kramar), en massa bad, en massa bilande och picknickar. (oj vad mys vi har haft! klart jag delar med mig av ett bildregn later on.)
jag har fått en ny hype mobil. och den är inte sönder än. tacka pappa!!!! den är zöt.
jag åker till stockholm på fredag, håll tummarna för mig att denna audition går suveränt!

och jag tror jag aldrig har varit såhär lycklig. denna dag har jag även shoppat. att se a shopoholics beskännelser botade mig icke! (men jag har bara fyndat rea så det är ok, självklart får ni se det också i nästa inlägg)

NU: en paus med vattenmelon, och sen ska ni få höra...

my day in pictures.





morfars gård är smultronstället no.1. det var inte tänkt att jag skulle sola idag men jag ringde och sa att jag inte var intresserad av jobbet så jag fick en hel lucka i schemat. åhh jag älskar den nya värmen. klimatet i luften känns som utomlands och jag är en duktig sccchtekare!



efter middagen och dusch nummer 2 satte jag på mig lite kläder och morfar & jag cyklade till ängevallen och kollade på jonathans match. har nu kommit hem, ser på bachelorette med balkongen på vidgavel. det är så varmt och så skönt än. i love it, i love it!

woho, vi ska flytta!





1. idag kom balbilderna från mimafoto! dessa ska vi sätta upp i våran lägenhet:D ellerhur majsan?
2.artiklar värt att spara från alla solo, frida och veckorevyns tidningar jag nånsin ägt har jag klippt och klistrat med till en mapp för oss. det är allt ifrån coctails tips till tyda drömmar- hemma spa tips- egopeppning och vanliga (men ack so coola!) recept. jag är mer än nöjd.

i'm coming back.

min finaste egenskap är att jag alltid gör nånting åt saken när jag känner att jag håller på att tippa över... sitter som bäst som skräddare i soffan med lill dattan i knät, lösgodis brevid, spotify på (sex and city soundtracket som får mig att drömma om en uteservering med franskt kaffe och bakelser) och fotbollen i bakgrunden medan jag väntar på so you think you can dance. åhh vad jag läntar. och fy bubblan... nu gjorde italien mål. attans. och jag är orolig över min emma. annars sitter jag högt upp, tittar ner och njuter av livet.

haffa ett jobb utstyrsel!



är inte särskild nöjd med dagen. usch, otillfredställd... vilken jobbig känsla!
började med att jag skulle prata med en person på ett cafe som har utlovat ett jobb men så på något konstigt vis blev jag bortskeppad till hans kompanjon som äger en pizzeria? vid det läget var jag ändå nöjd med läget, men nu har jag en dålig magkänsla när det inte är nånting av det jag söker. jobb.tider, lön, trivsel osvosv... det känns olustigt och fast jag var krävande kändes det ändå som jag gick med förlust. nu är det bara att göra det bästa av situationen...

vem har ett pass- kort liggandes hemma egentligen?



sommar på norra strömsborgsgatan/ viktoriagatan.








mycket grönska och lukten av nyklippt gräs. hoppas sommaren stannar i norrland!

1. melvins rutsh- kana, oh- boy oh- boy vad kul vi har haft i den!
2. grannfamiljens gungor med. de är söta
3. huset med nästan hela gården på bild.
4. världens finaste morfar klipper sin gräsmatta.
5. jag & mamma fikade sen hos den gamle mannen! (jag tjuvknäppte)

twilights smallest fan?




HOW CUTE? peppar pitbulls sommarplåga 2009 at the same time. hur gosigt har inte jag?!

TONIGHT I'M WEAK...



..nu ska jag se klart på the bucket list och sen ska jag banne mig försöka sova.

så jävla lättköpt... det är som hittat!


obs! bilden är ett foto- montage...
 
hon gjorde hemmagjorda köttbullar till middagen plus vitlöksstuvade kakaroner och gjorde så att jag hade xtra citron på sidan!!!! ojojoj vad gott. och ojj vad jag glömde allt gammal groll. fanns det ens något? and i cant stop smiling!... jag är numera lycklig och mätt!

just put your hands on me.

mamma antyder att jag har gått och blivit deprimerad??? (jag ville hellre sova framför tvn än att gå på stan?) men det var hurtfulla ord anyway så nu sitter jag i ren protest inbarrikerad i mitt egna rum... vill hon ha en deprimerande 19 åring ska hon minsann få ett smakprov! jag är pissed! ..samtidigt märker jag något som verkligen gör mig deprimerad. mina nya högklackade skor som står i ett hörn av rummet och verkar aldrig komma till användning. suck. emma ska komma till mig i helgen, får väl se till att det blir en kombo av en snäll utgång om så är fallet;) jag är party! har gått och blivit friskare sen inatt faktiskt, och det är minsann värt att fira.

lite all american rejects till och sen blir det en film. ganska mysigt med persiennen nere faktiskt.

love me until my heart stops.

och snorandet continues... imorgon vill mamma ha med mig till vårdcentralen. infektion som jag trodde redan i sthlm?neeeej! jag vill inte..... och att man numera måste betala sin sjukvård för sig! pissigt! det är vad det är.

jag tror jag älskar att vara nattuggla för att huset är nersläckt och det är bara jag och min lilla värld som existerar. det är hemligt för man sätter inte på någon hög musik och avslöjar sig. så man kan gå in i sig själv. dels den andledningen och att vid varje festtillfälle kan få skaka lite all night long. att bo med maja kommer vara tuff då båda gillar att vara uppe länge. det kommer säkert vara jag som mesar.... mirakel att göra mig till en morgon människa? next page!
vi hörs vid imorgon, säkerligen efter klockan 12.
(ha det gutt ni som kliver upp 07 och ska jobba:D)

take me somewhere warm.

everytime i see your name my heart goes dunkdunk.


you know what i mean.

föresten, jag är hemma! med 5 myggbett på köpet och ett bakslag för hälsan, jag är nämligen dunderförskyld igen! nu ska jag äta min middag framför hannibal. (faktiskt ett säkert kort då jag har redan sett den)

nu drar jag!

nu drar jag till stugan och firar midsommar där hela helgen. ha det så gutt mina vänner!

i know you don't want to hear it.

..YOUR SEXY THING.


jag utklädd(och majas rygg) på guldkotte- tävlingen för en vecka sedan.

tänk att det redan har gått 7 dagar sen studenten. känns på snudd till overkligt.
som "jaha, något liknande får man väl aldrig uppleva igen. jaha."

idag har jag och morsan gjort härnösands alla loppisar + stan. ganska nöjd med dagen. lyckades inte fynda nånting men vi får se vad jag kan göra med en vanlig väst och en jeans väst. in fact... så ska jag nog ta itu med det nu och trasha jeansväxten så det ser lite vaken ut. rivjärnet står till och med inom räckvidd.. nej hörreni killar och tjejer, nu är det destroy time! ikväll ska jag packa inför min otroliga långa weekend semster i ramvik. huh, utan internet i två dagar. jag kommer nog se ut som på kortet efter jag återvänt till storstaden... hm, man kan ju inte låta bli att undra vad som har hänt till jag har kommit tillbaka, till verkligheten dvs. lär ju missa att BB och storstadspojken har gjort slut eller nånting.

WE make sense.

har läst att jimmy choo ska designa för h&m (how great?!) och en kärleks- blogg hela kvällen. vad vackert säg. och jag tror jag ville ha alla bilderna i ALLA inlägg... och att få vara kär såklart. men nu: godnatt kära läsare. vi hörs vid när torsdagen har grynat till, ching- ching!

CANT WAIT TIL NO MORE BRACEFACE.


har jag föreseten nämnt att tandställningen ryker om 2 tandläkarbesök?

It’s probably not good for your health. But it might be. You just never know

okaj! efter ett inlägg of my chest så tror jag visst att jag kan gå back to normal med den här bloggen. sweet! har just sett SYTYCD på kanal 5 och upplevt lite minst sagt blande känslor när det kommer till solo- biten. för nu är jag bestämt bitter!!! det verkar som att ingen i programmet verkar ha svårigheter med att visa upp sitt eget-koreograferat solo... oh, just me in the whole world then.. FINE. fair enough huh. 
ganska sött. mamma som har sovit hela kvällen i soffan men vaknar upp när jag switchar kanal när programmet är slut och frågar yrvaket "när börjar dansen?", well... men det finns faktiskt inget bättre som lockar just nu än lite nattkrubb... så det är vad jag ska göra. köket är mitt kall. nästa vecka kan jag go nyttig igen. så puss gullrumpor! är du en vän, läs tack- inlägget nedanför...annars kan du ju slänga dig själv i sängen vettja. good- nighty!

the rising from the nightmare.

det har gått upp för mig att min bloggtorka/ min få- ordighet (som beror helt på att jag inte äger ett öre på min mobil) kan ha uppfattats som nonchalans och det måste jag be om förlåtelse för! otroligt många och fina vänner har hört av sig till mig i helgen och efteråt och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte hört av mig tillbaka, men oj vad era sms har betytt mycket för mig!
för under den här viktiga helgen (och efteråt) så har jag verkligen fått tuns and tuns av fina & gulliga sms! men jag har som sagt inte kunnat svara (jag ska få en ny mobil nästa vecka och det har känts dumt att tanka 300 kronor på den andra) men verkligen... stora bamsekramar till er alla som visat att de brytt sig och undrat hur det har gått för mig!

jag kan i samma sväng publicera att det inte gick så bra för mig nere i stockholm. dansproven gick till en början great och det kändes som en riktig fullträff hela provdag 1(lördag). sen kom söndagen och jag vaknade upp jättesjuk. feber, bihålorna felade och näsan bara rann. med knappt ingen sömn på det trodde jag att intervjuen skulle gå riktigt pissig. men det gick skitbra, även fast jag intervjuades av två nutida dans lärare (not ma thang) och jag blev even ifrågasatt varför jag valt att söka halvtid istället för en linjen på heltid. allt kändes väldigt betryggande. fast jag blev bara sjukare med dagen och solot satte jag verkligen inte. det gick inge bra. och det hela slutade med att jag fick ingen plats. men jag grinar faktiskt inte över det, eller jag mådde riktigt pissigt psykiskt efter solot och fick gråta ut då men nu mår jag bara bra. på något vis kändes inte den skolan rätt för mig, men jag kanske yrar. att de står för "dansglädje" är jag väl inte så mycket för... hrm. men det jag försöker poängtera är att idag är jag nästan helt frisk (kom hem på söndagkväll och var döende efter tågresa med tågbyte i en väldans hög feber) och jag är inte bitter. jag är bara väldigt glad över att jag fortfarande vet vart jag har mig själv och alla fina vänner som jag har såklart! så tack för alla sms och tro inte för en sekund att jag inte brytt mig om att svara för någon annan andledning än den jag just gett... i love you all!


jag har fortfarande planer att flytta ner till huvudstaden med min kompis maja (in fact så invigde vi våran lägenhet på östermalm i helgen med att äta flottig mat på vårat fina trägolv!) och vi ska gemensamt söka in till några dansutbildningar till. jag är bara positiv till detta och hoppas på bland annat "sway". jag är i vilket fall lycklig och helt okej! och kanske det viktigaste att veta, min dröm lever fortfarande.
TACK FÖR ATT JAG HAR ER: 
emma
simone
frida
izabel
hobbe
morran
GRATZI, ni är typ dom bästa jag vet. en tår på den kärleken :')

heartache on the dancefloor.

KÖÖÖÖÖÖÖÖNG!!!!!!



min dåliga hals klarar inte av sånt här.... men ajaja, fan vad kul!

ville bara visa mina nya & snygga pjux...


det verkar som att det inte går att avboka min tandläkartid, så jag får dyka upp alldeles febrig och ont i halsen. idiotiskt system... sen vet jag inte om jag vågar gå in på alla bloggar som jag inte läst på cirka en vecka nu ... hur mycket ligger jag inte efter, ehuwa. nej nu är det dags att ta av snyggingarna och agera som den sjukling jag verkligen är! med andra ord: vart är mina mysisar?

I MISS YOU..... MY SWEET DISGUISED LOVER, COME BACK TO ME



jag börjar sakta dra mig ur denna mardröm. min feber har gått ner rejält och det är det jag väntat på. imorgon är jag nog mer människa och kan uppdatera er lite mer om vad som har hänt dessa dagar, för er trogna läsare. ett stort varmt godnatt så länge babes. hugs & kisses.

and by the way... jag har tagit studenten (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)






för pappas skull.

audition nästa!

jag åker till stockholm idag. hjälp. jag känner mig helt oförberedd...har inte packat, mitt solo är inte helt klart heller.. hjälphjälp. kommer jag ens ihåg hur man dansar?! wish me break a leg.
STORA KRAMAR TILL ER ALLA.

ses på söndagggg

imorgon är det champangefrukost på bågskytteplan kl 07.00
guldkotten drar igång nio och håller på till tolv, kommer tillbaka till skolan halv fyra för lärarfika och sedan är det trappan 17.00! jag vet, fasligt sent. men jag har redan otur med vädret och jag tar studenten banne mig bara en gång, så ni kommer inte höra mig klaga! vi kommer ändå ha världens lyckligaste dag imorgon. fan, vad bra. PUSS.


(kl 19 är det studentmottagning hemma hos mellberg! kom inte utan present! ps: vi har fasligt mycket mat... ds:)

tight schema, värt det.

ohmy. jag glömde räkna in toabesök, telefonsamtal, messande och matstunder i mitt schema, jag ligger way efter... jag som skulle lägga mig tio! planen kommer spricka totalt och jag kommer få som max 10 plusgrader på min student. konstigt borde jag vara mer irreterad men jag är bara trött. trött som att hela världen ligger på mina axlar. men det är okej. nu ska jag fixa hår, en hel del kläder och handla coop! det är ungefär vad jag har kvar. (plus 100 smågrejer till...)


dom var söta. och dom såg god ut.

kom- studenten- kom


 ville bara berätta att klockan känns som nio och jag har jätteont i tänderna. så, nu vet ni!
ska slänga mig i sängen och få lite pli på mig själv, det funkar inte att lägga sig efter 3 numera när det är så viktiga dagar framför en... solot börjar ta sig nu iallafall, blir att träna som en dåre imorgon för har inte chansen någon annan gång eller dag. imorn ska jag inte bara dansa utan också handla, hjälpa mamma med all möjlig mat till studentmottagningen på torsdag och fixa iordning det allra sista inför allt som har att göra med studenten! sen kan jag inte bli mycket mer redo. ska fööööörsöka lägga mig mellan nio och tio onsdagikväll, vi får se helt enkelt! och jag kanske uppdaterar, ni vet ju att jag gillar att leva i stressen och gärna uppdaterar mest just då, men annars får vi höras då jag kanske tagit studenten och varit i sthlm:O söndag-kväll? godnatt och en stor blöt puss kära läsare. jag är så gott som startklar, kom studenten kom!

SHOPPING- MAKES- YOU- HAPPY. PROMISE!

jag har just klickat hem mina absolut favorit skor i världen just nu.
och det är sant, jag blev lite lyckligare. jag känner lugnet nu.

hon kom, hon såg och hon erövrade nellys sho- shop.

vår älskade lilla spegelsal, tack för dom här 2 åren!



man vet aldrig om det var sista gången någonsin.. men idag var det den allra sista gången som vi dansade där som elever på skolan. att träna studentdansen kl 9 imorse gick föriövrigt superb!! om inte tävlingen redan var uppgjord så hade vi kunnat vinna bigtime med vårat koncept! nu hoppas vi på att tvåorna fullföljer sitt uppdrag lika snyggt!
min nyckelknippa till nbvs danslokal behöver jag inte ge upp fören jag ska flytta, det är BIG love! i den ska jag träna på mitt solo imorrn hela dagen, yey! det behövs sannerligen. jag ska sätta den och den ska vara klockren. peace out!

teknikarnas version i dagens studentdans tävlande.. tummen upp! de var så himla duktiga.

KILL ME, EAT ME.

nice, nu typ LEVER JAG PÅ FACEBOOK. annars har den här dagen varit pissig. om jag är en sån person som brukar få pms skulle det definitivt vara en sån dag idag enligt mig. jag har varit sjukt irriterad, och hungrig. bussarna går sjukt psyk, försenade med en halvtimme idag bland annat... men mycket beror nog på att jag är hungrig. OCH att jag är jättebesviken på härnösands studenternas danser. INTE OKEJ att springa runt i string och hålla för brösten med bara händerna. dock var teknikarna jävligt mysiga :') och den där fikan på waynes efteråt.
det finaste med idag är att jag och klassen har kommit på en finfin ramsa som estet tvåorna kommer få skrika sig hesa för oss. det känns bra! den är finfin. men det kanske är bäst att äta något och lägga sig, så här kan det inte fortsätta...


i saw you and I'm so amazed
beause the look that got me twisted still hasn't changed

en riktig pissig - eller en söndag som jag precis ville ha den, jag kan inte bestämma mig.

kramsjuk tror jag att jag är. och nedrans förskyld också. jag har suttit uppkurad framför bad television ikväll och vet inte riktigt om jag trivts eller inte. jag tror jag håller på att bli knäckt över ensamheten vissa kvällar. har tven på i bakgrunden at the moment bara för att det ska väsnas lite, ljud utöver mitt knappande på datorn...
imorgon är det en ny dag. jag måste börja med mitt solo för jag börjar bli freaked out och nästa steg är ett dåligt självförtroende så måste ta itu med slavgörat innan jag kommer till det.
på dagen hade jag iallafall tänkt se härnösands studentdanser, vilket kommer bli fettkul för kvalitén är alltid lika hög! efter det ska jag bussa ner till sundsvall, till klassen och käka middag och smutta vin hos en danslärare. blir fint det. hoppas på ett aning varmare klimat, just for fun. good night kisses to ya all.

studentens lyckliga dagar.... är bara 4 kvar nu.


bild lånad av natalie karlsson.

ibland vill jag slå mig själv över the nose. en tidig student i göteborg och avslutningsvis hoppat och plaskat i det historiska monumentet? vad som jag har missat, för det hade ju inte varit helt fel. äh. ingenting att sura över. jag längtar nu bara, längtar till på torsdag då det är: champangefrukost, guldkotten som drar igång, lärarfikat med alla treor och slutligen trappan kl 17.00(vi ska ut först). wow liksom! inget monument, ingen pool, för vi har timrå... äh vi får behålla fripparna iallafall och slipper visa underkläderna...FÖR FYFAN VAD VI ÄR BRA!

little bit sour i guess.

ANNA. jag fattar ingenting av facebook............. ska det vara så svårt att ladda upp bilder? OCH RADERA?
det ska vi inte ens tala om... jisses:S kanske ger upp nu? let´s see. ska se på greys nu iallafall. hej!

YOU ARE SO BEAUTIFUL.

JUST ON MY WAY TO VOTE.

paj är waaay underskattat, personally tycker jag att det är det godaste man kan äta när man fyller år.



770.

det är antalet i steg uppför morrans backe på södermalm, som vi bland annat gasade uppför ikväll! och så har man skaffat sig en ansiktsbok! jävla morran fasoner... men jag är happy. har fått några skinkbitar och ett glas mjölk. jocke har sett på 3 olika filmer och nu ska jag joina miss anna och borsta tänderna. IMORGON SKA JAG RÖSTA! men nu står sängen högt i kurs, PUSS!

about paula och anna.


jag fyller år den 4:e och min kära klasskompis anna fyller år idag. grattis snäckan!!!

wow. gårkvällen var amazing! det blev färre vid middagen, bara soffan, emma och jag (pär & jimmy skulle på klassfest och mikey blev i guess skrämd av oss vilda brudar) men desto fler besök fick vi igår av förbipasserande! riktigt riktigt trevligt. jag tror aldrig jag har sett emma så full som en kastrull! fettnice att jag även träffade på ännu en stockholmare igår på krogen som var på genomresa... ajajaj.
tiden är knapp. jag har världens största diskhög att ta itu med och jag har en turban på huvudet innehållandes vått hår, måste antagligen göra nånting åt det också, är osminkad och min buss går om en timme, ajaj... ikväll kommer det vara hårt festande ute på alnön med kanske det bästa folket. grattis, grattis igen annorna! (två annor som fyller år..)
nu måste jag rusa, jag delar med mig av bilder later! PUSS.

the world slowly crumbles and someone took away my ground.

några sekunder. krokodiltårar. vilken jävla båt sitter jag i?! jag är förjävla dum & snäll. jag hinner inte heller tänka på en lösning, ok? bra, varför inte bara öppna dörren för mr ångest. han har stått utfryst ett bra tag, men välkommen in i värmen. ta, ta allt. åh tack. tack så jävla mycket. jag finner inga ord (sviken) och jag är ledsen för det lilla jag kan bjuda på kära läsare, men jag... vill nu vara för mig själv.

upd.
allt jag kan tänka är "upp upp upp igen!" och jag vet att jag kommer ha den kraften inom mig ganska snart. jag är duktig. men just nu vill jag bara ligga i fosterställning och fortsätta skapa krokodiltårar till denna värld.

not so special nineteen in a sec. happy with life altough.

om cirka 25 minuter är jag inte special längre, åh...kul. eller inte då. men ändå!
det är fint med dagar som bara handlar om en själv och det är rent tragiskt att fler inte är sådär sliskigt söt mot en alla andra dagar också.

det känns som jag har fikat för fem (och det har jag också) och folket är borta. nu ska jag hoppa in i duschen och låta krullet få försvinna ner i avloppet, nu är jag less på den här frisyren. min underbara kusin är i sista sekunden (bevis på att vi är släkt!) på jakt efter en balklänning, jag har lovat att scrubba in och leta/shoppa med henne på birsta imorgon. och det känns bra. kanske till och med hittar jag nånting till mig själv. känner mig bara så oaktraktiv med kulan på magen efter denna kväll. men, sånna dagar kommer också. bäst att starta varmvattnet, för vi ska upp tidigt imorrn. halv nio... och då har jag sovmorgon (!)


for daddy.

i'm the voice inside your head you refuse to hear.


ja, jag vet att jag skelar på leendet. det är tandställningens fel... går inte att le med stängd mun.

haha, fick just höra av min gamle man att han läser min blogg. MIN PAPPA SOM HAR PROBLEM ATT ÖPPNA SIN HOTMAIL LÄSER MIN BLOGG! fan, jag måste börja tänka på att censuera... ännu mer... äh, jag tycker iallafall att det är skitskojj. och jag visste inte ens om det... jag som vet annars allt. hel festligt!

nu fortsätter förberedelserna innan tjocka släkten (de kommer lämna byggnaden tjockare) kommer och ska fira mig! pappa, när du ändå läser.. jag hoppas verkligen jag får den där pradan vi snackade om! besitos.

can you handle me the way i are?

jag är aspepp. typ festsugen. måntro vad släkten säger om jag är asfull när de kommer?

IMORN ÄR DET PARTY! (mini-party. så kom inte hit om du/ni inte är bjudna!)
och maja ska komma hit. weiiii:D:D sen på lördag ska det festas på alnön!
LIVING THE LIFE...LOVE THIS LIFE


mössan kommer att vara på! trots timrå- sundsvalls fasoner. mössan är påpåpåpåpåpåPÅ. (jag är påpåpåpåpåpåPÅ)

jag har alltid velat dansa pardans..



erkänn! det ser läckert ut! jag älskar låten "sway" dessutom.

i must confess, it´s really my day.



med borsten mellan gaddarna och har en enorm lista att avverka innan klockan tre idag måste jag erkänna att jag börjar känna det nu, ni vet när det går upp för en att det är just din dag. ska moppa mitt golv, åka och handla sprit och mat plus baka och garnera shit... man fyller bara 19 en gång (20 nästa, wei)! man tar bara studenten en gång! let´s get down do business. ha en bra dag kära läsare.

mina vänner...

gulligt länkat:
http://eemmakat.blogg.se/

...and just wicked.
http://morpan.blogg.se/

NU ÄR JAG INTE LÄNGRE 18, UTAN 19!

skulle kunna ge er ett bildregn som visar mig genom åren. men hur kul är det?! här får ni mig i olika frisyrer instead! min mentor kommenterade idag att jag var den som hade mest olika frisyrer hela tiden, som en kameleont. jag försöker ju pigga upp mina trista dagar med lite hår- experiment då och då. so here you go!


 extensions, pony- tails. krull, krusat, balfrisyr, mittbena... you name it! plus alla mina håraccesoarer som jag dagligen använder också men som inte är med i detta inlägg.

det känns inget speciellt med att fylla 19 år. lite meningslöst, lika "klämmigt" som 17. men jag får tacka alla mina goa friends jag är omringad med som förgyller min dag med deras grattis, love you all.

sträck ut din hand...

nu är det bråttom. jag måste göra ett solo, och det är snart.  AUDITION ÄR NÄSTA HELG.
nästan så att jag inte kan förstå det själv... jag funderar över the veronicas, kelly clarksson, pink...
men det tar stopp någonstans. jag behöver hjälp! GE MIG RÅD. GE MIG BRA LÅTFÖRSLAG. BRING IT BRING IT.
det är första gången jag begär nånting av er läsare. så.nu. hjälp.mig. im dying in distress... typ. 
föresten, så fyller jag år om en timme. jag ÖNSKAR mig ett förslag till en låt av er alla.

sånna där stunder som påminner en om varför man älskar att leva, älskar att leva mitt liv.


jag blev avsläppt på busstationen för att hämta upp min cykel och det var då himlen bestämde sig för att braka lös. istället för att bli tokförbannad och strejka under ett tak så trampade jag.. och trampade. jag tror till och med att jag tjooade där ett tag i farten. påminde mig smått om ronja rövardotters frihets skrik. remember? det påminde mig om det. kanske för att jag känner frihet... kanske för att den här dagen har varit väldigt innehållsrik och mysig. plus att jag är mätt. jag är i lyckoextas! jag är glad över mig själv, jag är precis den jag vill vara, den här dagen har påmint mig. 

jag till och med småler när regnet fortsätter att ösa ner utanför mitt fönster. fast.... bara det inte regnar på fredag, banne mig.  

BUT HEY...


give me some carvela and i would be happy. jag fyller förtusan år imorgon!

what's wrong with me, slept nine hours and still ..so tired.

efter lite nanne grönwall är jag nu redo att möta den här dagen. eller om det var provivan.
jag kände mig lite osäker när jag vaknade innan, magkänslan knep.
men som sagt, det ligger i det förgågna. NU ska jag se till att ta tag i den där dammsugningen som verkar aldrig bli av! klockan två tänker jag ta en buss till sundsvall, jag och några klassisar ska handla in grejer till vagnen den 11 (!). hur kan man undgå bli pepp? ... sen ska vi äta middag hos våra mentorer. jag tänker inte lipa!
dagens klädsel: vitt mönstrat linne från monki, necklace okänd och höga svarta chinos. till det, mina nya raringar.

pissväder för i övrigt, spricka upp eller ösa ner???

jag och rolf har städat, i pausen kollar jag på smycken jag är sugen på(hittar dock inte det jag är ute efter) och snart ska jag dammsuga mitt rum.

fitusan, nu kommer det roliga!




jag har en hel del att tänka på. men det sista jag vill är att börja tänka.
jag tar studenten om 9 dagar och fyller år om 2! JAG LEVER LOPPAN. och trivs med det. låt mig vara.
lev lite mer ni också.

WALK ALL OVER YOU WITH THESE NEW SHOES.



nu vill jag ha bättre väder. om det regnar fredag- lördag börjar jag att grina! CAN NOT HAPPEN.
mamma är borta över kvällen. hm, interested över om jag kommer få i mig någon middag. nudlar är ju alltid gott. nu ska jag sleepa vidare till gamla hills avsnitt. pussis!

det första smitingebesöket för i år!







lovans, mickes och munthers lag vann!!!! YEY. en lätt seger sägs det. själv var jag inte där för finalen för lilla erik hade fått för sig att vara busig att- full som han var- kasta sofia i havet. japp, med kläderna på och helt ovilligt. det var bara att köra hem den blöta stackarn... anyway, hon lever och sam media firar just nu sin vinst i stadsparken och gör mig avundsjuk... men jag är tröttis och ska till estraden imorgon för klassmöte, secret secret. nu säger vi godnatt kära läsare. för fler bilder gå in på min bilddagbok!

call me miss wrong. 3(4) outfits.





1. skolgång.
en främmande man på busshållplatsen "sen när blev det snyggt att ha baggy med klackar?"
jag kontrar "sen jag började använda det". han blir tyst och säger sen "det var väldigt fint".

2. bytte om när bättre väder stundade, sof ringde och vi skulle mötas upp på stan
3. köpte med mig lunch från wanes och sedan hämtade vi hennes hund och solade i stadsparken och småpratade i några timmar i strålande sol. how fcking great?! jag måår.
4. vi har sett studenter på stan hela dagen idag, så nu ska jag se på deras brännboll ute på smitingen. jag kör .c yaa fuckers!

Jennifer Lopez- What Is Love.



denna ska jag städa mitt rum till. självklart på högsta volym.

gissa vad jag poppar!

im on fire. nineteen on thursday.

officiell new moon trailer.

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


ganska kass tycker jag. where's the passion? yeye. jag dölängtar efter filmen anyway! ROBERT ROBERT.

i'm finished making sense.




what if I say I'm not like the others
what if I say I'm not just another one of your plays
you are the pretender
RSS 2.0